Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

news:

sunia się znalazła, nikt jej nie szuka, ale jest bezpieczna

szybko szukamy domu!

pisała do mnie clo
jadąc do pracy widziała jak SM łapie pod Realem małą sunią

sunia jest przerażona

SM odjechała bez niej... sunia biega pomiędzy samochodami... ucieka przed clo

potrzebna jest POMOC W JEJ ZŁAPANIU! :shake:

clo jest na miejscu, ja kończę około 16...
ale znów sama jej nie złapię, a nie ma kto mi pomóc
ona ucieka... :(

numer do clo - 509 173 446

sunia jest złota, sierść ma dłuższą
jest wielkości i długości jamnika

[SIZE=2]clo dzwoniła jeszcze na SM
i na Paluch.

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

poproszę clo żeby mi opisała
mi napisała, że mała - zastanawiam sie czy może nie ta ruda co 10 lutego zaginęła... ale pewnie nie
bo ta jest jamnika wielkości

napiszę do clo

numer do clo z resztą - 509 173 446

Posted

pixie napisał(a):

niedawno mru szukalas ursynowian do pomocy przy szarlotce

tak i wszystkim im już wysłałam wątek i tym, co pamiętam

Posted

[quote name='mru'][SIZE=2]clo dzwoniła jeszcze na SM
i na Paluch.

hmmm SM nie pomoze zlapac o tym wiemy
Paluch hmmm tez nie

trzeba zebrac wszystkie osoby z ursynowa najlepiej te mieszkajace w okolicy
niedawno mru szukalas ursynowian do pomocy przy szarlotce

jedyny telefon ktory mam pod reka to Joaaa
czy ona biega miedzy samochodami po parkingu?
moze udaloby sie by..wskoczyla do czyjegos samochodu

Posted

podnosze watek to pilne!

Dzieki mru za jego zalozenie.

Ja teraz jestem na spotkaniu gdzie nie mam jak odebrac telefonu ale mam juz na szczescie dostep do internetu tutaj.
Co do sunki to malenstwo jest przerazone ale jak przejezdzalam dwa razy to byla w mniej wiecej tej samej okolicy na parkingu reala blizej stacji statoil 123 niestety teraz nie dawno za 3 razem jak jechalam to jej nie widzialam:((tam jest pelno samochodow i na moich oczach facet prawie rozjechal malenstwo...mysle,ze ona daleko z tamtad sie nie rusza i caly zcas jest w tej okolicy bo mimo,ze uciekala to wlasnie tak sie krecila..SM nie pomogli jak ich wtedy widzialam kompletnie nic;//sprobowali podejsc,uciekla to wsiedli do samochodu i odejchali...ja podeszlam nawet dosc blisko ale i tak uciekla..nie wiem nie mam narazie ja sie tam zjawic ale tak mi zal tego biedactwa oby nie spotkalo ja najgorze bo tam jest tyle samochodow:((ale sa tez pola..moze tam pobiegnie?oby kora cos zdzialala...

Posted

tak sobie mysle,ze moze by tam z jakims psem podjechac...moze ona do psa podejdzie..nie wiem...ale ja jestem uziemniona przynajmniej do jakiejs 21;//

Posted

podnosze watek...niech ktos sunce pomoze..nie wiem czy kora sama da rade:(..mi sie wydaje,ze zeby mala zlapac trzeb kilku osob..bo tam jest duzy ruch a ona szybko ucieka..

Posted

napisałam do wszystkich osób, jakie poleciła mi pixie

odpisała Beka - że jest w pracy

ja po pracy zapytam Korę czy potrzebuje pomocy
czy sunia jest i czy mam przyjechać

Posted

dobra to ja czekam na wiesci tez koncze ok 16 spotaknie wiec dawaj znac jak cos nie wiem czy kora juz tam jest ale mam nadzieje,ze tak i ,ze sunka jest

Posted

kurcze wylazlam ze spotkania na chwile bo kora zadzwonila..i mowi,ze szuka jej chodzi ale nigdzie jej nie ma:((tak naprawde to jej jednej moze byc bardzo ciezko ja znalezc..bo jak ona idzie to sunia moze sie przemieszczac miedzy samochodami co tam stoja...nie wiem juz sama:(albo spanikowana moze uciekla wogole dalej?:(ehhhale bylam tam te kilka godzin bo jak tam przejezdzalam to to bylo w odstepach czasowych..

Posted

asiunia p
arwenka /Kabaty/
Beta& Czata / Imielin/
idusiek
Jomar
joaaa
Kora
Milady
mru

Ola B ? / nie mam pewnosci czy to ursynow

tak zbieram w myslach i w watku od razu ursynowian i podnosze....

