Jump to content
Dogomania

[śląskie] Tara - piekna pitbullka mieszka w Rybniku ;-))))))

Recommended Posts

• Replies 525
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzwonila do mnie pani z okolic Rzeszowa (Leżajsk dokladniej) zainteresowana Tara, pani na emeryturze ma mlodego amstaffa w domciu i chcialaby towarzystwo dla niego, jak najbardziej cieszy sie ze sunia bedzie juz po sterylce bo chlopak nie kastrowany jest ;) dom z ogrodkiem ...

wiem ze Rybnik wypadl pomyslnie ale mysle ze kazdemu trzeba dac szanse bo wkoncu psow nam do adopcji nie brakuje za to dobrych domkow dla nich tak :placz:

ide wiec szukac kogos na wizyte :scared:

Posted

[quote name='agaga21']:cry::cry::cry:
no nie, na co ja liczyłam...?[/quote]

[FONT=Arial][B]:glaszcze: ciotka nie ślimtaj ...potem porwiemy Tarę ;)[/B][/FONT]

[FONT=Arial]Młodzi ludzie , ale świadomi i rozeznani w temacie . Byłam z Moim kanapowcem :grins: który na hasło proszę , siadajcie postanowiłzasiaść na kanapie :diabloti:... umył oboje państwa , powspinał się po parapecie , popatrzał przez okno ... posprawdzał co gdzie mają w mieszkanku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Jesli Tara by pojechała do Rybnika to jest w planach szkolenie u pana Jarka Mielimonki w Żytnej k/ Raciborza [/FONT]

Posted

i kolejna osoba-tym razem z naszej klasy:
[I]
DZIEŃ DOBRY.JESTEM ZAINTERESOWANA ADOPCJĄ TARY,Z TEGO CO WIEM TARA BĘDZIE GOTOWA DO ADOPCJI ZA 3 TYGODNIE.CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEĆ JAKIE SĄ WARUNKI ADOPCJI,CZY TORA TOLERUJE INNE PSY ,BO MAMY AMSTAFA I BASTER MIALBY TOWARZYSZKĘ.ZA JAKIEKOLWIEK INFORMACJE DZIĘKUJĘ.POZDRAWIAM[/I]

oczywiście odesłałam na telefon tengusi...

Posted

[quote name='agaga21']i kolejna osoba-tym razem z naszej klasy:

[I]DZIEŃ DOBRY.JESTEM ZAINTERESOWANA ADOPCJĄ TARY,Z TEGO CO WIEM TARA BĘDZIE GOTOWA DO ADOPCJI ZA 3 TYGODNIE.CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEĆ JAKIE SĄ WARUNKI ADOPCJI,CZY TORA TOLERUJE INNE PSY ,BO MAMY AMSTAFA I BASTER MIALBY TOWARZYSZKĘ.ZA JAKIEKOLWIEK INFORMACJE DZIĘKUJĘ.POZDRAWIAM[/I]

oczywiście odesłałam na telefon tengusi...[/quote]

to wlasnie ta osobka o ktorej pisalam wyzej ;) masz moze profil tej osoby z nk ??? mnie martwi tu tylko jedno ze pani juz na emeryturze czy da sobie rade z dwoma silnymi psami :roll: ale wizyte mysle warto przeprowadzic moze akurat jak nie Tara to inny psiak znajdzie tam swoje miejsce :grins:

szczerze bardzo sklaniam sie na ten Rybnik, ludzie mlodzi, mocno zainteresowani, dzwonia pytaja, widac ze im zalezy no i blisko przedewszystkim :p

Posted

[quote name='agaga21']:cry::cry::cry:
no nie, na co ja liczyłam...?[/quote]

gdybysmy tylko mieli mozliwosc przetrzymac gdzies Tare przez te miesiace to wierz mi ze z wielka checia bym ci ja dala (oczywiscie najpierw wizyta przedadopcyjna :diabloti: ) ale wiesz jak jest :glaszcze:

Posted

no wiem, wiem....pocieszam się że tara znajdzie naprawdę super domek-tengusiu musisz mi obiecać że nie oddasz jej byle komu:mad:
a dla mnie na pewno znajdzie się inna wspaniała sunia w odpowiednim czasie;)

Posted

[FONT=Arial]Tengusiu , rozmawiałam z Zuzolandią . Zuzolandia idzie w piątek z kwitkiem na pocztę złożyć reklamację . Najprawdopodobniej potrzebny bedzie potem wyciąg z konta że pieniążki nie wpłynęły , ale to wtrakcie załatwiania reklamacji .Inka postanowiła , ze przeleje na konto pieniadze a sama poczeka na rozstrzygnięcie sprawy z pocztą .[/FONT]

[FONT=Arial]agaga21 zastanów się :razz::razz:[/FONT]

Posted

[FONT=Arial]Ja myślę , ze rybnicki domek wypada korzystnie także pod tym względem iż w są w posiadaniu w rodzinie także wyżełka który był pod opieką Adopcji Seterów , poza tym jeśli Tara miałaby do nich iść to SAMI po nią jadą , aby porozmawiać z mosii , pobyć z psiakiem na znanym psu terenie , co mnie jeszcze przekonało .... znajomość i umiejętnośc oceny wetów znajdujących się w Rybcu ,tak że w momencie kiedy pomoc weta jest potrzebna nie obudzili by sie z ręką w nocniku ;) no i co jeszcze ...to , że wychowani są w domach psiolubnych i psioposiadających ... teraz decyzja należy do Was . ;)[/FONT]

