Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=3][COLOR=royalblue]SPÓŹNIONE ALE SZCZERE[/COLOR] [B][I][COLOR=darkorchid]ŻYCZONKA URODZINOWE DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW![/COLOR][/I][/B][/SIZE]
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieki dzieki jeszcze raz!
Poki co moj maz mi wypomina ze teraz juz coraz blizej 30 (bo akurat dzis boli mnie kolano wiec sadzi ze się "sypię" :lol: ) to chociaz tu ktos podnosi na duchu :P

• 3 weeks later...
Posted

[B][COLOR=red]Cześć![/COLOR][/B]
[COLOR=black]Dzisiaj ja mam 11 urodzinki :tort:(jestem już nastolatką :multi: ). Niestety Yorka dalej nie mam :cry: (i pewnie dalej nie będę miała :-( ). Ale dalej bedę rodziców przekonywać może się uda (trzymajcie kciuki) a na razie będę cieszyć się innymi rzeczami.[/COLOR]

Posted

[COLOR=red][SIZE=6]wszystkiego najlepszego [COLOR=yellowgreen]Justa95:BIG: :BIG: :new-bday: :tort: [/COLOR][/SIZE][/COLOR]
:bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool: :bigcool:
[SIZE=6][COLOR=#9acd32][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='Justa95'][B][COLOR=red]Cześć![/COLOR][/B]
[COLOR=black]Dzisiaj ja mam 11 urodzinki :tort:(jestem już nastolatką :multi: ). Niestety Yorka dalej nie mam :cry: (i pewnie dalej nie będę miała :-( ). Ale dalej bedę rodziców przekonywać może się uda (trzymajcie kciuki) a na razie będę cieszyć się innymi rzeczami.[/COLOR][/quote]

Ja mam podobnie:( Yorka nie mam:-( ale rodziców przekonuje do kupna tego cudownego psa. Mama powiedziała, że w kwietniu, albo w maju będe mieć Yorka, bo juz jej życ nie daję. Zakochałam się w Yorkach. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTÓW. CAŁUSKI DLA PIESKÓW.:)

• 4 weeks later...
Posted

[B]Wpadłam już na galeryjkę, ale jeszcze raz [SIZE=5][COLOR=green]WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEGO DLA [COLOR=lime]R[/COLOR][COLOR=darkslategray]A[/COLOR][COLOR=magenta]M[/COLOR][COLOR=purple]Z[/COLOR][COLOR=yellowgreen]E[/COLOR][COLOR=deepskyblue]S[/COLOR][COLOR=indigo]K[/COLOR][COLOR=blue]A[/COLOR][COLOR=yellow]![/COLOR][/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[CENTER][SIZE=5][COLOR=Red][B]Sto lat dla Ramzesika!!
[/B][/COLOR][/SIZE] [CENTER]:laola:

[LEFT]:new-bday::new-bday::popcorn::popcorn::popcorn::new-bday::new-bday:
[/LEFT]
[/CENTER]
[/CENTER]

Posted

Ojej, ale mamy okazji:multi::multi:

Wszystkiego najlepszego dla solenizantow. Dla tego starszego i mlodszego:loveu:

[CENTER]:laola:
[LEFT]
:popcorn::popcorn::cunao::cunao:
[/LEFT]
[/CENTER]

Posted

[SIZE=3][COLOR=royalblue][B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSIEGO Z OKAZJI URODZINEK DLA TOFIKA! TO JUŻ 2 LATKA! :multi: :multi: :Cool!: :new-bday: :tort: [/B][/COLOR][/SIZE]
[B][SIZE=3][COLOR=green]NO I OCZYWIŚCIE STO LAT DLA NODDIEGO!!! :tort: :bday: :BIG: [/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

Dziekujemy pieknie za zyczonka :oops:
Tofik szczególnie goraco sie cieszy bo przyplatało sie nam choróbsko wirusowe i dopadło oba moje bączki :placz:
I sto latek dla Noddiego!

Posted

[quote name='julita104']Dziekujemy pieknie za zyczonka :oops:
[B] Tofik szczególnie goraco sie cieszy bo przyplatało sie nam choróbsko wirusowe i dopadło oba moje bączki :placz:[/B]
I sto latek dla Noddiego![/quote]

Jejciu......zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia:multi:

Posted

[quote name='Magda_Miki']Jejciu......zyczymy szybkiego powrotu do zdrowia:multi:[/quote]

dzieki, napewno postaramy sie zeby bylo jak najlepiej.Lekastwa juz stosujemy, czekamy na wyniki reszty badan i bedziemy dobrej mysli.

Posted

[quote name='julita104']dzieki, napewno postaramy sie zeby bylo jak najlepiej.Lekastwa juz stosujemy, czekamy na wyniki reszty badan i bedziemy dobrej mysli.[/quote]

A w sumie co to za chorobsko?:mad: