19Kasiulka91 Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Wszystkie pieski są pod opieką Fundacji Straż Obrony Praw Zwierząt i znajdują się w schronisku w Rzezawie koło Bochni/Brzeska. W sprawie adopcji proszę o kontakt: [email protected] tel.kom: 533 032 998 Quote
Anula Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Ale macie piękne psiaki.Czy ogłaszacie je? Czy Lapek przebywa w DT? Quote
Javena Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 Nie wiedziałam ,że w Rzezawie jest schronisko. Na jakiej ulicy? Moja córka tam mieszka. Quote
wtatara Posted December 17, 2015 Posted December 17, 2015 macie śliczne te pieski- trzeba szukać domków Quote
19Kasiulka91 Posted December 17, 2015 Author Posted December 17, 2015 Nie wiedziałam ,że w Rzezawie jest schronisko. Na jakiej ulicy? Moja córka tam mieszka.Kolo a4 przed Borkiem. Ale nieznana nazwy ulicy. Ale macie piękne psiaki.Czy ogłaszacie je? Czy Lapek przebywa w DT?Lapek z tego co pamietam przebywa na kwarantannie jeszcze. Tak ogłaszam je na FB, na olx, na gumtree itp Quote
Javena Posted January 20, 2016 Posted January 20, 2016 Czy nie ma czasem u Was takiego pieska? Zaginął w Wieliczce. Znak szczególny, kępka rudej sierści na grzbiecie. Quote
19Kasiulka91 Posted February 10, 2016 Author Posted February 10, 2016 Dante 6-7 miesięczny kawaler. Może być w typie owczarka belgijskiego. Wena- ok.5 miesięczna suczka, jest malutka. Bardzo przyjazna dla ludzi i zwierząt. Ma bardzo komiczny wygląd. Bingo ok 1-2 letni pies. Trafił do nas z wrośniętym łańcuchem, zarobaczony,zapchlony. Po wyleczeniu będzie do adopcji. Bols-ok 2-3 letni średniej wielkości pies . Uwielbia śnieg. Ma w sobie mnóstwo energii. Akceptuje psy. Bella ok. 2 letnią suczka niewielkich rozmiarów. Nie potrafi chodzić na smyczy powoli się uczy. Akceptuje psy. Jest bardzo przyjacielska, uwielbia głaskanie. Bary ok. 7 letni pies w typie ON. Nie potrafi chodzić na smyczy, ciągnie jest w trakcie nauki. Idealny dla chłopaka byłby dom z ogrodem gdzie chłopak mógłby się wybiegać. Duplo ok.2 letni pies. Jest malutki i długi . Nieśmiały w stosunku do obcych.Jest bardzo energiczny, uwielbia spacerować . Akceptuje psy. Quote
Recommended Posts