fizia Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 O jakie wspaniałe wieści - coś mi się zdaje, ze dobry anioł czuwał nad malutką z Góry ;) Quote
martka1982 Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Lidka jedzie do domu w sobotę:) Do Poznania zawiezie ją Karolcia, a z Poznania odbierze ją jej przyszła właścicielka:) Quote
Sabina02 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 martka1982 napisał(a):Lidka jedzie do domu w sobotę:) Do Poznania zawiezie ją Karolcia, a z Poznania odbierze ją jej przyszła właścicielka:) Hurraaa!!!! :multi: Udalo sie i Ogryzi i Lidzi... :multi: Teraz koncentrujemy sie na Zajce i Alwarku... Lidke bierze ta sama Pani z Obornikow Slaskich, tak? Quote
supergoga Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Tak się cieszę , że sunia się spodobała, że domek zostanie zapsiony. Pani do mnie pisała ostatnio, że już bardzo czeka na sunię. Trzymam palce za powodzenie wszystkiego do końca. Quote
Sabina02 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 supergoga napisał(a):Tak się cieszę , że sunia się spodobała, że domek zostanie zapsiony. Pani do mnie pisała ostatnio, że już bardzo czeka na sunię. Trzymam palce za powodzenie wszystkiego do końca. Supergoga, ogromniaste dzieki za podeslanie linka Lidzi tej Pani... :loveu: Teraz jedank mam zmartwienie z Pusia, bo to ją chcialas domkowi z Obornikow Slaskich pokazac. DS zazadal odebrania Pusi do jutra! Co z nia bedzie??? :placz: Quote
martka1982 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Lidka od dzisiaj w nowym domu! Oto wieści: Witam! Lidzia bardzo szybko się zadomawia obleciała wszystkie kąty,wystraszyła papugi,królika a teraz siedzi na wersalce i się liże po tej okropnej dla niej kąpieli którą trzeba będzie powtórzyć bo mi nawiewała z wanny więc nie chciałam jej długo stresować.Obiadek też wsunęła z apetytem tylko się nie załatwiała po drodze wszystko było dla niej obce i ważniejsze niż jakieś tam sikanie.Odezwę się jeszcze jak troche ochłoniemy.Pozdrawiam. Quote
martka1982 Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Dziękuje bardzo gorąco wszystkim,którzy przyczynili się do tego,że Lidka znalazła dom:) Quote
Sabina02 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Super! Super! :multi: :multi: :multi: Usuwam ogloszonka Lidki w trybie natychmiastowym! :evil_lol: Mam tej Pani adres e-mailowy, poprosze ja o zarejestrowanie sie na dogo, moze cos tu nam napisze od czasu do czasu... ;) Quote
Natussiaa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 wspaniałe wieści:multi::multi::multi: a będą fotki? :lol: Quote
Sabina02 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Wlasnie wyslalam e-maila nowej Pani Lidki i poprosilam aby to do nas zagladnela czasem i cos napisala... ;) Zobaczymy, moze do nas tu zerknie... :lol: Quote
Karolcia_ko5 Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Lidzia w pierwszej części pdróży do domku.. Grzecznie siedziała mi w kolankach;) I Lideczka w podroży do nowego domku.. Mieliśmy również na początku małą niespodziankę, ale takto ok. Spała sobie ładnie w nóżkach. Lideczka na Dworcu Głównym w Poznaniu.. była troszkę przerażona ale dała radę dzielnie 8) Nie sądziłam, że zobacze takie zdjęcia Lidzi. Świetnie! Ze swoją nową panią :) Z Poznania Lidka pojechała z Panią do Obornik Śląskich i tam będzie mieszkała. Quote
supergoga Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Tak się cieszę, że Lidzia znalazła kochający domek. Bądź grzeczna mała suniu. Zyczę szczęśćia dla twojej Pańci i Jej Rodiznki oraz dla ciebie. Quote
martka1982 Posted March 10, 2009 Author Posted March 10, 2009 Nowa pani Lidki jest przeszczęśliwa,że ją ma. Mówi,że Lidzia jest kochana, mądra i w ogóle wszystko jest cudowne:) Poszczęściło się i Lidzi i pani;) Quote
