Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 97
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja czapki tez nie:P kaptur od plaszcza narzucam:-)
no jak mial zapalenie krtani i oskrzeli to postanowilam ubierac, zteszta vet kazal. Moje chucherko jest wrazliwe
moze Ty masz stalowa babe :-)

Posted

:lol: Nie wygląda na stalową... :lol: po prostu powoli ją zaczęłam hartować, spacerki po 2 minutki i do domu, a teraz normalnie łazi. Czasem sweterek załoze..

• 7 months later...
Posted

Mam wielką prośbę.
Pomyślałam sobie, że może poszłabym z Ramzesem do Psiego Przedszkola i proszę, jeśli macie jakieś asresy e-mail do takich organizacji w Łodzi to podajcie...
I ogólnie jeśli chodzicie tam ze swoimi pieskami napiszcie jak wam się podoba...
:fadein:

Posted

[quote name='nikusia']Mam wielką prośbę.
Pomyślałam sobie, że może poszłabym z Ramzesem do Psiego Przedszkola i proszę, jeśli macie jakieś asresy e-mail do takich organizacji w Łodzi to podajcie...
:fadein:[/quote]

Na pierwszej stronie są adresy.

Posted

[quote name='nikusia']Mam wielką prośbę.
I ogólnie jeśli chodzicie tam ze swoimi pieskami napiszcie jak wam się podoba...
:fadein:[/quote]

ja chadzam w Niedziele na złotno (chadzam :P dopiero zaczełam). Zapraszam bo najmniejsza jest moja Tolusia. Oprocz nas 1 west i 3 grzywacze z mniejszych. A duzy juz raz przydepnoł Toluskę dość mocno, to przyda sie jakies mniejsze towarzystwo.

Posted

[quote name='nikusia']A i jeszcze adresik...
:D
Muszę się spieszyć, bo jeszcze mi Ramzesik wyrośnie z przedszkola! :wink:[/quote]

hehe nie wyrosnie.
A jak wyrosnie to na PT moze isc.

Posted

Tolci narazie sie wcale nie podoba bo zamiast wylegiwac sie na podusi trzeba sie z innymi osobnikami psimi zapoznawac i na dodatek pancia nie bierze co chwile na rece.
Dla Tofika bylby tam raj bo jest tor przeszkod. Moze go wezme w niedziele ta lub przyszla.
Socjalizacja jest niezbedna, wiec polecam
im wiecej maluszkow tym bedzie nam razniej! Nie podepczemy sie wzajemnie wiec bedzie super!

• 3 weeks later...
Posted

Z tego co wiem u mnie na osiedlu (Widzewie) nie ma psiego przedszkola,jest na Złotnie. Na Widzewie tylko jakiś facet prowadzi szkolenie, w lasku przy górce. Jednak ja nie mam do niego zaufania i wybrałam Złotno.

Posted

w ten weekend byliśmy z nasza sznaucerką olbrzymką pierwszy raz na zajęciach na Złotnie i przyznam się, ze już w niedzielę było widać zmianę w zachowaniu...nie uciekała na widok innych psów chętnie się bawiła, przymilała się do innych ludzi. Jak na początek super :) No i uczymy się chodzić przy nodze - siad i inne jakoś nam wychodza ale chodzenie przy nodze :wink:

Betka pojęta Bestyjka jest - szybko się nauczy - wierzę w nią

Posted

o to widze ze coraz wiecej dogomaniakow do przedszkola zajrzalo
mnie w ten weekend nie bylo
w sobote szkola, w niedziele zle sie czułam
ale za to w najblizszy weekend bedziemy
chyba ze taka "cudowna" pogoda jak dzis bedzie :evil:

Posted

no niestety gabaryty i natura moich piesków sprawiaja ze po dłuzszym przebywaniu na zimnie lub/i deszczu zaraz musimy zasuwać do veta po zastrzyki na zapalenie krtani, oskrzeli itp :-?