julita104 Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 no obowiazkowo. skoro ja na glowe cos zakladam to i jemu byloby zimno. tymbardziej ze teraz jest yorkiem krotkowlosym :-) a Ty ubierasz? Quote
NNikka Posted March 9, 2005 Posted March 9, 2005 Ubierałam i przestałam bo się jej włos niszczył... ja nie noszę czapki... :wink: Quote
julita104 Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 ja czapki tez nie:P kaptur od plaszcza narzucam:-) no jak mial zapalenie krtani i oskrzeli to postanowilam ubierac, zteszta vet kazal. Moje chucherko jest wrazliwe moze Ty masz stalowa babe :-) Quote
NNikka Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 :lol: Nie wygląda na stalową... :lol: po prostu powoli ją zaczęłam hartować, spacerki po 2 minutki i do domu, a teraz normalnie łazi. Czasem sweterek załoze.. Quote
julita104 Posted March 10, 2005 Posted March 10, 2005 e ja po przeziebieniach darowalam sobie hartowanie zreszta zal mi go, ma taki fajny czarny sweterek to mu cieplej niz tak na golaska. ale rzecz gustu :-) i upodoban pupila Quote
NNikka Posted March 11, 2005 Posted March 11, 2005 Zwłaszcza, że one fantastycznie wyglądają w tych sweterkach... ale ten włos... :cry: Quote
nikusia Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 Mam wielką prośbę. Pomyślałam sobie, że może poszłabym z Ramzesem do Psiego Przedszkola i proszę, jeśli macie jakieś asresy e-mail do takich organizacji w Łodzi to podajcie... I ogólnie jeśli chodzicie tam ze swoimi pieskami napiszcie jak wam się podoba... :fadein: Quote
Maya_Alex Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='nikusia']Mam wielką prośbę. Pomyślałam sobie, że może poszłabym z Ramzesem do Psiego Przedszkola i proszę, jeśli macie jakieś asresy e-mail do takich organizacji w Łodzi to podajcie... :fadein:[/quote] Na pierwszej stronie są adresy. Quote
julita104 Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='nikusia']Mam wielką prośbę. Pomyślałam sobie, że może poszłabym z Ramzesem do Psiego Przedszkola i proszę, jeśli macie jakieś asresy e-mail do takich organizacji w Łodzi to podajcie... I ogólnie jeśli chodzicie tam ze swoimi pieskami napiszcie jak wam się podoba... :fadein:[/quote] ja chadzam w Niedziele na złotno (chadzam :P dopiero zaczełam). Zapraszam bo najmniejsza jest moja Tolusia. Oprocz nas 1 west i 3 grzywacze z mniejszych. A duzy juz raz przydepnoł Toluskę dość mocno, to przyda sie jakies mniejsze towarzystwo. Quote
NNikka Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 Powiedzcie mi ile ta przyjemnośc kosztuje? I na którą godzine w niedziele chodzicie? Quote
julita104 Posted October 18, 2005 Posted October 18, 2005 sobota + niedziela o 10. za 2 miesiace 100 zł. My chodzimy raz w tygodniu wiec wtedy 4 miesiace Quote
nikusia Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 A i jeszcze adresik... :D Muszę się spieszyć, bo jeszcze mi Ramzesik wyrośnie z przedszkola! :wink: Quote
NNikka Posted October 19, 2005 Posted October 19, 2005 Na 10:00 rano w niedziele to dla mnie niemozliwe... Quote
julita104 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 adresik to złotno, ale wjazd od ulicy Jagodnica. Numeru nie znam :( jechalismy i znalazlam. zajrzyjcie na dział agility to adresik pewnie podadza. Telefoniku nie mam. Quote
julita104 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 [quote name='nikusia']A i jeszcze adresik... :D Muszę się spieszyć, bo jeszcze mi Ramzesik wyrośnie z przedszkola! :wink:[/quote] hehe nie wyrosnie. A jak wyrosnie to na PT moze isc. Quote
nikusia Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Dzięki! Postaramy się trafić... :D A jak ci się tam podoba? No i oczywiście psiakowi jak się podoba...? :wink: Quote
julita104 Posted October 20, 2005 Posted October 20, 2005 Tolci narazie sie wcale nie podoba bo zamiast wylegiwac sie na podusi trzeba sie z innymi osobnikami psimi zapoznawac i na dodatek pancia nie bierze co chwile na rece. Dla Tofika bylby tam raj bo jest tor przeszkod. Moze go wezme w niedziele ta lub przyszla. Socjalizacja jest niezbedna, wiec polecam im wiecej maluszkow tym bedzie nam razniej! Nie podepczemy sie wzajemnie wiec bedzie super! Quote
mia_mia Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 to przedszkole na widzewie to gdzie jest konkretnie? jakis adres? przyblizony chociaz? Quote
Klaudia:-) Posted November 6, 2005 Posted November 6, 2005 Z tego co wiem u mnie na osiedlu (Widzewie) nie ma psiego przedszkola,jest na Złotnie. Na Widzewie tylko jakiś facet prowadzi szkolenie, w lasku przy górce. Jednak ja nie mam do niego zaufania i wybrałam Złotno. Quote
mila_2 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 w ten weekend byliśmy z nasza sznaucerką olbrzymką pierwszy raz na zajęciach na Złotnie i przyznam się, ze już w niedzielę było widać zmianę w zachowaniu...nie uciekała na widok innych psów chętnie się bawiła, przymilała się do innych ludzi. Jak na początek super :) No i uczymy się chodzić przy nodze - siad i inne jakoś nam wychodza ale chodzenie przy nodze :wink: Betka pojęta Bestyjka jest - szybko się nauczy - wierzę w nią Quote
julita104 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 o to widze ze coraz wiecej dogomaniakow do przedszkola zajrzalo mnie w ten weekend nie bylo w sobote szkola, w niedziele zle sie czułam ale za to w najblizszy weekend bedziemy chyba ze taka "cudowna" pogoda jak dzis bedzie :evil: Quote
mila_2 Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 ło tam ;) nam pogoda nie straszna. Po pierwszych weekendowych zajęciach super było patrzeć jak Młoda sobie słodko śpi i nie demoluje nic w mieszkaniu ;) Quote
julita104 Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 no niestety gabaryty i natura moich piesków sprawiaja ze po dłuzszym przebywaniu na zimnie lub/i deszczu zaraz musimy zasuwać do veta po zastrzyki na zapalenie krtani, oskrzeli itp :-? Quote
Recommended Posts