Neczka Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Ja rozumiem, jak to jest z tym wyginaniem... ;) Agatko, napisałabyś do Marysi albo Izy ? Chociaż z tego co pamiętam, Iza ostatnio bardzo zapracowana... Quote
agata51 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Marysia też. Może napisze ktoś z tego wątku. Ktoś, kto go zna i może coś o nim powiedzieć. Quote
fiona.xd Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 Poduch - kolejny z tysięcy porzuconych psów. Jednak jest jedyny w swoim rodzaju. Jego wzrok wyraża miłość i nadzieję na lepsze jutro. Wielu ludzi powie, że zwierzę nie jest w stanie czegoś takiego odczuwać. Spójrzcie na Poducha, który niesamowicie łasi się do każdej napotkanej osoby, wręcz na siłę wciska się w objęcia człowieka, byle tylko poczuć smak miłości - i to na samym koniuszku języka. Poduch jest świetnym psiakiem - kochany, przymilny - uwielbia być przytulany, głaskany i całowany, rozpacza, gdy ktoś nie ma dla niego czasu. Szukamy dla niego domu w którym byłby jedyny do kochania. Dobra, jakiś tam tekst jest.:roll: A do zdjęć to my go przyciśniemy, żeby sie nie ruszał :evil_lol::p Quote
Panca Posted September 23, 2009 Posted September 23, 2009 nie wierze ze nikt go nie chce...:shake:rozsylam jutro info o nim -moze a nuz ktos sie zakocha? Quote
agata51 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Wracam, Poduchu. Pomyślę jutro. Panca, jak dobrze, że jesteś. Quote
agata51 Posted November 3, 2009 Posted November 3, 2009 Czekamy na zdjęcia. Ja mogę poprosić cioteczki o tekst, o ogłoszenia, ale bez waszej współpracy - dupa blada. Quote
Molli Posted December 12, 2009 Posted December 12, 2009 Pozdrowienia dla cioteczek od Poducha ;) [IMG]http://i46.tinypic.com/29fv6m1.jpg[/IMG] Quote
Molli Posted January 31, 2010 Posted January 31, 2010 Poduch już w nowym domku :multi::multi::multi: Quote
Panca Posted February 1, 2010 Posted February 1, 2010 oooooooooooooooooo jak to?????extra!!!!!wiadomo jekies szczegoly???? Quote
Weronia Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 No właśnie nie ma zbyt wielu. Postaram się dowiedzieć. Wiadomo na razie że Poduch w domu!:) Quote
Molli Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Panca napisał(a):Wiadomo jekies szczegoly???? Poduch miał badania, okazało się że miał kiedyś złamanie łapki które źle się zrosło,potrzebna operacja która da poduchowi możliwość łatwiejszego poruszania się. Quote
Panca Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 a on utykal?czy nowi wlasciciele zrobia mu ta operacje? jak on sie w ogole miewa? Quote
Molli Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Panca napisał(a):a on utykal?czy nowi wlasciciele zrobia mu ta operacje? jak on sie w ogole miewa? Szczerze mówiąc to ja Poducha nie kojarzę, więc nie wiem czy utykał. Dopiero gdy przeglądałam zdjęcia w aparacie skapnęłam się, że to Poduch. Nie wiem czy nowi właściciele zrobili/zrobią mu operację, ale spróbuję się czegoś dowiedzieć ;) Quote
Recommended Posts