Posted

[quote name='agnieszka32']Aha, bo ja myślałam, że jeszcze rozważasz tą panią z N-K. Ja z nią przez jakiś czas korespondowałam, pisałam o swoich doświadczeniach z adopcją Fiodorka i dwoma psiakami w domu. Napisała mi dzisiaj, że za moim przykładem :cool3: postanowiła dać dom suni.
Mnie się wydaje, że domek jest super, amstaff, który jest u tej pani ma jak w raju (można obejrzeć sobie jego zdjęcia na NK - oto jej profil [URL="http://nasza-klasa.pl/profile/19810136"]Logowanie do nasza-klasa.pl[/URL]).
Ale skoro decyzja zapadła, to może zaproponujemy tej pani inną sunię? To bardzo ciepła i miła osoba, szkoda żeby taki domek, i to z doświadczeniem z bullowatymi, się "zmarnował" :lol:[/quote]

Do pani z NK napisalam wiadomosc (mam nadzieje ze w dobrym profilu hihi :eviltong: ) jak najbardziej mysle ze domek trzeba sprawdzic i napewno jakas sunia znajdzie tam swoj kat, mam nadzieje ze pani z NK (ze tak ja pozwole sobie nazwac) nie bedzie miec mi za zle, zrozumie, i da dom innemu psu ;)

Posted

[quote name='Tengusia']decyzja zapadla - Tara zamieszka w Rybniku :grins:[/quote]

Aha, bo ja myślałam, że jeszcze rozważasz tą panią z N-K. Ja z nią przez jakiś czas korespondowałam, pisałam o swoich doświadczeniach z adopcją Fiodorka i dwoma psiakami w domu. Napisała mi dzisiaj, że za moim przykładem :cool3: postanowiła dać dom suni.
Mnie się wydaje, że domek jest super, amstaff, który jest u tej pani ma jak w raju (można obejrzeć sobie jego zdjęcia na NK - oto jej profil [url=http://nasza-klasa.pl/profile/19810136]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url]).
Ale skoro decyzja zapadła, to może zaproponujemy tej pani inną sunię? To bardzo ciepła i miła osoba, szkoda żeby taki domek, i to z doświadczeniem z bullowatymi, się "zmarnował" :lol:

Posted

[quote name='Tengusia'][B]agnieszka32 odpisalam ci tylko post przeskoczyl :mad: znowu :angryy:[/B][/quote]

Tengusia, widzę widzę :cool3:

Ta pani z N-K na pewno nie będzie miała ze złe, napisała mi, że wie, iż sunia może trafić do innego domku, bo jest duże zainteresowanie nią (że tak powiem :evil_lol:).
Ale myślę sobie, że to i tak ogromny sukces, że ta pani się zdecydowała adoptować jakąś sunię i nie dziwię się, że wybrała Tarę, bo ona jest przepiękna :crazyeye::loveu: Ale tyle innych suń cudownych czeka na domki, że któraś na pewno przypadnie pani do serducha :lol:

Posted

aga, ludzie z tego profilu też do mnie pisali, są w moich "znajomych" widzą na bieżąco wszystkie sunie które dodaję.myślę że mam tam spory wybór więc miejmy nadzieję że i inna suczka im się spodoba.

Posted

Witamy wszystkich :D
Dzisiaj rano odebraliśmy maila z wiadomością, że Tara trafi do naszego domu :D To była wspaniała wiadomość, wymarzony początek dnia, cieszymy sie jak małe dzieci :P Dziękujemy za obdarzenie nas zaufaniem, zapewnimy suni wspaniały kochający dom ... z tego wszystkiego brakuje mi słów i nie wiem co napisać :P Mamy również nadzieje, że ludzie z forum nie zostaną gołosłowni i spotkamy sie nie raz na wspólnym spacerze ;) Już nie możemy się doczekać dnia kiedy bedziemy mogli odebrać Tarę z kliniki ...... super :D:multi:
Pozdrawiamy

Posted

witam nowych ludzie Tary :multi: milo ze sie zalogowaliscie (tak jak prosilam :grins: ) mam nadzieje ze bedziecie na biezaco pisac co u was, co u Tary no i o fotkach nie wspomne :grins: my lubimy fotki :cool3: duuuuuuuuzo fotek :cool3:

a co do spacerku to mysle ze kiedys z pewnoscia, choc do was najblizej bedzie miala Ala z Ozzulcem (ta kobietka co to was w domu nawiedzila z tym wielkim psiskiem co to po kanapach łazi :eviltong: )

Pozdrawiam

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:witamy

Martyna i Bartek ;) Ozzy zapowiada , że bardzo chętnie spotka się z Tarą na spacerku .. my daleko nie mamy :razz::razz:, bo mieszkamy w Boguszowicach :roll: , ale w Centrum mamy Rodziców , więc jesteśmy często w Rybcu ;).

Spotkanka musowo będą na fotach ;)[/B][/COLOR][/FONT]