Wind Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Dla podgrzania atmosfery oczekiwania na Swieta, my rowniez z Maja przygotowalysmy dla Was zyczonka. Pragniemy dla kazdego z Was Milosci, spokoju, zyczliwosci drugiego czlowieka, obfitego stolu a w Nowym Roku wiele Szczescia, Zdrowia i spelnienia Marzen Wszelakich :) A ze Maja wpadla dzisiaj do mnie do studia i bardzo spodobala sie jej jedna z moich modelek ... coz nie bylo rady ... i tak fota na Boze Narodzenie powstala :) Quote
Adiraja Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Już wczoraj , późno w nocy widziałam fotkę , ale z wrażenia nic nie mogłam napisać :iloveyou: Wind , zdjęcie jest PIĘKNE :x-mas: Przepiękne!! :x-mas: Może pokusisz się na większą sesję z Majeczką?? :angel: Quote
Magdalena1 Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 aż mi głupio wklejać moja karteczkę jak widzę zdjęcie Wind :oops: ale to chyba intencje sie liczą i pamięć,wiec ja też sie przyłączam do świątecznych życzeń razem z Toyka i cała moją bandą Quote
Adiraja Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Ja i Vikulinka również przyłączamy się do świątecznych życzeń :x-mas: Zdrowych , wesołych i śnieżnych Świąt Bożego Narodzenia oraz samych radości w nadchodzącym Nowym Roku :x-mas: :x-mas: :x-mas: :x-mas: Quote
misti_agatka Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Życzenia dla Wszystkich Dogomaniaków Aby przy swiatecznym stole nie zabraklo swiatla i ciepla rodzinnej atmosfery, a Nowy Rok niósl ze soba szczescie i pomyslnosc. Szczególne życzonka dla WSZYSTKICH WASZYCH piechów, żeby spełniły im się wszyskie zyczenia i z pełnym brzuszkiem, zdrowe i radosne wkroczyły w NOWY ROK!!! Quote
Panula Posted December 18, 2004 Author Posted December 18, 2004 Wind po prostu jestem zakochana w tym zdjeciu i w Majeczce! Zobaczylam je przed chwileczka i uwierz mi oniemialam z wrazenia. Wiesz, w calej sieci szukalam pieknych zdjec z yorkami na swieta i nic sie nie udalo znalezc tak dobrego jak Twoje dzielo! Medal for you! :olympic: Kochani, oczywiscie pozostale kartki i zdjecia tez sa cudne! W ogole jak zwykle Agatka z pluszaczkiem Cola i przepieknie obrobionymi kartkami rozczulaja mnie niesamowicie, Adirajka - Vikulinka z dwoma kiteczkami ;) w swiatecznej ramce :x-mas: - rewelacja, yoreczka i Magdalenka - jak zwykle boskie te kartki z maludami!!! Slodziutkie!!! Oczywiscie osobno zloze Wam zyczenia, ale juz teraz dziekujemy bardzo za wszystkie cieple slowa!!! I wiecie Gwiazdka juz za szesc dni:)!! Quote
Wind Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Ciesze sie, ze fotka sie podoba ... Maja jednak bardziej niz pozowac, wolala zwiedzac studia ... Gdy juz zaliczyla wszystkie katy wygladala jak scierka kurzu :lol: :lol: :lol: i zdecydowanie nie nadawala sie do zadnych zdjec ;) Panula, to jest tak ... gdy robi sie kiepskie tapetki, to trzeba przynajmniej robic jakies foty, aby je tutaj wstawic :) I dlatego tez podziwiam Wasz kunszt robienia bardzo ladnych tapet, pocztowek i gifow :) Za zyczonka bardzo dziekujemy. Wstawimy jeszcze pare fot z sesji zrobionych przed tym, jak Majka zwiala nam do sali obok, skad dobiegal zapach organizowanego przyjecia ;) Quote
Panula Posted December 18, 2004 Author Posted December 18, 2004 :thumbs: :klacz: :calus: Wind szczere wyrazy uznania!!! Cudowne! Dwie sliczne panienki ;) i te ujecia:) Wklejej jak najwiecej zdjec!!! Jestem zauroczona!!! Quote
grygy Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 łał :lol: :lol: Brak mi słów :laola: a tak w ogóle to ja się przyłączam to życzeń świątecznych, Zycze Wam wszyskim wesołych świąt, i radości ze swoich pociech :D pozdrawiam MAciek :x-mas: Quote
Gosiek Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Beatko to po prostu mega profesjonalne foty :modla: :modla: Ty do szkoły to chyba tylko po papier chodzisz? Bo lepszych ujęc to sie już chyba nie da, prawda?? Jestem pełna podziwu .... wielkie brawa za TAKIE ZDOLNOŚCI dla naszej wspaniałej pani fotograf pozostałe zyczonka i karteczki również piekne - ach ta magia świąt ..... Quote
Wind Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Dziekuje za tak mile slowa :oops: :oops: :oops: Nie chce zanudzac ... ale potem na wszystkich spadl snieg ... i Maja postanowila zaszyc sie w spokojniejszym zakatku ;) I tyle widzieli psa na tej sesji :lol: Quote
Ola&Kika Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Wind, Poprostu nie moge oderwać oczu od tak pieknych fotek :o :D Nie ma słów do opisania tego jak serducho wali na taki widok :D Gratuluję!! :D :D I więcej fotek!! :wink: :D :D Quote
Snoopy7 Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Wind , Ja zaniemówiłam, no to jest niesamowite, przepiekne fotki, Majeczka jak aniołek, naprawdę FANTASTYCZNE zdjęcia Beatko , nadają się na okładkę jakiegoś eleganckiego magazynu. :P :P :P gratuluję. Quote
