Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Piękny owczarek niemiecki długowłosy okolo 2 lat błąka się koło mnie możliwe że ma rodowód bo chyba nawet wiem kto go wyrzucił myślcie dziewczynki szybko!!!!!!!!

Nie mam zdjęć bo nie mogę go wziąść do domu ale wygląda podobnie do tego:

Posted

Moriaaa napisał(a):
To jakiś żart???????
Przecież to moje zdjęcia psiaka od nas, który już dawno w nowym domu.

Zdjęcie robiłam JA! Jakiś rok temu:angryy:

Moria dziewczyna napisała że nie ma zdjęć psiaka ale wkleja zdjęcie psiaka który wygląda podobnie.

Posted

Kochani mam nowe rewelacje rodzice mowia ze jak byly u tych wlascicieli to oni je lali az wyly:( troche sie boja dalam im jesc narazie tyle moge zrobic a i nie wiem czy nadmienilam ale sa dwa pieski jeden duzo starszy w podeszlym wieku:placz::placz::-(:-( a co do plci to pewna nie jestem ale chyba oba psy...A za zdjecie przepraszam barddzo poprostu chcialam zarysowac jego wyglad jeszcze raz przepraszam:shake::oops:

Posted

czyli wlasciciele sa znani, tak?
nie domagaja sie powrotu swoich psow?
czy jak psy znikna nie zostaniesz posadzona o kradziez? wiesz jak to jest..
to sa obydwa owczarki niemieckie?

Posted

Mycha, nie przepraszaj, to ja się rypnęłam, nie doczytałam, że fota Zefira wstawiona w celach poglądowych ;)
Powiedz gdzie te psiaki biegają.
Czy na pewno właściciele są znani? Na pewno to ich psy.

W Łodzi ostatnio są poszukiwane dwa długowłose Onki...od stycznia ich facet szuka.

Posted

no wiec tak uwazacie ze powinnam sie tam przejsc i doslownie spytac czy je chca czy nie??!!bo to oni je wypuscili i maja to gdzies bo lataja kolo ich donu a oni nic!!A poza tym my sie domyslamy bo mileli 2 owczarki na lancuchach a tu nagle od 3 dni identyczne lataja w okolicach ich domu :angryy::angryy::angryy:

Okolice ulicy okulickiego przy lesie harcerskim

Posted

koffanamyszka17 napisał(a):
no wiec tak uwazacie ze powinnam sie tam przejsc i doslownie spytac czy je chca czy nie??!!bo to oni je wypuscili i maja to gdzies bo lataja kolo ich donu a oni nic!!A poza tym my sie domyslamy bo mileli 2 owczarki na lancuchach a tu nagle od 3 dni identyczne lataja w okolicach ich domu :angryy::angryy::angryy:

Okolice ulicy okulickiego przy lesie harcerskim

no nie wiem, uwazasz ze ktoras z nas powinna przyjechac, wsadzic psy do auta i odjechac? A jak panstwo zapisza sobie numery i doniosa na nas na policje ze ukradlismy psy? jesli naleza do tych ludzi trzeba ich zapytac czy sie psow zrzekna, albo pojsc na policje niech policja wymusi zrzeczenie sie psow, nie mozna tak, po prostu pojsc i wziac. :shake:

Posted

Nie aktualne:oops::oops::oops:a w sumie sama nie wiem:roll::roll:Aż się poryczałam,przyszedł ich pan i wołał je a one tak się bały że uciekły na drugie podwórko:placz::placz:I poprosił że on się schowa a ja go złapie i co ja miałam zrobić :( do mnie przyszedł bez problemu i się cieszył ale nie długo bo jak zobaczył pana to się trząsł jak galareta:shake::shake::shake::shake:A ja płakałam cały dzień:angryy::angryy: