scadia Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Panula! Prze... prze... przepiękne!!! Strasznie wrzuszające, fantastyczne, odlotowe i niesamowite! Nic tylko drukować i powysyłać w ramach kartek na święta, bo w sklepie nigdy tak cudownych kartek nie mieli! Gratuluję pomysłu i rodzinki! Ach! Nie mogę się napatrzeć! "Niechaj Boże Narodzenie stopi wszelkie bólów lody, Niech usunie wszystkie troski i otworzy marzeń grody, Niechaj przy najlepszym zdrowiu życie szczęściem opromienia. Oto szczere są życzenia." Dla wszystkich bywalców Dogomanii, tych yorkowych i nie tylko wszystkiego naj na Święta i w nadchodzącym Nowym Roku ode mnie i Łobuziaka! Quote
Gosiek Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Panula przesliczne fotki - wspaniałe!! Najsłodsza to ta z maleńkimi mikołajkami - po prostu brak mi słów z zachwytu :baby: :santagri: :santagri: Quote
Deborah Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Panula fotki są cudowne :iloveyou: :iloveyou: A korzystając z okazji chcieałabym wszystkim forumowiczom świąteczne życzenia :x-mas: Jak obyczaj każe stary, według ojców naszych wiary, Pragnę złożyć wm życzenia, w dniu Bożego Narodzenia. Niech ta gwiazdka betlejemska, która świeci nam o zmroku, zaprowadzi Was do szczęscia i radości w nowym roku. życzy Deborah (Agnieszka) :) Quote
Wind Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Panula, Przecudne, przepiekne, przeurocze i prze, prze, prze :iloveyou: :x-mas: :iloveyou: Cala Wasza Rodzinka wyglada doslownie fantastycznie. Nie mowiac juz o maluszkach, ktore dostaly malusienkie czapunie ;) misti_agatka - Ty tez jestes wielka :) Pieknie to skomponowalas :) BTW wszystkie zyczonka sa piekne, urocze i wspaniale :) Bo przeciez z glebi naszych Dogomanackich serc :x-mas: Quote
elena Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Całuski dla cudownej "mokołajowej" rodzinki!!! :lol: :lol: :lol: Cudowne fotki i karteczki, nie mogę się napatrzeć! :angel: Quote
Snoopy7 Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Panulka Znów jestem pod wielkim wrażeniem, przecudownie :iloveyou: wszyscy wyglądacie, wasza rodzinka jest prześliczna tyle miłości, uśmiechu i Świątecznej atmosfery, aż miło popatrzeć, piękną macie choineczkę Buziaczki dla wszystkich Quote
Dan Danilo Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 KOCHANI! TA KARTKA JEST SPECJALNIE DLA WAS.... KLIKNIJCIE NA NIA I PODZIWIAJCIE TE UTALENTOWANE PSIAKI.... http://www.yahoo.americangreetings.com/view.pd?i=111126206&m=2126&rr=y&source=yahoo999 BUZIAKI DLA WAS WSZYSTKICH Quote
Snoopy7 Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Jussi , Snoopy i Ja strasznie dziekujemy , ale się usmiałam Snoopy cały czas szczekała :D oj te nasze psińki kochane. Buziaczki :buzi: Quote
tygrysek-kr Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Jeszcze raz życzenia dla WAS KOCHANI: http://images.optin.com.au/optusxmas/flash/penguin_tebe.swf?msg==Wesolych%20=Swiat=%20=dla=%20=yorkofiolkow%20zycza%20Klaudia%20i%20Jerrus Quote
Marca_Besi Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Jussi i tygrysek-kr Kartki od Was są naprawdę prześliczne. Ja z Besunią ogromnie dziękujemy!!! Quote
Magdalena1 Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 normalnie jesteście wszyscy boscy,aż mi się łezka w oku zakręciła ze wzruszenia. Panula Twoja cała rodzina wygląda jak z bajki,mam nadzieję,że ja w przyszłości będę choć w połowie tak szczęśliwa jak Ty z wszystkimi na zdęciu :P Jussi pieski przeswietne,uśmiałam się do łez :lol: Klaudio normalnie tak mi się ciepło na serduszku zrobiło,że nawet brak śniegu mi nie przeszkadza :D a ja jeszcze raz chciałam wam złożyć najgorętsze życzenia z okazji tych "pierwszych z wami" Świąt. moje życie nabrało pozytywnych barw dzięki wam.Życzę nam wszystkim by te Święta były zapowiedzią jeszcze lepszego Roku od tego, by spełniły sie wszystkie marzenia i nie zabrakło przy naszym boku bliskich osób i tych naszych małych pociesznych piesków o wielkim sercu i mądrym spojrzeniu. Życzę wam tego i jeszcze troche z całą moją rodzina i pieskami Sonią,Jawą, Toyką i Tymusiem Quote