Marca_Besi Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Wind Ja również jestem pod ogromnym wrażeniem twoich fotek i Yorczuś ślicznie na nich wyszedł. Masz ogromny talent! Quote
Alka Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Wind ja również jestem pod dużym wrażeniem... piękne zdjęcia , a Majeczka urocza! :klacz: :klacz: :klacz: Pozdrawiam Ala Quote
Gosiek Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Piękna jest radość w Święta, Ciepłe są myśli o bliskich, Niech pokój, milość i szczęście otoczy dzisiaj nas wszystkich ... Kochani, życzę Wam szczęśliwych, spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.... Niech nasza yorkofiołkowa rodzinka nadal się tak wspaniale rozwija :x-mas: Gosia, Paulinka, Robert i Axelek Quote
Adiraja Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Gosia , wzruszyłam się... tak z ciepłem w sercu - świątecznie :buzi: :x-mas: Zrobiłaś cudną kartkę - jedna wielka rodzina! :buzi: :x-mas: :buzi: Jesteś kochana! :angel: Fotki Wind - tylko na okładkę jakiegoś pisma! :) :) :) Są wspaniałe i powalają na kolana :modla: :modla: :modla: :thumbs: :) Quote
Panula Posted December 18, 2004 Author Posted December 18, 2004 :iloveyou: Ale jestescie niesamowici ...wszyscy :lol: Gosiek, jak przemilo zobaczyc nasze psiulki w jednej wielkiej rodzinie - wspaniale nas zaskoczylas!!! :D Bardzo mile zyczenie i extra kartka :x-mas: Quote
Wind Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Gosiu, Twoja tapetka to mistrzostwo swiata! Dzizissss ... zmiescilas cala nasza yorkowa Rodzinke :) Pieknie nas skomponowalas i pieczolowicie umiejscowilas na karteczce :D DOSKONALE! :modla: :modla: :modla: Quote
Marca_Besi Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Gosiek Zrobiłaś prześliczną kartkę! Są na niej wszystkie Yorki Yorkofiołów. Trudno wzrok oderwać! Wind Na pierwszym zdjęciu Majka jest bardzo podobna do Besi! Quote
Ola&Kika Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Gosiu! Kawał dobrej roboty!!Kartka łapie za serducho, patrząc na wszystkie nasze maluszki zebrane na świątecznym tle nie sposób się nie zauroczyć! :D :x-mas: :klacz: :D Quote
Snoopy7 Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Gosiu My też dziękujemy, karteczka jest wspaniała, ale jesteśmy piękną zgraną yorkową rodziną, super Gosiu znów podziwiam Twoje zdolnosci :thumbs: . Wszystkie karteczki są cudowne :wink: Quote
Marca_Besi Posted December 18, 2004 Posted December 18, 2004 Kochani! Ja również życzę Wam Wesołych Świąt, żebyście Wy i Wasze pieski były zdrowe, żeby spełniły się Wasze marzenia i wszystkiego czego tylko sobie zapragniecie! Quote
tygrysek-kr Posted December 19, 2004 Posted December 19, 2004 Świąt białych, pachnących choinką, skrzypiących śniegiem pod butami, spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze, pełnych niespodziewanych prezentów. Świąt dających radość i odpoczynek, oraz nadzieję na Nowy Rok, żeby był jeszcze lepszy niż ten, co właśnie mija życzmy Wam drodzy DOGOMANIACY Quote
Panula Posted December 19, 2004 Author Posted December 19, 2004 Kochani, mam dla Was opowiesc przed-swiateczna :lol: : pewnej pieknej niedzieli ;) zbudzilam sie rano, za oknami proszy snieg, biale galezie, sikorki skubia sloninke, sniezynki na szybach - uroczy nastroj!!! Odglos drapania sciagnal mnie do naszych pieskow!! Yokunia wskoczyla do ...torby podroznej ...hahaha bynajmniej nie wybierala sie w podroz ;) Patrzyla na mnie tymi swoimi boskimi oczkami informujacymi, ze juz sie zaczelo :) Bylo to dzis rano!!! :lol: ;) Kochani!! Urodzila z iskierkami w oku, raz tylko pisnela. BellAminka w przerwie miedzy parciami wskoczyla do niej i lizac ja za uchem dodala jej otuchy ;) I co tu duzo mowic!!!? Od dwoch godzin sa z nami cudne YOKUSZKOWCE :D sunia i dwa pieski. Sa przesliczne, silne i niemalze jednakowej wielkosci - od razu przyssaly sie do mamusi!! Yokusia cos za bardzo nawet wyluzowana - w przerwie miedzy dwoma o trzecim-ostatnim, chetnie wsunela kawal jablka, ktore akurat jadlam ;) a poza tym zachowuje sie jakby chciala powiedziec "spokojnie ;), urodzilam-normalka ;) i nie ma co sie przejmowac mna za bardzo, chetnie cos wrzuce na zabek, pobiegam, poskacze.." hahaha ..szok!!! Lobuziara, jak to ona ;) I tak oto mamy najpiekniejszy prezent gwiazdkowy!!! Nadmienie tez, ze beda to tez pierwsze swieta z nasza corunia Amelia, ktora 26.12 skonczy 4 miesiace. ZAPOWIADA SIE BAJKOWO!! Takiej czy innej bajki, pelnej szczescie i niesamowitej swiatecznej magii, cudownych momentow wzruszen chociazby jak ten nasz dzisiejszy - WAM WSZYSTKIM Z CALEGO SERCA ZYCZYMY!!! A teraz dokonam pierwszej prezentacji nowych czlonkow yorkowej rodziny - PANIE I PANOWIE!!! YOKUSZKOWCE - PODUSZKOWCE ;) urodzone dwie godzinki temu: Quote
Recommended Posts