Panula Posted December 4, 2004 Posted December 4, 2004 Kochane yorkofioły robi sie nas coraz wiecej :), poznajemy sie z dnia na dzien lepiej i czesto dzielimy sie milymi informacjami o swietach, sukcesach, rocznicach. Chcemy uczcic razem te chwile i chetnie skladamy sobie zyczenia i wspoldzielimy radosc. Proponuje, by ten topik dal mozliwosc podzielenia sie radosna informacja dot. naszych pieskow, uczczenia razem rocznicy urodzin, pochwalenia sie sukcesami. Tu mozemy wznosic toasty, przesylac pozdrowienia i gratulowac. To tez miejsce na zyczenia świąteczne, na informacje o narodzinach, na cieszenie sie wspolne sukcesami na wystawach!! Oby wspolnych radosci bylo jak najwiecej - w koncu zaczynamy tworzyc juz swietna "yorkomaniakowa rodzinke" ;) Quote
Alka Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Jerry dzisiaj kończy roczek! Z tej okazji życzymy mu dużo zdrówka, radości z zabaw ,super spacerków ze swją pańcią i wszystkiego naj... :new-bday: :new-bday: :new-bday: Ala i Tuffi Quote
misti_agatka Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 JERRY Wszystkiego naj naj naj......... :new-bday: :new-bday: :new-bday: Dużo dobrego jedzonka i ulubionych smakołyków, oraz oczywiście wspaniałego przyjęcia urodzinowego :BIG: :BIG: :BIG: życzą Cola i Agatka Quote
tygrysek-kr Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 DZIEKUJE WAM za pamięć. Jerry czyli "serduszko u moich stóp" kończy roczek :P . Buziaki dal was kochani a od Jerrusia łapeczka. Dzięki jeszcze raz. Quote
Wind Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Tygrysku, Wszystkiego naj, naj, naj dla Jerrego :) :smilecol: :laola: :smilecol: Quote
Adiraja Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 JERRUŚ - 100 LAT!!!! Karteczka oczywiście od Vikuli :wink: :) :) :) Quote
Amanda Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 100 lat dla Jerrusia!!!Dużo zdrówka i miłości od Zulki! :angel: :angel: :angel: Quote
Gosiek Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 I my sie przyłączamy: Sto lat, sto lat niech żyje żyje nam, Sto lat, sto lat niech żyje żyje nam, nieeeeech żyyyyje naaaam.. a kto?....Jerry Quote
Daga_i_Oskar Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 my także się dołączamy do życzeń urodzinowych ... :new-bday: WSZYSTKIEGO NAJ ... JERRUSIOWI Quote
Magdalena1 Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 ja też chciałam złożyć najcieplejsze życzonka urodzinkowe dla JERRUSIA. wyściskaj go od nas wszystkich mocno i wycałuj całego :wink: :P wielki buziak dla Ciebie dla Twojego roczniaka :wink: Quote
Marca_Besi Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Wszystkiego Najlepszego dla Jerrego! Przyłączam się do wszystkich życzeń Yorkofiołów. I żeby Yorczuś był zdrowiutki!!:new-bday::new-bday::new-bday::new-bday: :BIG: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
yoreczka Posted December 15, 2004 Posted December 15, 2004 Witajcie :) dawno mnie tu nie było ale my też się przyłączamy do życzeń. Niech nasz Jeruś żyje 100 latek i więcej :BIG: a to :tort: od moich dziewczynek :) Quote
kasja Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Wszystkiego najlepszego dla Jerrusia :klacz: :laola: Quote
scadia Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 My tez - troche pozno - ale sie dolaczamy :) Cudownego - psiego zycia dla Jerrego! Ode mnie i Łobuziaka!!! Quote
Snoopy7 Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Dla kochanego Jerrusia sto lat, spełnienia wszystkich marzeń, dużo dużo wspaniałych spacerków, miłości i prezentów życzy Snoopy i Agnieszka. p.s. przepraszamy za spóźnienie :lol: Quote
tygrysek-kr Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 WITAJCIE Wczoraj byłam tak zajęta że nawet nie miałam czasu przeczytać wszystkich Waszych życzeń :oops: . Ale dziś nadrobiłam wszystko. Jerruś jest wyściskany i wycałowany od WAS chyba ma juz tego dość :wink: . DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM KOCHANI DOGOMANIACY za miłe i ciepłe słowa i życzenia. To niesamowite jak ten czas leci. Jeszcze pamiętam jak tą małą kuleczkę która mieściła sie na mojej jednej ręce przywiozłam do domu. A tu już rok mija jak jest u nas i cała rodzina za nim szaleje do dzisiaj i będzie tak już zawsze :P bo to jest: serduszko u naszych stóp BUZIAKI DLA WAS I WASZYCH POCIECH :buzi: Quote