Sabina02 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 martka1982 napisał(a):Wątek uznaję za zamknięty. Dlaczego??? :-o Czy nie ma kontaktu z Pania Lidki? Quote
martka1982 Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 Kontakt z domkiem Lidki jest, tylko myslałam,że już nikt nie będzie o nią pytał, napiszę zatem do Lidzi i zapytam co u niej:) Quote
Sabina02 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 martka1982 napisał(a):Kontakt z domkiem Lidki jest, tylko myslałam,że już nikt nie będzie o nią pytał, napiszę zatem do Lidzi i zapytam co u niej:) Ale żeś mnie przestraszyla...ufffff.... Myslalam ze cos sie stalo... :roll: Nie wiem jak inni, ale ja ciagle tu wchodze szukajac nowych wiadomosci o Lidzi... ;) Nawet napisalam do tej Pani z prosba aby zalogowala sie na dogo, ale widocznie nie chciala, bo jej tu nie ma i nie dostalam od niej zadnej odpowiedzi. Quote
Karolcia_ko5 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Przynosze złe wieści. Martka zmień tytuł wątku Lidzi - PILNIE SZUKA NOWEGO DOMU, albo coś takiego. Bardzo proszę o porobienie Lidzi nowych o ogłoszeń z prośbą o Pilny Dom, jeśli ktoś był by tak dobry.... :roll: Dlaczego?:shake: Lidzia nie toleruje syna pani, rzuca się na niego, nie pozwala mu swobodnie chodzić po mieszkaniu, broni tej pani ciągle.. naprawdę trudno było nam w to uwierzyć nasza spokojna Lidzia, ale cóż miłość do człowieka :jednego: jest za silna by tolerować innych domowników. Pani jesr zdecydowana o oddanie Lidzi, staramy szukać się jej pilnego domu aby nie wróciła do schronu.. jest to pilnie psina już pokochała im dłużej będzie czekała tym gorzej to zniesie... :shake: Brak mi słów, ale co ja poradze, że tak się stało... [SIZE="4"]APELUJE O POMOC CHOCIAŻ W OGŁOSZENIACH....(allegro).. Z góry Dzięki wszystkim :roll: Quote
Karolcia_ko5 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [SIZE="4"]AHA, PROSZĘ NIE OSKARŻAJCIE NIKOGO, NIE DĄŻCIE TO TEGO JAK? PO CO? KIEDY? DLACZEGO? I CZY NIC NIE DA SIĘ ZROBIĆ!!!! BYŁY ROZMOWY, BYŁO WSZYSTKO, NIC SIĘ JUŻ NIE ZMIENI, A WIĘC PROSZĘ O NIE PISANIE TAKICH RZECZY TYLKO PROSZĘ O POMOC.............. :shake::shake::shake::shake::shake::shake::shake: Quote
supergoga Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Bardzo się zmartwiłam, bowiem to ja podesłałam Lidzię Pani. Miałam dobre chęci - wyszło źle. Strasznie mi przykro. Nie wiem co powiedzieć! Quote
supergoga Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 JUz myślę, wiem ze gadaniem jej nie pomożemy. Quote
Karolcia_ko5 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 supergoga napisał(a):Bardzo się zmartwiłam, bowiem to ja podesłałam Lidzię Pani. Miałam dobre chęci - wyszło źle. Strasznie mi przykro. Nie wiem co powiedzieć! NIE OBWINIAJ SIĘ, TYLKO PROSZĘ POMÓŻ SZUKAĆ DOMU ALBO DT CHOCIAŻ, ŻEBY DO SCHRONU NIE WRÓCIŁA I SIĘ NIE ZAŁAMAŁA Lidzia jest, przynajmniej w schronisku była najłagodniejszą suczką jaką znałam, nie sądziłam, że jej tak odbije do dziś mi trudno w to uwierzyć. Ale tyle się naczekała, a że jest wierna suczką i poczuła u boku swojego człowieka to terazbardzo go broni....... :shake: Quote
Sabina02 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ja moge jej zrobic Allegro, ale jakie podac dane kontatkowe i miejsce pobytu Lidki? Czy ona zostanie w tamtym domu az sie nowy dom znajdzie? Quote
Karolcia_ko5 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Sabina02 napisał(a):Ja moge jej zrobic Allegro, ale jakie podac dane kontatkowe i miejsce pobytu Lidki? Czy ona zostanie w tamtym domu az sie nowy dom znajdzie? Numer schroniskowy - 063 243 80 38.. Miejsce pobytu Oborniki Śląskie, może jeśli znajdzie się domek to pomyślimy nad pomocą w transporcie. Miejmy nadzieje, że zostanie aż znajdzie dom, a tego w 100% nie wiem. Dlatego też sprawa jest PILNA!!! I dzięki za allegro. Quote
Recommended Posts