Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czyli jak zamawiam przez allegro przesylka gratis ?? 8)
i wpłacam na poczcie 59zł tak ? i jeszcze mam prośbe czy jak bym zamiawiała moze nawet jutro ;) to mogłabym przeslać pieniądze na konto ?? bo moi rodzice się przerażą taka kwotą :lol:

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Mam rekawicę i mydełko od ok.miesiąca.jestem zachwycona.Pies duży biały dlugowlosy futrzak,bez kłopotu jest biały nawet po ekscesach typu wytarzanie się w nieczystościach.Również zażółcenia przy oczach i pysku przy regularnym stosowaniu na te miejsca mydełka prawie znikły.Warto,zwłaszcza,że nie trzeba inwestować w szampony.

• 4 weeks later...
Posted

Ja też jestem szczęśliwą posiadaczką rękawic ECONETTI :lol: Również moje psiaki i kociaki są bardzo zadowolone, bo nawet nie protestują podczas jej użycia, a nawet wrecz przeciwnie, z przyjemnością poddają się takiemu masażowi :) Bardzo goraco polecam rękawice, bo są naprawdę skuteczne w działaniu. Firmie Econetti jeszcze raz bardzo dziekuję za udaną transakcje na allegro i gartuluję profesjonalnego podejścia do klienta :lol:

Posted

Wczoraj do mnie dotarla - zaplacilam 59 zlotych polskich za rekawice, mydelko i jakies 20 dag. karmy (nie skorzystam - ale z zasady) . I jakie jest moje wrazenie?? No coz - 59 zlociszy droga nie chodzi, ale... Nie wiedzialam, ze moj pies, ktory raz w miesiacu jest kapany, codziennie czesany - jest taki brudny!!! Widac to po rekawicy!!! Do nowosci podchodze sceptycznie, ale tu, na rekawicy, mam czarno na bialym ...

Posted

No ja też się skusiłam i mam ale użuję dopiero wieczorkiem bo teraz wychodzimy.Zobaczymy jaka kolwiek by nie była na pewno się przyda bo mały już zarasta brudem a nie ma pogody na kąpiel. Dam znać jak się spisała.

Posted

Narazie stosowałam na sucho, co do linienia to lepsza jest gumowa rękawica ale do przetarcia dobra, sierść bardziej miękka i błyszcząca. na mokro jeszcze nie próbowałam. Za to mydełko super się sprawdziło na łapach posmarowanych wazeliną , po długim spacerze były bardzo brudne i tłuste i nawet moczenie w ciepłej wodzie nie pomagało, nadal brudziły a po mydełku super czyste!

Posted

W tamtym tygodniu kupilam - stosowalam i na sucho (jaki moj pies byl brudny!!) , jak wczesniej napisalam a w niedzile tez na mokro, bo byla kapiel - z mydelkiem - polecam !!!!

Posted

Ja coprawda piesa jeszcze nie mam i tej magicznej rękawicy tez nie testowałm, ale znam magiczną moc mikrowłókien. Od długiego czasu stosuję takie mikrowłóknowe sciereczki do sprzatania mieszkania, samochodu, mycia rowerów itp. sa poprostu świetnie, wiec wierzę, że rękawica też działa.

Sciereczkami czyści się bez urzycia detergentów, można je prać w pracle lub w szarym mydle, a czyszczą że hoo....hoooo...

pozdrawiam

Posted

[quote name='Olund']Ja coprawda piesa jeszcze nie mam
pozdrawiam[/quote] - to na co Ty jeszcze czekasz??? Juz masz doswiadczenie z mikrowlokanmi, to musi byc i pies!:):):):)

Posted

[quote name='sota36']- to na co Ty jeszcze czekasz??? Juz masz doswiadczenie z mikrowlokanmi, to musi byc i pies!:):):):)[/quote]

Tak tak ty się ze mnie nabijaj :mad: nie wiesz nawet jak ja tęsknię, jak marzę, jak snie o tym jedynym :lol: . Ach... żeby to mikrowłóknowe doświadczenie wreszcie wykorzystać :lol:.

A tak szczerze sota36 to ja nie wiem na co ja jeszcze czekam :shake:.

Posted

[quote name='betty_labrador']a jak taka rekawice sie czysci? poprostu sie ja wrzuca do pralki i jest potem jak nowa?[/quote]
[COLOR=darkslateblue][I][B]Chdzi Ci o Econetti?[/B][/I][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][I][B]Myjesz pod wodą przy użyciu mydełka Econetti[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='an3czka'][COLOR=darkslateblue][I][B]Chdzi Ci o Econetti?[/B][/I][/COLOR]
[COLOR=darkslateblue][I][B]Myjesz pod wodą przy użyciu mydełka Econetti[/B][/I][/COLOR][/quote]

a ja myslalam ze tym mydlem mozna tez psa namydlac :roll:

powaznie :P

Posted

[COLOR=navy][I][B]Mydełko możesz kupić osobno (choć ja chyba na jakąś promocję się załapałam, nie pamiętam:roll:, ale kupiłam razem )[/B][/I][/COLOR]
[COLOR=navy][/COLOR]
[COLOR=navy][I][B]julita104 o ile dobrze pamiętam, to mydłem się nacierało rękawicę a nie bezpośrednio psa.[/B][/I][/COLOR]