waldek2 Posted December 16, 2004 Posted December 16, 2004 Niech się Wam spełnią noworoczne życzenia. Te łatwe i trudne do spełnienia. Niech się spełnią te duże i te małe.Te mówione głośno lub wcale. Niech się spełnią te wszystkie Krok po kroku. Niech Nowy Rok będzie dobry, a miesiąc każdy nie chudy lecz szczodry. Niech miłość każdy dzień opromienia. A smutek w radość się zmienia.Niech chwile w szczęściu i dostatku mijają. A kłopoty i burze szybko znikają. Wesołych Świat Bożego Narodzenia oraz wielu radosnych chwil w nadchodzącym Nowym 2005 Roku wszystkim DOGOMANIAKOM życzy Krystyna i Waldek Quote
Panula Posted December 16, 2004 Author Posted December 16, 2004 Waldeczku jestescie bardzo mili, ze skladacie nam juz zyczenia, ale tak sobie mysle, ze w zwiazku ze swietami, Nowym Rokiem i rzecz jasna urodzinami i innymi okazjami ...otworzylam watek zyczen, gartulacji etc. Moze tak tam sie przeniesiemy z zyczeniami? Zawsze to luzniej na forum ;) (a Wind przenioslaby posty tam) ...ale jak chcecie, jesli wolimy tutaj nowy watek swiateczny to oczywiscie akceptuje. Fajna karta!! :lol: Quote
yoreczka Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Witam wszystkich dogomaniaków :) PS. Myślę że Waldek miał dobry pomysł z życzeniami nie powinny być mieszane z innymi postami więc postanowiłam się dopisać tu. Quote
Adiraja Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Ja też się wtrącę - najwyżej później wyedytuję na treść świąteczną. Chcemy , żeby na forum był porządek :-? Jest topik TYLKO z życzeniami i nic się tam nie pogubi :-? Quote
yoreczka Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Oki Adiraja jeśli chcecie to przenieście życzenia ja nie będę się upierać. Quote
waldek2 Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Panula napisała w innym topiku "...Świeta sa przemilym i specyficznym czasem - chyba nikogo..." ja też tak myślałem i tak to zrobiłem zakładając ten topik. Po świętach życzenia już nie będą konieczne i topik wywędruje daleko do tyłu aby przy kolejnych świętach znów założyć nowy-świąteczny. Cóż widzę, że inni użytkownicy forum nie akceptują tego (chyba że tylko Ci dwoje) to proszę moderatora o usunięcie życzeń i po sprawie. Waldek Quote
Panula Posted December 17, 2004 Author Posted December 17, 2004 Waldeczku drogi ....juz tak delikatnie pisze, by nie urazic Ciebie i absolutnie nikogo innego - bo jestem przekonana o jak najlepszych intencjach :lol: Wiesz, pisalam tez, ze jest nas coraz wiecej i musimy pilnowac, by nie robily nam sie setki stron z roznymi tematami, bo z braku czasu wiekszosc nie dotrze do topikow informacyjnych, a nie zawsze wiadomo czego szukac (szczegolnie gdy jest sie nowym czytelnikiem) ...i wtedy czytamy archiwum. Topik z zyczeniami jest, tak jak piszesz, okazjonalny i rzadko sie wraca do danych wypowiedzi, wiec moze lepiej jak przeleci kolejna strona z milymy zyczeniami w specjalnie do tego stworzonym watku ;) Wypowiedz moja usune lub zmienie gdy juz beda same zyczenia! No, Waldek, ...nie bocz sie!!! Przeciez wiem, ze chcesz jak najlepiej! Pozdrawiam! :x-mas: Quote
Adiraja Posted December 17, 2004 Posted December 17, 2004 Podpisuję się pod słowami Panuli :) Waldku , nie obrażaj się... sekcja porządkowa( :wink: :lol: ) wcale nie chciała Ciebie urazić!!!!!! :shake: I dlaczego topik świąteczny ma zniknąć potem w czeluściach? Czasami fajnie jest wrócić kilka podstron wcześniej i poczytać , pooglądać coś miłego :x-mas: Za rok być może wpiszemy się do tego samego - życzeniowego i chętnie skoczymy kilka podstron wcześniej na jakieś wspominki tego , co już za nami... :x-mas: :x-mas: Buziaki przeprosinowe - :buzi: ( :oops: ) Quote
Recommended Posts