Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kochane yorkofioły robi sie nas coraz wiecej :), poznajemy sie z dnia na dzien lepiej i czesto dzielimy sie milymi informacjami o swietach, sukcesach, rocznicach. Chcemy uczcic razem te chwile i chetnie skladamy sobie zyczenia i wspoldzielimy radosc.

Proponuje, by ten topik dal mozliwosc podzielenia sie radosna informacja dot. naszych pieskow, uczczenia razem rocznicy urodzin, pochwalenia sie sukcesami.

Tu mozemy wznosic toasty, przesylac pozdrowienia i gratulowac. To tez miejsce na zyczenia świąteczne, na informacje o narodzinach, na cieszenie sie wspolne sukcesami na wystawach!!

Oby wspolnych radosci bylo jak najwiecej - w koncu zaczynamy tworzyc juz swietna "yorkomaniakowa rodzinke" ;)

• 2 weeks later...
  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jerry dzisiaj kończy roczek!

Z tej okazji życzymy mu dużo zdrówka, radości z zabaw ,super spacerków ze swją pańcią i wszystkiego naj...

:new-bday: :new-bday: :new-bday:

Ala i Tuffi

Posted

JERRY

Wszystkiego naj naj naj......... :new-bday: :new-bday: :new-bday:

Dużo dobrego jedzonka i ulubionych smakołyków, oraz oczywiście wspaniałego przyjęcia urodzinowego :BIG: :BIG: :BIG:

życzą

Cola i Agatka

Posted

ja też chciałam złożyć najcieplejsze życzonka urodzinkowe dla JERRUSIA. wyściskaj go od nas wszystkich mocno i wycałuj całego :wink: :P wielki buziak dla Ciebie dla Twojego roczniaka :wink:

Posted

Dla kochanego Jerrusia okazyjne__14_.gif sto lat, spełnienia wszystkich marzeń, dużo dużo wspaniałych spacerków, miłości i prezentów życzy Snoopy i Agnieszka.okazyjne__2_.gif

p.s. przepraszamy za spóźnienie :lol:

Posted

WITAJCIE

Wczoraj byłam tak zajęta że nawet nie miałam czasu przeczytać wszystkich Waszych życzeń :oops: . Ale dziś nadrobiłam wszystko. Jerruś jest wyściskany i wycałowany od WAS chyba ma juz tego dość :wink: . DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM KOCHANI DOGOMANIACY za miłe i ciepłe słowa i życzenia. To niesamowite jak ten czas leci. Jeszcze pamiętam jak tą małą kuleczkę która mieściła sie na mojej jednej ręce przywiozłam do domu. A tu już rok mija jak jest u nas i cała rodzina za nim szaleje do dzisiaj i będzie tak już zawsze :P bo to jest:

serduszko u naszych stóp

BUZIAKI DLA WAS I WASZYCH POCIECH :buzi:

Posted

Niech się Wam spełnią noworoczne życzenia. Te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe.Te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie Krok po kroku. Niech Nowy Rok będzie dobry, a miesiąc każdy nie chudy lecz szczodry. Niech miłość każdy dzień opromienia. A smutek w radość się zmienia.Niech chwile w szczęściu i dostatku mijają. A kłopoty i burze szybko znikają.

NPM6b.jpg

Wesołych Świat Bożego Narodzenia

oraz wielu radosnych chwil

w nadchodzącym Nowym 2005 Roku

wszystkim DOGOMANIAKOM

życzy

Krystyna i Waldek

Posted

Waldeczku jestescie bardzo mili, ze skladacie nam juz zyczenia, ale tak sobie mysle, ze w zwiazku ze swietami, Nowym Rokiem i rzecz jasna urodzinami i innymi okazjami ...otworzylam watek zyczen, gartulacji etc. Moze tak tam sie przeniesiemy z zyczeniami? Zawsze to luzniej na forum ;) (a Wind przenioslaby posty tam) ...ale jak chcecie, jesli wolimy tutaj nowy watek swiateczny to oczywiscie akceptuje.

Fajna karta!! :lol:

Posted

Ja też się wtrącę - najwyżej później wyedytuję na treść świąteczną.

Chcemy , żeby na forum był porządek :-?

Jest topik TYLKO z życzeniami i nic się tam nie pogubi :-?

Posted

Panula napisała w innym topiku "...Świeta sa przemilym i specyficznym czasem - chyba nikogo..." ja też tak myślałem i tak to zrobiłem zakładając ten topik. Po świętach życzenia już nie będą konieczne i topik wywędruje daleko do tyłu aby przy kolejnych świętach znów założyć nowy-świąteczny. Cóż widzę, że inni użytkownicy forum nie akceptują tego (chyba że tylko Ci dwoje) to proszę moderatora o usunięcie życzeń i po sprawie.

Waldek

Posted

Waldeczku drogi ....juz tak delikatnie pisze, by nie urazic Ciebie i absolutnie nikogo innego - bo jestem przekonana o jak najlepszych intencjach :lol: Wiesz, pisalam tez, ze jest nas coraz wiecej i musimy pilnowac, by nie robily nam sie setki stron z roznymi tematami, bo z braku czasu wiekszosc nie dotrze do topikow informacyjnych, a nie zawsze wiadomo czego szukac (szczegolnie gdy jest sie nowym czytelnikiem) ...i wtedy czytamy archiwum.

Topik z zyczeniami jest, tak jak piszesz, okazjonalny i rzadko sie wraca do danych wypowiedzi, wiec moze lepiej jak przeleci kolejna strona z milymy zyczeniami w specjalnie do tego stworzonym watku ;)

Wypowiedz moja usune lub zmienie gdy juz beda same zyczenia!

No, Waldek, ...nie bocz sie!!! Przeciez wiem, ze chcesz jak najlepiej! Pozdrawiam! :x-mas:

Posted

Podpisuję się pod słowami Panuli :)

Waldku , nie obrażaj się... sekcja porządkowa( :wink: :lol: ) wcale nie chciała Ciebie urazić!!!!!! :shake:

I dlaczego topik świąteczny ma zniknąć potem w czeluściach? Czasami fajnie jest wrócić kilka podstron wcześniej i poczytać , pooglądać coś miłego :x-mas:

Za rok być może wpiszemy się do tego samego - życzeniowego i chętnie skoczymy kilka podstron wcześniej na jakieś wspominki tego , co już za nami... :x-mas: :x-mas:

Buziaki przeprosinowe - :buzi: ( :oops: )