Jump to content
Dogomania

Poduch - przymilasty młodzieniec zamiast na ciepłej poduszcze, za kratami boksu...

Recommended Posts

Posted

Ja rozumiem, jak to jest z tym wyginaniem... ;)
Agatko, napisałabyś do Marysi albo Izy ? Chociaż z tego co pamiętam, Iza ostatnio bardzo zapracowana...

• Replies 192
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Poduch - kolejny z tysięcy porzuconych psów. Jednak jest jedyny w swoim rodzaju. Jego wzrok wyraża miłość i nadzieję na lepsze jutro. Wielu ludzi powie, że zwierzę nie jest w stanie czegoś takiego odczuwać. Spójrzcie na Poducha, który niesamowicie łasi się do każdej napotkanej osoby, wręcz na siłę wciska się w objęcia człowieka, byle tylko poczuć smak miłości - i to na samym koniuszku języka.
Poduch jest świetnym psiakiem - kochany, przymilny - uwielbia być przytulany, głaskany i całowany, rozpacza, gdy ktoś nie ma dla niego czasu.
Szukamy dla niego domu w którym byłby jedyny do kochania.

Dobra, jakiś tam tekst jest.:roll:
A do zdjęć to my go przyciśniemy, żeby sie nie ruszał :evil_lol::p

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Panca napisał(a):
Wiadomo jekies szczegoly????

Poduch miał badania, okazało się że miał kiedyś złamanie łapki które źle się zrosło,potrzebna operacja która da poduchowi możliwość łatwiejszego poruszania się.

Posted

Panca napisał(a):
a on utykal?czy nowi wlasciciele zrobia mu ta operacje? jak on sie w ogole miewa?

Szczerze mówiąc to ja Poducha nie kojarzę, więc nie wiem czy utykał.
Dopiero gdy przeglądałam zdjęcia w aparacie skapnęłam się, że to Poduch.
Nie wiem czy nowi właściciele zrobili/zrobią mu operację, ale spróbuję się czegoś dowiedzieć ;)