Posted

clo napisał(a):
kurcze wylazlam ze spotkania na chwile bo kora zadzwonila..i mowi,ze szuka jej chodzi ale nigdzie jej nie ma:((tak naprawde to jej jednej moze byc bardzo ciezko ja znalezc..bo jak ona idzie to sunia moze sie przemieszczac miedzy samochodami co tam stoja...nie wiem juz sama:(albo spanikowana moze uciekla wogole dalej?:(ehhhale bylam tam te kilka godzin bo jak tam przejezdzalam to to bylo w odstepach czasowych..

gdy wiecej osob latwiej mozna ustalic po alejkach wrecz czy nie przemieszcza sie

Kora z pewnoscia spyta na stacji Statoil czy ja teraz widzieli
szkoda ze nie ma wiecj:shake: osob do pomocy samej bedzie jej bardzo trudno :roll:

Posted

no wlasnie wiem:((ale mru mowila ,ze o 16 konczy wiec moze dolaczy do kory..nie wiem trzymam kciuki zeby sie udalo...to taki biedny maluch..poprosilam kore,zeby spytala tez ochroniarza ktory tm jezdzi po parkingu moze widzial..

Posted

clo napisał(a):
no wlasnie wiem:((ale mru mowila ,ze o 16 konczy wiec moze dolaczy do kory..nie wiem trzymam kciuki zeby sie udalo...to taki biedny maluch..poprosilam kore,zeby spytala tez ochroniarza ktory tm jezdzi po parkingu moze widzial..

sadze, ze moze wracac tj wrocic wieczorem gdy bedzie mniej ludzi
warto zostawic pracownikom stacji paliw i ochroniarzom / tam i Obi i real teren obstawiony ochrona
nr telefonu gdyby ja zauwazyli

ona moze wrocic, moze zmeczona gdzies przycupnela / hmmm zimno okropnie, jesli to jamnikowata bidulka..ogla tez pobiec tak w strone ursynowa Plaskowickiej jak i do Pulawskiej

mru a jakby wieczorem zmienic tytul na ROZEJRZYJCIE sie URSYNOW/PLASKOWICKIEJ/PULAWSKA..niedawno udalo sie po kilku dniach zlapac sunie dopiero co zaadoptowana...

clo szkoda ze fotki nie udalo sie zrobic

Posted

no i nie było

szłyśmy (z siostrą) od strony pól (Płaskowickiej)
cały parking przeszłyśmy (było mało samochodów stosunkowo, taka godzina trochę chyba
przy Obi i dalej - nie było
przy Go - nie było
przy stacji nie było (tam w ogóle było mało samochodów)

...moim zdaniem za późno - zaczęło zmierzchać już
w dzień by było idealnie :roll: no ale to dzień...

Posted

[quote name='pixie']

asiunia p
arwenka /Kabaty/
Beta& Czata / Imielin/
idusiek
Jomar
joaaa
Kora
Milady

Ola B ? / nie mam pewnosci czy to ursynow

napisałam do wszystkich jak tylko założyłam wątek
oprócz Bety, Milady i tej Oli B - zaraz napiszę

Posted

ehh..oby nic jej sie nie stalo:((dziewczyny i tak bardzo ,bardzo dziekuje za pomoc! ja o 22 koncze prace i jeszcze tam podjade..i sproboje tez jutro rano.tak sobie myslalam,ze moze SM ja zlapala..ale watpie w to szczerze..mam tylko nadzieje,ze nie tula sie bida teraz gdzies po tym ursynowie:(((le wieczorem jesczez sie rozejrze...i potem ide na kasztanowa z psami na wieczorny spacer to pojde gdzies z nimi duzo dalej moze potlulala sie az gdzies w strone kenu?

Posted

wszystko możliwe :(
ja tez będę się rozglądała
w prostej linii to od nas nie tak daleko w końcu.

ale fajnie by było, jakbyś właśnie rano pojechała

kurde w SM też nie wierzę

Posted

Ciotki, dopiero teraz miałam 5 minut, żeby zajrzeć gdziś indziej, niż na kolejną stronę protokołu pokontrolnego. Z roboty wyjdę nie wiem, kiedy :shake:. Jutro przyjmowanie oficjalne tego protokołu (rutynowa kontrola projektu unijnego). Jestem uziemniona - niestety.

Posted

ja bede sie rozgladac..postaram sie rano jak na konia bede jechac ok 7-8 tam podjechac..tylko hmm..co z nia zrobimy jesli jednak sie znajdzie?ja nie moge jej wziac niestety bo mam dwa psy i fretke w mieszkaniu i to malym:/// u mamy tez 3 psy i kot..:(

Posted

clo napisał(a):
ja bede sie rozgladac..postaram sie rano jak na konia bede jechac ok 7-8 tam podjechac..tylko hmm..co z nia zrobimy jesli jednak sie znajdzie?ja nie moge jej wziac niestety bo mam dwa psy i fretke w mieszkaniu i to malym:/// u mamy tez 3 psy i kot..:(

ostatecznoscia jest schronisko, ale i tak bezpieczniejsza niz midzy samochodami

clo przygotuj moze karteczki z namiarami na siebie np i rozdaj ochronie i ludziom na stacji plaiw gdzie sie da
moze z napisem rekompensata za telefon gwarantowana, /chocby na piwo :roll:/

inaczej jesli nawet bedzie czy przyjdzie nieco pozniej niz ty bedziesz przejezdzac no to i tak klapa - wiadomosc od nich ze pies sie kreci pozwoli na szybsza akcje o ile ktos bedzie mogl wtedy podjechac

ona sie moze pojawic nawet w srodku dnia
psy zazwyczaj kreca sie jakis czas wokol miejsca, gdzie...moze ktos je zgubil celowo. lub "przypadkiem":angryy: