Jump to content
Dogomania

znowu sznaucer olbrzym?! znowu wyrzucony?! znów obok mnie?! !!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
jezu co sie dzieje!!!!!! 10 km od mojej miejscowosci od 4 dni błąka sie czrny sznaucer olbrzym,wysadzony z auta,zadredziały, od 2 godzin łapie go mój brat ale nie daje rady, pies cały czas nawiewa. Chłopy okoliczne mają nadane, ze jak złapią to litra dostaną, zakupiona kiełbasa dla łapaczy.
i standardowo...

POMOCY!!!!

Posted

ja pier..... :mdleje: nie mam słów i czekam na efekty łapanki :kciuki: :placz::placz::placz:

błagam żeby chociaż młoda była :placz:

mosii a może CTRka? jest poszukiwana - zaginęła w Tarn. Górach :roll:

Posted

nie wiem, ja jej nie widziałam,natknął sie dzis na nia mój brat, po zachowaniu widac ze pies nie tutejszy.
pare godz za nia gonili ale jest potwornie przerazona, nie da sie absolutnie podejsc. jak nie wpadnie pod auto to nikt jej teraz krzywdy nie zrobi, za schwytanie wyznaczyłam nagrode w postaci litra wyborowej:roll: no cóz, takie klimaty:roll:

Piotrek ja opisuje ze ma długie kudły na tułowiu i krótkie na łapach, ogon jakby dłuzszy i fredzle na ogonie

masz fote albo linka do tego ctr? zaraz obejrzymy

Posted

no właśnie nigdzie nie wstawiono zdjęcia - tyle wiem, że ma długi ogon, tatuaż, zaginęła w sylwestra i nazywa się Kropa - może spróbujcie zawołać jeśli jutro jeszcze będzie... albo jakieś zdjęcie z daleka może by się udało to pokazę na czernyszowym

Posted

no bedzie na pewno, facet przed którego domem wysiaduje ma nakazane zeby ja zwabił i zamknął. zobaczymy...

Nawiasem mówiac jest w tej samej miejscowosci, w której znalazłam z trzy lata temu tez wysadzonego z auta olbrzyma Pikusia potem Bingo, Ty Monia bedziesz go pamietac.

Posted

ja mam za krótką pamięć i za duzo psów się przewija przez mój pusty łeb :oops:

to co do diabła? wszyscy tam mają sznaucery olbrzymy czy jakaś pseudohodoffla jest i sie pozbywają nieużytecznych? :angryy:

Posted

mosii napisał(a):
no i nic
pies jest ale nie da sie zwerbowac,
sprawa pod kontrolą o tyle o ile:roll:

Cholera, ja tam się nie znam, ale gdzieś łapali na sedalin w kiełbasie :roll:
malawaszka, masz pomysła ?

Posted

nie mam pomysła - Sedalinu się nie daje jak pies nie jest na ogrodzonym terenie - to zbyt niebezpieczne i ja nie popieram takiego sposobu...

jedynie co to klatka łapka, ale nie ma takich wielkich w zasięgu, więc pozostaje liczyć na to, że pies w końcu zaufa komuś... może wejdzie na jakieś podwórko

a udało się fotkę? albo potwierdzić że to sunia? żebyśmy zaraz jeszcze szczeniaków nie mieli :shake:

jedno jest pewne - to nie ta czernyszka - tamta się znalazła

• 2 weeks later...