lilu_87 Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Dobry wieczór, jestem tu nowa i nie do końca wiem czy w dobrym miejscu zamieszczam ogłoszenie- jeśli nie bardzo proszę o wyrozumiałość. Postanowiłam napisać na tym forum, bo może ktoś z Was może mi pomóc. Szukam tego pieska:http://owczarki.eu/psiak/1256 Na owczarki.eu jest tylko informacja że przebywa w jednym ze śląskich schronisk...ale nie wiem w którym...schronisk jest mnóstwo...są też przytuliska które nie mają swojej strony internetowej...Osoba która zamieściła ogłoszenie nie odpowiada na telefony ani maile. Na Fb napisałam również na stronie owczarki w potrzebie. Osoba która mi odpisała, również próbowała się skontaktować z Panią która zamieściła ogłoszenie Smutka na internecie, lecz bez skutku. Nie wiedzą gdzie pies przebywa...może ktoś już go adoptował...ale jeśli jest gdzieś nadal sam..? Bardzo proszę- jeśli ktokolwiek z Was wie gdzie Smutek przebywa- napiszcie.... dziękuję Natalia Quote
lilu_87 Posted January 25, 2016 Author Posted January 25, 2016 podobno Smutek ma tutaj gdzieś wątek na dogomanii....ale nie mogę znaleźć...ktoś coś wie? Quote
Elisabeta Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Lilu, chyba znalazłam Smutka, ale on ma już dawno Dom. :) Dom Tymczasowy stał się Stałym. :) Rzuciłam na wyszukiwarkę Dogo nick paulinken, która umieściła ogłoszenie, do którego link podałaś... Była na Dogo, ale ostatni raz w 2012 r. Weszłam z awataru w Jej Profil i znalazłam w aktywności ten wątek: Wątek jest długi, zdjęcia poznikały, ale to on, bo opis się zgadza. Quote
rozi Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Mój Boże, przypomniało mi się, jak szukałam Olka mojego... :) http://www.dogomania.com/forum/topic/18100-olek-lublin-tiger-my-love/?page=1 Quote
lilu_87 Posted January 25, 2016 Author Posted January 25, 2016 Elisabeta bardzo Ci dziękuję!...Tak to Smutek!......Cieszę się że znalazł dom...ogromnie....a z drugiej strony jest mi smutno że nigdy się nie poznamy..;((( Dziękuję że zadałaś sobie trud żeby mi pomóc. Quote
lilu_87 Posted January 25, 2016 Author Posted January 25, 2016 rozi....oby dwa dobre zakończenia;)) A jednak jakaś zadra w sercu mi została...Ale jest bezpieczny i to najważniejsze;))) Quote
Elisabeta Posted January 25, 2016 Posted January 25, 2016 Lilu, cieszę się, że Ci pomogłam. :) Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts