Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Panula!

Prze... prze... przepiękne!!! Strasznie wrzuszające, fantastyczne, odlotowe i niesamowite! Nic tylko drukować i powysyłać w ramach kartek na święta, bo w sklepie nigdy tak cudownych kartek nie mieli! Gratuluję pomysłu i rodzinki! Ach! Nie mogę się napatrzeć!

"Niechaj Boże Narodzenie stopi wszelkie bólów lody,

Niech usunie wszystkie troski i otworzy marzeń grody,

Niechaj przy najlepszym zdrowiu życie szczęściem opromienia.

Oto szczere są życzenia."

Dla wszystkich bywalców Dogomanii, tych yorkowych i nie tylko wszystkiego naj na Święta i w nadchodzącym Nowym Roku ode mnie i Łobuziaka!

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Panula fotki są cudowne :iloveyou: :iloveyou:

A korzystając z okazji chcieałabym wszystkim forumowiczom świąteczne życzenia :x-mas:

Jak obyczaj każe stary,

według ojców naszych wiary,

Pragnę złożyć wm życzenia,

w dniu Bożego Narodzenia.

Niech ta gwiazdka betlejemska,

która świeci nam o zmroku,

zaprowadzi Was do szczęscia

i radości w nowym roku.

życzy Deborah (Agnieszka) :)

Posted

Panula,

Przecudne, przepiekne, przeurocze i prze, prze, prze :iloveyou: :x-mas: :iloveyou: Cala Wasza Rodzinka wyglada doslownie fantastycznie. Nie mowiac juz o maluszkach, ktore dostaly malusienkie czapunie ;)

misti_agatka - Ty tez jestes wielka :) Pieknie to skomponowalas :)

BTW wszystkie zyczonka sa piekne, urocze i wspaniale :) Bo przeciez z glebi naszych Dogomanackich serc :x-mas:

Posted

Panulka Znów jestem pod wielkim wrażeniem, przecudownie :iloveyou: wszyscy wyglądacie, wasza rodzinka jest prześliczna tyle miłości, uśmiechu i Świątecznej atmosfery, aż miło popatrzeć, piękną macie choineczkę arbo0040.gif

Buziaczki dla wszystkich

Posted

normalnie jesteście wszyscy boscy,aż mi się łezka w oku zakręciła ze wzruszenia.

Panula Twoja cała rodzina wygląda jak z bajki,mam nadzieję,że ja w przyszłości będę choć w połowie tak szczęśliwa jak Ty z wszystkimi na zdęciu :P

Jussi pieski przeswietne,uśmiałam się do łez :lol:

Klaudio normalnie tak mi się ciepło na serduszku zrobiło,że nawet brak śniegu mi nie przeszkadza :D

a ja jeszcze raz chciałam wam złożyć najgorętsze życzenia z okazji tych "pierwszych z wami" Świąt. moje życie nabrało pozytywnych barw dzięki wam.Życzę nam wszystkim by te Święta były zapowiedzią jeszcze lepszego Roku od tego, by spełniły sie wszystkie marzenia i nie zabrakło przy naszym boku bliskich osób i tych naszych małych pociesznych piesków o wielkim sercu i mądrym spojrzeniu.

Życzę wam tego i jeszcze

troche z całą moją rodzina i pieskami Sonią,Jawą,

Toyką i Tymusiem

Posted

Panulko , życzenia są piękne... i tak ciepłe , że słów brak :buzi:

Mogę tylko powtórzyć , że... tworzycie bajkową rodzinę :x-mas:

Baaaardzo mocno Was przytulam i ślę świąteczne całuski :x-mas: :buzi:

Posted

KOCHANI DOGOMANIACY,TO MOJE PIERWSZE ŚWIĘTA Z ZULKĄ,A TAKŻE Z WAMI,CHCIAŁYBYŚMY WAM ŻYCZYĆ SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH CHWIL Z WASZYMI RODZINKAMI ZARAŻONYMI MIŁOŚCIĄ DO YORKÓW,DUŻO ZDROWIA I MIŁOŚCI.

JESTEŚCIE WSZYSCY NAPRAWDĘ WSPANIAŁYMI OSOBAMI!

Panulko

Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszych życzeń i cudownych,popisowych foteczek-rewelacja!!!

TO TAKŻE PIERWSZE W ŻYCIU ŚWIĘTA ZULKI :angel:

Posted

Panulko,

ja także jestem pod ogromnym wrazeniem, Tworzycie razem taka wspaniala, Kochajaca sie rodzinke, ze az milo popatrzecc. Caluski zarowno dla Was jak i czwornoznych pieseczkow---> kazdego prosze ode mnie ucalowac.

Jussi,

wlasnie przed chwilka otworzyłam karteczke ze spiewajacymi pieseczkami i usmialam sie do lez, bo moj Oscarcio sie do nich dolaczyl i prawie prawie mu to wychodzilo, Jeszcze kilka razy mu ja puszcze i bedzie go mozna dolozyc do psiego chóru hahahaha

Całuski dla Was Kochani:*

Posted

Gosiek,

dzięki za pamięć. Ostatnio nie miałam czasu,ale teraz postaram się nadrobić zaległości. Pitek ma się dobrze i niedługo pochwalę się nowymi zdjątkami.

Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla wszystkich !!!

Posted

:BIG: KOCHANI, :BIG:

DZISIAJ MOJE :bday: "OCZKO W GŁOWIE" :bday: KOŃCZY 1,5 ROCZKU. ZYCZE MU SAMYCH RADOSNYCH CHWIL, DUZO SMAKOLYKÓW I WSZYSTKIEGO CO JEST NAJLEPSZE DLA TAKIEGO KOCHANEGO PIESIA.

:laola:

OSKAREK :iloveyou: I LOVE YOY :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG:

Posted

DAGA,PRZESYŁAMY NAJLEPSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI TEJ OSKARKOWEJ ROCZNICY!

:Fade-col: :Fade-col: :Fade-col: :new-bday: :Fade-col: :Fade-col: :Fade-col:

Asia i Zulka.

Posted

52.gif kumpel dla Oskarka na ta rocznice - co Ty, Dagus , na to??

73.gif zdrowko Wasze ...hahaha w gardla nasze ;) ;) ......ach ja nie moge ...bo karmie... :( - ale wirtualnie czemu nie ;)!!