marlena924 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 [SIZE=3][COLOR=royalblue]SPÓŹNIONE ALE SZCZERE[/COLOR] [B][I][COLOR=darkorchid]ŻYCZONKA URODZINOWE DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW![/COLOR][/I][/B][/SIZE] :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
julita104 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Dzieki dzieki jeszcze raz! Poki co moj maz mi wypomina ze teraz juz coraz blizej 30 (bo akurat dzis boli mnie kolano wiec sadzi ze się "sypię" :lol: ) to chociaz tu ktos podnosi na duchu :P Quote
Marca_Besi Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 Ja również przyłączam się do życzeń! Wszystkiego Najlepszego Kochani!:new-bday::BIG::new-bday::BIG: Quote
Justa95 Posted March 14, 2006 Posted March 14, 2006 [B]Wszystkiego najlepszego! :BIG: :new-bday: :BIG: :new-bday: [/B] Quote
Justa95 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [B][COLOR=red]Cześć![/COLOR][/B] [COLOR=black]Dzisiaj ja mam 11 urodzinki :tort:(jestem już nastolatką :multi: ). Niestety Yorka dalej nie mam :cry: (i pewnie dalej nie będę miała :-( ). Ale dalej bedę rodziców przekonywać może się uda (trzymajcie kciuki) a na razie będę cieszyć się innymi rzeczami.[/COLOR] Quote
melinda:-) Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [COLOR=red][SIZE=6]wszystkiego najlepszego [COLOR=yellowgreen]Justa95:BIG: :BIG: :new-bday: :tort: [/COLOR][/SIZE][/COLOR] :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: [SIZE=6][COLOR=#9acd32][/COLOR][/SIZE] Quote
Gracja Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 [quote name='Justa95'][B][COLOR=red]Cześć![/COLOR][/B] [COLOR=black]Dzisiaj ja mam 11 urodzinki :tort:(jestem już nastolatką :multi: ). Niestety Yorka dalej nie mam :cry: (i pewnie dalej nie będę miała :-( ). Ale dalej bedę rodziców przekonywać może się uda (trzymajcie kciuki) a na razie będę cieszyć się innymi rzeczami.[/COLOR][/quote] Ja mam podobnie:( Yorka nie mam:-( ale rodziców przekonuje do kupna tego cudownego psa. Mama powiedziała, że w kwietniu, albo w maju będe mieć Yorka, bo juz jej życ nie daję. Zakochałam się w Yorkach. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW. CAŁUSKI DLA PIESKÓW.:) Quote
nikusia Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [center]dzisiaj Ramzesik Kończy Roczek :d ! Zapraszamy Do Galerii! ! [/center] Quote
nataliyka Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Hurra!!! :multi: Sto lat dla Ramzesika :new-bday: Quote
marlena924 Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [B]Wpadłam już na galeryjkę, ale jeszcze raz [SIZE=5][COLOR=green]WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEGO DLA [COLOR=lime]R[/COLOR][COLOR=darkslategray]A[/COLOR][COLOR=magenta]M[/COLOR][COLOR=purple]Z[/COLOR][COLOR=yellowgreen]E[/COLOR][COLOR=deepskyblue]S[/COLOR][COLOR=indigo]K[/COLOR][COLOR=blue]A[/COLOR][COLOR=yellow]![/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Magda Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 [CENTER][SIZE=5][COLOR=Red][B]Sto lat dla Ramzesika!! [/B][/COLOR][/SIZE] [CENTER]:laola: [LEFT]:new-bday::new-bday::popcorn::popcorn::popcorn::new-bday::new-bday: [/LEFT] [/CENTER] [/CENTER] Quote
julita104 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 a moj Toficzek dzis skonczył 2 latka !!!! A dopiero był taki malusieńki jak go przywieźlismy do domku :loveu: Quote
nataliyka Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Julitko no to 100 lat dla Toficzka:new-bday::BIG::laola::beerchug::popcorn::tort: Quote
nikusia Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [SIZE=5][COLOR=royalblue]:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: STO LAT TOFICZKU!!!!!!!!![/COLOR][/SIZE] Quote
Moniś Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 a mój Noddy skończył dziś 10 miesięcy :multi::multi: Quote
Magda Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Ojej, ale mamy okazji:multi::multi: Wszystkiego najlepszego dla solenizantow. Dla tego starszego i mlodszego:loveu: [CENTER]:laola: [LEFT] :popcorn::popcorn::cunao::cunao: [/LEFT] [/CENTER] Quote
Daga_i_Oskar Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=purple]Przyłączamy sie do życzeń i wszytskim pieseczką życzymy WSZYTSKIEGO NAJPSIEJSZEGO :laola:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
marlena924 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [SIZE=3][COLOR=royalblue][B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEGO Z OKAZJI URODZINEK DLA TOFIKA! TO JUŻ 2 LATKA! :multi: :multi: :Cool!: :new-bday: :tort: [/B][/COLOR][/SIZE] [B][SIZE=3][COLOR=green]NO I OCZYWIŚCIE STO LAT DLA NODDIEGO!!! :tort: :bday: :BIG: [/COLOR][/SIZE][/B] Quote
julita104 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Dziekujemy pieknie za zyczonka :oops: Tofik szczególnie goraco sie cieszy bo przyplatało sie nam choróbsko wirusowe i dopadło oba moje bączki :placz: I sto latek dla Noddiego! Quote
nataliyka Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 Mam nadzieję,że to nic poważnego. Życzymy(ja i Molly:eviltong:) zdrówka Twoim psinkom. Quote
Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='julita104']Dziekujemy pieknie za zyczonka :oops: [B] Tofik szczególnie goraco sie cieszy bo przyplatało sie nam choróbsko wirusowe i dopadło oba moje bączki :placz:[/B] I sto latek dla Noddiego![/quote] Jejciu......zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia:multi: Quote
julita104 Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='Magda_Miki']Jejciu......zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia:multi:[/quote] dzieki, napewno postaramy sie zeby bylo jak najlepiej.Lekastwa juz stosujemy, czekamy na wyniki reszty badan i bedziemy dobrej mysli. Quote
Magda Posted May 2, 2006 Posted May 2, 2006 [quote name='julita104']dzieki, napewno postaramy sie zeby bylo jak najlepiej.Lekastwa juz stosujemy, czekamy na wyniki reszty badan i bedziemy dobrej mysli.[/quote] A w sumie co to za chorobsko?:mad: Quote
Recommended Posts