Olga132 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 sleepingbyday napisał(a):olga, dzięki! mozna dołozyc jeszcze zdjęcia? ta fotka jak lezy wopatrunku bez zycia chwyta za serce.... pewnie, że mogę - tylko ja tej fotki tak celowo nie dawałam, żeby nie stwarzac wrazenia ze pies jest cięzko chory, bo to może odstraszać. Ale decyzja nalezy do Ciebie - powiesz dodać fotkę to dodaję ! - moim zdaniem ona bardzo szybko znajdzie dom: w tej chwili jej aukcja ma już 100 wyświetleń (od wczoraj !!!) i 2 obserwujacych :lol: Quote
Owieczka Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Oby jak najszybciej znalazła dom docelowy :shake: Sunieczka jest cudna i bardzo dizelna jak widać. Quote
Olga132 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 sleepingbyday wysłałam ci pw są juz dwa zapytania o sunie :))) ale trudno sie dziwić - przeciez to wprost idealny pies Quote
sleepingbyday Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 zdjęcie jest powypadkowe, a sunia będzie całkiem sprawna. to wołami napisane... ale byc może masz rację? nie mam odpowiedzi od fundacji :cool1: Quote
sleepingbyday Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 przekaże fundacji, bo zna mnóstwo szczegółów przecież... danka teraz nie odbiera, nagrałam sie jej. ale prosze, odpisz im na lalegro, z eprzekazalismy i ktoś sie do nich odezwie, jak tylko bedzie mógł. dwa zapytania u simkę :multi: trzymajta kciuki, ludziska! Quote
Olga132 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 odpowiesz na te maila które ci wysłałam ? Quote
sleepingbyday Posted February 27, 2009 Author Posted February 27, 2009 a no nico :niewiem: napisałam smsa, wysłałam mejla, dzwoniłam.... nie wiem, jeśli ci ludzie napisza, może jakos dyplomatycznie przekazac, że wysłalismy ich namiary do fundacji, ale być może bezpośrednia droga będzie łatwiejsza - niech dzwonia na tel podane w allegro. być może fundacja odebrała njusy i sie zajeła, nie wiem..... Quote
sleepingbyday Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 przepraszam, że dopiero teraz się odzywam, miałam dziś intensywny dzień. ale już wszystko wiem. danka dzwoniła do mnie rano - sima ma dom! dom zajmuje się opłacaniem wszystkich zabiegów od tej pory, operacją też, więc świetnie. danka wysłała - przez znajomego - mejle osobom, które pytały o simkę przez allegro. ze wskazaniem na majka, któy połamany, z gwoździowana nogą - musi opuścic jutro lecznicę. do wyadoptowania jednego idealnego, ułożonego misia danka nie ma dla niego miejsca i prosi o pilny tymczas. ja nie mogę, mam kajka. o majkim jest na stronie canisu ale sima ma farta, co nie? dzięki za deklaracje pomocy. to co robimy? wątek chyba do zamknięcia, nie? co z allegro w takiej sytuacji, można zamienić psiaka, czy jak już są obserwatorzy, to nie można? nie znam się... Quote
Marzenuś Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 I super! Żeby każdy psiak miał tyle szczęścia. Quote
Recommended Posts