Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Otóz to, nie wiadomo która z przyczyn głupsza :shake: A to tylko wybrane ... Ludzie się maskują, na początku sprawiaja dobre wrazenie, potem wychodzi prawda jak słoma z butów ...

Podrzuc mi szablon ogloszenia na emila, u siebie w lecznicy powiesze. Na ta tablice zaglada kazdy kto wchodzi, a ruch w lecznicy jak na dworcu, przewija sie mrowie ludzi :p.

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zaraz podrzucę ogłoszenie ;), ja wczoraj zostawiłam w zoologicznym i koleżance do biura dałam.

Dzisiaj porobiłam kilka zdjęć, ale raczej nie są łądniejsze :shake: Jest ciemno i ciężko coś ładnego zrobić, a kot się cały czas rusza. Dzisiaj mała weszłą na podwozie tira zaparkowanego na hali. Przegoniłam ją, ale nie mam pewności czy tam znowu nie siedzi. Potem mi gdzieś znikła i nie wiem czy jest przy miskach czy na tirze.
Jak po śniadaniu ludzie wrócą, to powinna uciec z tego tira :-(

Zdjęcia:

Tu wygląda na dużą, ale to jeszcze podrostek jest.

Śierść się błyszczy:

Posted

Sisunia rośnie w oczach, służy jej jedzonko, siersciucha jak ta lala :loveu:. koko przypomina niebywale, tylko starsz jest o jakies 1,5-2 miechy.
Allegro w domu zobacze, bo w robocie poblokowali ...
Dziś prawd. pojade do lecznicy na powtórne szczepienie Koko, jak juz mi wysłałaś ogłoszenie na o2, sciagnę i druknę. Zawsze to o jedną na tysiąc szans więcej, że ktos wypatrzy, zakocha się ...:roll:.

Posted

psiama napisał(a):
Sisunia rośnie w oczach, służy jej jedzonko, siersciucha jak ta lala :loveu:. koko przypomina niebywale, tylko starsz jest o jakies 1,5-2 miechy.
Allegro w domu zobacze, bo w robocie poblokowali ...
Dziś prawd. pojade do lecznicy na powtórne szczepienie Koko, jak juz mi wysłałaś ogłoszenie na o2, sciagnę i druknę. Zawsze to o jedną na tysiąc szans więcej, że ktos wypatrzy, zakocha się ...:roll:.

tak, ogłoszonko wysłałam;), dziękuję! :loveu:'

a ja idę jeszcze zobaczyć, czy ona jest cała, bo się boje jak po tych tirach chodzi, czy jej jeszcze gdzieś nie wywiozą albo nie przejadą

Posted

kaja555 napisał(a):

a ja idę jeszcze zobaczyć, czy ona jest cała, bo się boje jak po tych tirach chodzi, czy jej jeszcze gdzieś nie wywiozą albo nie przejadą

Tego boje się najbardziej. Pozornie jest bezpieczna, bo w jednym miejscu, na hali, ale nie wiem czy z uwagi na panujący tam ruch niejest to dl aniej jeszcze więsze zagrożenie :shake::shake::shake:.

Domyslasz się skąd jest Sisi ... ? :roll:

Posted

ona jest od sąsiada, kolejny miot czarnej mamuśki, jej rodzeństwo, chyba kocurek przychodzi po południu, ale jest dzikie.

teraz jej nie było, chyba śpi gdzieś w kącie. Ona raczej ucieka jak coś się zaczyna dziać, więc dzięki temu jeszcze żyje.

Posted

Kaja super allegro!!;)
powiedz mi czy mozesz zrobic wyroznione???
jak cos ja sponsoruje koszty..zawsze przez to ma wieksza ogladalnosc i wieksza szanse;)
dzis wieczorem porobie nowe ogloszenia z nowymi zdjeciami Sisi..
no musi sie wkoncu udac!!!!!!!;)

Posted

Lu_Gosiak napisał(a):
zapiosuje sobie..KAmila mnie zmolestowala:evil_lol::evil_lol:

a co sobie myslisz...Ty mnie tyle razy juz zmolestowalas..teraz moja kolej...:evil_lol::evil_lol:
i nie marudz tylko tam pytaj o domek dla Sisi:evil_lol::eviltong:

