Kana Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 Nie chodzi mi o ogloszenia. Nie mam zbytnio czasu wertowac calego watku. Dlatego zadam kilka pytan i proszę kogoś kto jest w temacie o info : 1.Jaka jest teraz sytuacja tych psów? 2.Gdzie one przebywają i ile ich jest ? 3.Które to suczki ? 4.Jaka pomoc jest potrzebna? Z góry dziękuje za szczegółowe odpowiedzi :loveu: Quote
Foksia i Dżekuś Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 [quote name='Kana']Nie chodzi mi o ogloszenia. Nie mam zbytnio czasu wertowac calego watku. Dlatego zadam kilka pytan i proszę kogoś kto jest w temacie o info : 1.Jaka jest teraz sytuacja tych psów? 2.Gdzie one przebywają i ile ich jest ? 3.Które to suczki ? 4.Jaka pomoc jest potrzebna? Z góry dziękuje za szczegółowe odpowiedzi :loveu: Psiaki znajduja sie w hoteliku pod krakowem ,sa pod opieka KTozu ,jest ich 4 -2 suczki ruda i popielata(ruda Ada ,popielata Asia ) ,dwa samce czarny(Amik ) i brazowy (Arek)sa mlode maja okolo 2 gora 3 lata. potrzebne sa ogloszenia i pieniadze na utrzymanie ich dalszego pobytu w hoteliku ale najbardziej potrzebuja domków. Quote
Kana Posted October 4, 2009 Posted October 4, 2009 Jakbym dostala jakis drobny tekścik i opisy kazdego psiaka to bym coś skleila na allegro. :cool1: Czy psy są juz w pelni adopcyjne? Wczesniej czytalam ze mialy duze braki w socjalizacji. Quote
terra Posted October 8, 2009 Posted October 8, 2009 Pieski w wątku: http://www.dogomania.pl/forum/f97/poszukuje-pieska-sredniej-wielkosci-malopolska-148330/#post13112245 Quote
salibinka Posted June 5, 2010 Posted June 5, 2010 Na prośbę Hoteliku w Niepołomicach wklejam dzisiejsze zdjęcia "Górali" autorstwa Florentynki: Quote
Recommended Posts