Polna Posted December 4, 2005 Posted December 4, 2005 czyli jak zamawiam przez allegro przesylka gratis ?? 8) i wpłacam na poczcie 59zł tak ? i jeszcze mam prośbe czy jak bym zamiawiała moze nawet jutro ;) to mogłabym przeslać pieniądze na konto ?? bo moi rodzice się przerażą taka kwotą :lol: Quote
Polna Posted December 9, 2005 Posted December 9, 2005 jest super 8) dziś próbujemy na mokro po spacerku wieczornym :wink: Quote
asiek Posted December 11, 2005 Posted December 11, 2005 ja też się przymierzam do tej rękawicy od dłuższego czasu no i chyba się przekonałam :) zobaczymy jak sie sprawdzi na moich molosach :) Quote
Joka Posted December 30, 2005 Posted December 30, 2005 Mam rekawicę i mydełko od ok.miesiąca.jestem zachwycona.Pies duży biały dlugowlosy futrzak,bez kłopotu jest biały nawet po ekscesach typu wytarzanie się w nieczystościach.Również zażółcenia przy oczach i pysku przy regularnym stosowaniu na te miejsca mydełka prawie znikły.Warto,zwłaszcza,że nie trzeba inwestować w szampony. Quote
Kasia_i_Łukasz Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Ja też jestem szczęśliwą posiadaczką rękawic ECONETTI :lol: Również moje psiaki i kociaki są bardzo zadowolone, bo nawet nie protestują podczas jej użycia, a nawet wrecz przeciwnie, z przyjemnością poddają się takiemu masażowi :) Bardzo goraco polecam rękawice, bo są naprawdę skuteczne w działaniu. Firmie Econetti jeszcze raz bardzo dziekuję za udaną transakcje na allegro i gartuluję profesjonalnego podejścia do klienta :lol: Quote
aneta...i..bouvier Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 ecoworld rekawica a to widzieliscie roznica cenowa ale,,,,,,,,,,,,,ciekawa jestem jaka skutecznosc Quote
weihaiwej Posted January 25, 2006 Posted January 25, 2006 Wcześniej o tym nie słyszałam, ale ciekawa jestem, wygląda na coś podobnego, tylko znacznie tańsze... Quote
aneta...i..bouvier Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 dokladnie bez mydelka ale hmmmmmmm kurcze polowa ceny Quote
sota36 Posted January 26, 2006 Posted January 26, 2006 Wczoraj do mnie dotarla - zaplacilam 59 zlotych polskich za rekawice, mydelko i jakies 20 dag. karmy (nie skorzystam - ale z zasady) . I jakie jest moje wrazenie?? No coz - 59 zlociszy droga nie chodzi, ale... Nie wiedzialam, ze moj pies, ktory raz w miesiacu jest kapany, codziennie czesany - jest taki brudny!!! Widac to po rekawicy!!! Do nowosci podchodze sceptycznie, ale tu, na rekawicy, mam czarno na bialym ... Quote
eveandAxel Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 No ja też się skusiłam i mam ale użuję dopiero wieczorkiem bo teraz wychodzimy.Zobaczymy jaka kolwiek by nie była na pewno się przyda bo mały już zarasta brudem a nie ma pogody na kąpiel. Dam znać jak się spisała. Quote
Alicja Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Mam rękawicę już przeszło rok .[B]POLECAM.[/B] Quote
Polna Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 u mnie sprawdza się rewelacyjnie :) i na wystawe zabiream lekko wilgotną, przed wejsciem na ring przecieram psa i jak nowy Quote
Sylwia&westie Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 to do westie też będzie dobra?? narazie nie mam psiaka ale już za niedługo będzie:razz: Quote
eveandAxel Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 Narazie stosowałam na sucho, co do linienia to lepsza jest gumowa rękawica ale do przetarcia dobra, sierść bardziej miękka i błyszcząca. na mokro jeszcze nie próbowałam. Za to mydełko super się sprawdziło na łapach posmarowanych wazeliną , po długim spacerze były bardzo brudne i tłuste i nawet moczenie w ciepłej wodzie nie pomagało, nadal brudziły a po mydełku super czyste! Quote
sota36 Posted January 31, 2006 Posted January 31, 2006 W tamtym tygodniu kupilam - stosowalam i na sucho (jaki moj pies byl brudny!!) , jak wczesniej napisalam a w niedzile tez na mokro, bo byla kapiel - z mydelkiem - polecam !!!! Quote
Olund Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Ja coprawda piesa jeszcze nie mam i tej magicznej rękawicy tez nie testowałm, ale znam magiczną moc mikrowłókien. Od długiego czasu stosuję takie mikrowłóknowe sciereczki do sprzatania mieszkania, samochodu, mycia rowerów itp. sa poprostu świetnie, wiec wierzę, że rękawica też działa. Sciereczkami czyści się bez urzycia detergentów, można je prać w pracle lub w szarym mydle, a czyszczą że hoo....hoooo... pozdrawiam Quote
sota36 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Olund']Ja coprawda piesa jeszcze nie mam pozdrawiam[/quote] - to na co Ty jeszcze czekasz??? Juz masz doswiadczenie z mikrowlokanmi, to musi byc i pies!:):):):) Quote
Olund Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='sota36']- to na co Ty jeszcze czekasz??? Juz masz doswiadczenie z mikrowlokanmi, to musi byc i pies!:):):):)[/quote] Tak tak ty się ze mnie nabijaj :mad: nie wiesz nawet jak ja tęsknię, jak marzę, jak snie o tym jedynym :lol: . Ach... żeby to mikrowłóknowe doświadczenie wreszcie wykorzystać :lol:. A tak szczerze sota36 to ja nie wiem na co ja jeszcze czekam :shake:. Quote
sota36 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='Olund'] A tak szczerze sota36 to ja nie wiem na co ja jeszcze czekam :shake:.[/quote] - noja tym bardziej!!!!! Quote
betty_labrador Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 a jak taka rekawice sie czysci? poprostu sie ja wrzuca do pralki i jest potem jak nowa? Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='betty_labrador']a jak taka rekawice sie czysci? poprostu sie ja wrzuca do pralki i jest potem jak nowa?[/quote] [COLOR=darkslateblue][I][B]Chdzi Ci o Econetti?[/B][/I][/COLOR] [COLOR=darkslateblue][I][B]Myjesz pod wodą przy użyciu mydełka Econetti[/B][/I][/COLOR] Quote
sota36 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 Albo przy uzyciu zwyklego szarego mydla. Quote
betty_labrador Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 a mydelko jest zalaczone z rekawica? Quote
julita104 Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [quote name='an3czka'][COLOR=darkslateblue][I][B]Chdzi Ci o Econetti?[/B][/I][/COLOR] [COLOR=darkslateblue][I][B]Myjesz pod wodą przy użyciu mydełka Econetti[/B][/I][/COLOR][/quote] a ja myslalam ze tym mydlem mozna tez psa namydlac :roll: powaznie :P Quote
an3czka Posted February 3, 2006 Posted February 3, 2006 [COLOR=navy][I][B]Mydełko możesz kupić osobno (choć ja chyba na jakąś promocję się załapałam, nie pamiętam:roll:, ale kupiłam razem )[/B][/I][/COLOR] [COLOR=navy][/COLOR] [COLOR=navy][I][B]julita104 o ile dobrze pamiętam, to mydłem się nacierało rękawicę a nie bezpośrednio psa.[/B][/I][/COLOR] Quote
Recommended Posts