Adiraja Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 Panulko , życzenia są piękne... i tak ciepłe , że słów brak :buzi: Mogę tylko powtórzyć , że... tworzycie bajkową rodzinę :x-mas: Baaaardzo mocno Was przytulam i ślę świąteczne całuski :x-mas: :buzi: Quote
Amanda Posted December 24, 2004 Posted December 24, 2004 KOCHANI DOGOMANIACY,TO MOJE PIERWSZE ŚWIĘTA Z ZULKĄ,A TAKŻE Z WAMI,CHCIAŁYBYŚMY WAM ŻYCZYĆ SAMYCH SZCZĘŚLIWYCH CHWIL Z WASZYMI RODZINKAMI ZARAŻONYMI MIŁOŚCIĄ DO YORKÓW,DUŻO ZDROWIA I MIŁOŚCI. JESTEŚCIE WSZYSCY NAPRAWDĘ WSPANIAŁYMI OSOBAMI! Panulko Jestem pod ogromnym wrażeniem Waszych życzeń i cudownych,popisowych foteczek-rewelacja!!! TO TAKŻE PIERWSZE W ŻYCIU ŚWIĘTA ZULKI :angel: Quote
Daga_i_Oskar Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 Panulko, ja także jestem pod ogromnym wrazeniem, Tworzycie razem taka wspaniala, Kochajaca sie rodzinke, ze az milo popatrzecc. Caluski zarowno dla Was jak i czwornoznych pieseczkow---> kazdego prosze ode mnie ucalowac. Jussi, wlasnie przed chwilka otworzyłam karteczke ze spiewajacymi pieseczkami i usmialam sie do lez, bo moj Oscarcio sie do nich dolaczyl i prawie prawie mu to wychodzilo, Jeszcze kilka razy mu ja puszcze i bedzie go mozna dolozyc do psiego chóru hahahaha Całuski dla Was Kochani:* Quote
Ewunia Posted December 25, 2004 Posted December 25, 2004 Gosiek, dzięki za pamięć. Ostatnio nie miałam czasu,ale teraz postaram się nadrobić zaległości. Pitek ma się dobrze i niedługo pochwalę się nowymi zdjątkami. Jeszcze raz wszystkiego dobrego dla wszystkich !!! Quote
lunka Posted December 26, 2004 Posted December 26, 2004 Moja pierwsza marna twórczosc, prosze o wyrozumialosc :) Życzymy wszystkim wystrzałowego Sylwestra!!! Quote
Panula Posted December 31, 2004 Author Posted December 31, 2004 Kochani, dziekujemy za wszystkie zyczenia!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Panula, przecudna karteczka, az sie wzruszylam jak zobaczyłam taką Kochającą się i sliczny rodzinkę :):) Quote
Daga_i_Oskar Posted December 31, 2004 Posted December 31, 2004 Lunka, no piękniście masz zdolnosci dziewczyno!! ;) Quote
lunka Posted January 2, 2005 Posted January 2, 2005 Lunka, no piękniście masz zdolnosci dziewczyno!! Bez przesady :oops: ale dziekuje za zauwazenie moich wypocin :) Quote
Panula Posted January 2, 2005 Author Posted January 2, 2005 Lunka, oczywiscie, ze zauwazamy :lol: - moze nie zawsze napiszemy, ale doceniamy i jestem pod wrazeniem!! Gratulacje! Quote
Daga_i_Oskar Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 :BIG: KOCHANI, :BIG: DZISIAJ MOJE :bday: "OCZKO W GŁOWIE" :bday: KOŃCZY 1,5 ROCZKU. ZYCZE MU SAMYCH RADOSNYCH CHWIL, DUZO SMAKOLYKÓW I WSZYSTKIEGO CO JEST NAJLEPSZE DLA TAKIEGO KOCHANEGO PIESIA. :laola: OSKAREK :iloveyou: I LOVE YOY :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Amanda Posted January 6, 2005 Posted January 6, 2005 DAGA,PRZESYŁAMY NAJLEPSZE ŻYCZENIA Z OKAZJI TEJ OSKARKOWEJ ROCZNICY! :Fade-col: :Fade-col: :Fade-col: :new-bday: :Fade-col: :Fade-col: :Fade-col: Asia i Zulka. Quote
Panula Posted January 6, 2005 Author Posted January 6, 2005 kumpel dla Oskarka na ta rocznice - co Ty, Dagus , na to?? zdrowko Wasze ...hahaha w gardla nasze ;) ;) ......ach ja nie moge ...bo karmie... :( - ale wirtualnie czemu nie ;)!! Quote
Recommended Posts