Posted

Kamila_s napisał(a):
Kaja super allegro!!;)
powiedz mi czy mozesz zrobic wyroznione???
jak cos ja sponsoruje koszty..zawsze przez to ma wieksza ogladalnosc i wieksza szanse;)
dzis wieczorem porobie nowe ogloszenia z nowymi zdjeciami Sisi..
no musi sie wkoncu udac!!!!!!!;)

spoko:), ono jest już wyróżnione (1 dzień - prawie 100 wejść!), a tamto stare też ;)

Ja też uważam, że musi się udać! Tylko żeby to nie trwało zbyt długo, bo ona rośnie! Pannica się robi jak ta lala :p

Posted

Już po śniadaniu. Sisi ma się dobrze i dzisiaj łąsiła się i drapał mnie po nogach nasza cesarzowa :razz:, nikt tu jej nie temperuje, koty zaczęły ją olewać bo i tak nie są głodne.

A ona tu się łasi do nogi, a tu mnie drapnie, bo fajne rajtuzy mam i się fajnie pazurki w nie wczepiają :evil_lol:

Niestety czarna Mamuśka od sąsiada ma 2 maluchy nowe: czarny i pręgowany, chyba 1 mniesięczne. Nie wiem czy Rózia od sąsiada też nie ma. Dlatego Sisi musi jak najszybciej znależć dom. Będę szukać domu tylko tym, kóre się oswoją, a pozostałe trzeba przez zimę wysterylizować, ponacinać uszka żeby potem mi się te od sąsiada nie myliły.

To się sąsiad na wiosnę żdziwi...

Ponadto na innej hali znowu pojawił się facet, któremu koty przeszkadzają. Bo mu się gdzieś tam załatwiają i już był u prezesa w tej sprawie, że trzeba je zlikwidować. To na pewno nie nasze sterylizowane, bo one robią tylko do swojej kuwety albo na zewnątrz. Więc to koty ze wsi.

Już kazałam mu przekazać, że za likwidację wolnożyjących kotów jest 2 lata w więzieniu i że mu to załatwie jak coś będzie próbował. A tak to niech bierze miotlłę i sprząta a nie gada.

Posted

ani jednego telefonu... normalnie niewiarygodne :crazyeye:

a mała je i rośnie i nawet inne koty zaczęły ją olewać. Miśka vel Diablica jadła z nią razem z jednej miski i dopiero po 10 minutach to do niej dotarło i fuknęła. A potem znowu jadły razem. Stara potrafi zjeść na raz tyle co 3 koty. Je je i je, wyczyści całą miskę i idzie do następnej. Chyba pamięta bardzo złe czasy, bo ponoć ma naście lat...

Posted

Sisi najedzona, pełna energii. Lubi się łasić i być głaskana, ale na rękach się trochę jeszcze boi i zwiewa.

Oprócz tego łasi się strasznie i czasem lubi pazurem zaciągać mi rajtuzy albo skarpetki :cool3:

I znów kojejny weekend mała zostaje sama :shake:

Posted

chyba trzeba jej szukać dt, wczoraj mała chodziła za mną jak pies, popisywała się na trawniku jak ładowali Tira, robiła kopyrtki pomiędzy wózkiem widłowym a krawężnikiem. Potem czekała na mnie na klatce schodowej do biur i biegła za mną jak wsiadałam do busa. Już nie mogę na to patrzeć, jej się może coś stać na kopalni, jest za odważna :-(

Posted

Kasiu już się tak nie zamartwiaj! Marudzisz i marudzisz o tej biednej Sisi, a ja z moim wspaniałym mężem podjęliśmy decyzje, że zabierzemy Sisi na domek tymczasowy! Ty już o tym wiesz, ale ja chciałam przekazać podczas Twojej nieobecności internetowej jako pierwsza tą wiadomość! Słyszałam przez telefon uśmiech na Twojej twarzy i ten oddech ulgi.
Także moi mili ogłaszam wszem i wobec że od poniedziałku Sisi będzie w domku tymczasowym!:multi: