Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:) jutro postaram sie zorientować czy ktoś ze znajomości szanownych nie wybiera się przypadkiem w kierunku stolicy. Będę informować na bieżąco.

Mój TZ pyta sie co właściwie oznacza ten skrót?:eviltong:

Aj porusze jeszcze jeden temat, może by zmienić tytuł wątku Schiruchny, żeby w błąd nie wprowadzało?.

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alez byl glupi telefon o Lakiego, :angryy::angryy::angryy: podejrzany, ktos kto mial bultteriera przez trzy lata, na moje pytanie a co sie z psem stalo, odlozono sluchawke. :mad::mad::mad:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
Alez byl glupi telefon o Lakiego, :angryy::angryy::angryy: podejrzany, ktos kto mial bultteriera przez trzy lata, na moje pytanie a co sie z psem stalo, odlozono sluchawke. :mad::mad::mad:

teraz przemyśli odpowiedź i zadzwoni jeszcze raz:evil_lol:
zapisz jego numer, zapamiętaj głos!
takich to na czarne kwiatki!:angryy:

Posted

Ada-jeje, niestety nikt kogo zapytałam osobiscie nie jedzie do Wawy :( do koleżanki która wiozła Szirke do Lublina napisałam długiego wyczerpującego smsa i niestety nie odezwała sie do mnie. Jest nadzieja w mojej starej dobrej znaomej , która mieszka w stolicy i bedzie sie wybierac do Lublina, tylko jak do niej dzwonilam w sobote, jeszcze nie wiedziała kiedy dokładnie to bedzie.

A co u Lakusinskiego? jak sie miewa?

Posted

Tak Laki pojechal na podmiane, w aucie zachowywal sie idealnie, nie nabrudzil, najpierw troche obserwowal przez okno widoki :evil_lol: a pozniej sie polozyl i grzecznie przespal do konca podrozy. Jest psem lagodnym cieszy sie jak dziecko na widok kazdego czlowieka, od razu wita go wskakujac na niego :mad:na smyczy ciagnie jak parowz, zero oglady.
Nic nie kuma :shake:

Posted

Fiefiurka jest jeszcze za krotko u p. Tomka zeby pytac, czy juz Laki cos zalapal, bo jaki wielki taki niekumaty byl jak go przewozilam z jednego hotelu do drugiego, ale u p. Tomka choc trzeba placic za pobyt to psiak na tym jedank zyskuje.

Posted

Telefony byly z pytaniem o Lakiego, choc zadnego nie zanotowalam, odpowiadalam ze bedzie do wydania za miesic po kastracji, i po krotkim szkoleniu. Zobaczymy czy beda dzwonic :crazyeye: Ci ktorym bedie zalezalo na psie beda dzwonic napewno, pozostali niech spadaja na drzewo. :evil_lol:

Posted

Najnowsze wiadomosci o Lakim.
Witam Panią serdecznie.
Ten psiur to żadne wyzwanie ;-) on po prostu jest grzeczny. Kompletnie nie uciążliwy, nie szczeka, nie załatwia się w pomieszczeniach , wytrzymuje b. długo, doskonały apetyt, zdrowy fizycznie i psychicznie, umiarkowany temperament, bez pędu do dominacji, zero agresji do ludzi, dzieci i generalnie psów , w sytuacjach zagrożenia ze strony innego psa reaguje w prawdzie agresją, sam jednak nigdy nie prowokuje bójek i unika konfrontacji, pilnuje także swojej miski przed innymi psami, kota natomiast chętnie pogoni, Reasumując trochę go tu jeszcze ogarnę , zabiorę do miasta ,doszlifuje chodzenie przy nodze , ale nie mam już wiele do zrobienia i chyba szkoda aby tu długo siedział ,proszę więc podjąć decyzję czy załatwiać kastrację i cóż jeżeli nic mnie w nim nie zaskoczy - szukać mu domu. fotek nie jestem w stanie poki co przesłać , problemy techniczne.
pozdrawiam .Tomek.

Posted

Witam.Zabieg przeszedł bez problemów , Laki szybko się pozbierał, był bardzo grzeczny i zrobił w lecznicy bardzo dobre wrażenie, zapłaciłem 120 zł.
pozdrawiam. Tomek.

Posted

Szamanka na Lakiego nie byly zbierane zedne pieniazki, Laki jest wycigniety z Olkusza i z pieniedzy zbieranych na Olkuskie psy jest pokrywany jego pobyt w hotelu jak rowniez kastracja, i na watku ofiar z Olkusza beda wpisywane wydatki na Lakiego.

• 2 weeks later...
Posted

:multi::multi::multi: Laki od piatku w nowym domku w Sosnowcu, w najblizszym czasie beda tez fotki. Dzisiaj pancia zadzwonila i jest nim zachwycona. Grzeczny bezproblemowy psiak. :loveu:

Posted

Ada-jeje napisał(a):
:multi::multi::multi: Laki od piatku w nowym domku w Sosnowcu, w najblizszym czasie beda tez fotki. Dzisiaj pancia zadzwonila i jest nim zachwycona. Grzeczny bezproblemowy psiak. :loveu:

:multi::multi::multi::multi: pięknie, w końcu grzeje doopke w domku chłopak kochany :lol:

Posted

Witam,
10.kwietnia zaadoptowałam Lakiego -teraz wabi się Angus :)
Pies jeździ ze mną do pracy,praktycznie cały dzień jesteśmy razem
Jest bardzo grzecznym psem ,skorym do zabaw.
Niebawem przyślę fotki
Wszystkim darczyńcom serdecznie dziękuję za Angusa
Pozdrawiam