agaga21 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 :cry::cry::cry: no nie, na co ja liczyłam...? Quote
Tengusia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 dzwonila do mnie pani z okolic Rzeszowa (Leżajsk dokladniej) zainteresowana Tara, pani na emeryturze ma mlodego amstaffa w domciu i chcialaby towarzystwo dla niego, jak najbardziej cieszy sie ze sunia bedzie juz po sterylce bo chlopak nie kastrowany jest ;) dom z ogrodkiem ... wiem ze Rybnik wypadl pomyslnie ale mysle ze kazdemu trzeba dac szanse bo wkoncu psow nam do adopcji nie brakuje za to dobrych domkow dla nich tak :placz: ide wiec szukac kogos na wizyte :scared: Quote
Alicja Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='agaga21']:cry::cry::cry: no nie, na co ja liczyłam...?[/quote] [FONT=Arial][B]:glaszcze: ciotka nie ślimtaj ...potem porwiemy Tarę ;)[/B][/FONT] [FONT=Arial]Młodzi ludzie , ale świadomi i rozeznani w temacie . Byłam z Moim kanapowcem :grins: który na hasło proszę , siadajcie postanowiłzasiaść na kanapie :diabloti:... umył oboje państwa , powspinał się po parapecie , popatrzał przez okno ... posprawdzał co gdzie mają w mieszkanku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jesli Tara by pojechała do Rybnika to jest w planach szkolenie u pana Jarka Mielimonki w Żytnej k/ Raciborza [/FONT] Quote
agaga21 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 i kolejna osoba-tym razem z naszej klasy: [I] DZIEŃ DOBRY.JESTEM ZAINTERESOWANA ADOPCJĄ TARY,Z TEGO CO WIEM TARA BĘDZIE GOTOWA DO ADOPCJI ZA 3 TYGODNIE.CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEĆ JAKIE SĄ WARUNKI ADOPCJI,CZY TORA TOLERUJE INNE PSY ,BO MAMY AMSTAFA I BASTER MIALBY TOWARZYSZKĘ.ZA JAKIEKOLWIEK INFORMACJE DZIĘKUJĘ.POZDRAWIAM[/I] oczywiście odesłałam na telefon tengusi... Quote
Tengusia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='agaga21']i kolejna osoba-tym razem z naszej klasy: [I]DZIEŃ DOBRY.JESTEM ZAINTERESOWANA ADOPCJĄ TARY,Z TEGO CO WIEM TARA BĘDZIE GOTOWA DO ADOPCJI ZA 3 TYGODNIE.CHCIAŁABYM SIĘ DOWIEDZIEĆ JAKIE SĄ WARUNKI ADOPCJI,CZY TORA TOLERUJE INNE PSY ,BO MAMY AMSTAFA I BASTER MIALBY TOWARZYSZKĘ.ZA JAKIEKOLWIEK INFORMACJE DZIĘKUJĘ.POZDRAWIAM[/I] oczywiście odesłałam na telefon tengusi...[/quote] to wlasnie ta osobka o ktorej pisalam wyzej ;) masz moze profil tej osoby z nk ??? mnie martwi tu tylko jedno ze pani juz na emeryturze czy da sobie rade z dwoma silnymi psami :roll: ale wizyte mysle warto przeprowadzic moze akurat jak nie Tara to inny psiak znajdzie tam swoje miejsce :grins: szczerze bardzo sklaniam sie na ten Rybnik, ludzie mlodzi, mocno zainteresowani, dzwonia pytaja, widac ze im zalezy no i blisko przedewszystkim :p Quote
agaga21 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 mam ale to fikcyjne konto psa więc chyba mogę tu podać....? czy na pw? Quote
Tengusia Posted April 8, 2009 Author Posted April 8, 2009 [quote name='agaga21']:cry::cry::cry: no nie, na co ja liczyłam...?[/quote] gdybysmy tylko mieli mozliwosc przetrzymac gdzies Tare przez te miesiace to wierz mi ze z wielka checia bym ci ja dala (oczywiscie najpierw wizyta przedadopcyjna :diabloti: ) ale wiesz jak jest :glaszcze: Quote
ab-agnieszka Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Rybnik bylby super:lol: I ja tez moglabym Tare odwiedzic tak przez przypadek:evil_lol: Quote
agaga21 Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 no wiem, wiem....pocieszam się że tara znajdzie naprawdę super domek-tengusiu musisz mi obiecać że nie oddasz jej byle komu:mad: a dla mnie na pewno znajdzie się inna wspaniała sunia w odpowiednim czasie;) Quote
Alicja Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [quote name='ab-agnieszka']Rybnik bylby super:lol: I ja tez moglabym Tare odwiedzic tak przez przypadek:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial]i po drodze :p[/FONT] Quote
Alicja Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 [FONT=Arial]Tengusiu , rozmawiałam z Zuzolandią . Zuzolandia idzie w piątek z kwitkiem na pocztę złożyć reklamację . Najprawdopodobniej potrzebny bedzie potem wyciąg z konta że pieniążki nie wpłynęły , ale to wtrakcie załatwiania reklamacji .Inka postanowiła , ze przeleje na konto pieniadze a sama poczeka na rozstrzygnięcie sprawy z pocztą .[/FONT] [FONT=Arial]agaga21 zastanów się :razz::razz:[/FONT] Quote
Alicja Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [FONT=Arial]Ja myślę , ze rybnicki domek wypada korzystnie także pod tym względem iż w są w posiadaniu w rodzinie także wyżełka który był pod opieką Adopcji Seterów , poza tym jeśli Tara miałaby do nich iść to SAMI po nią jadą , aby porozmawiać z mosii , pobyć z psiakiem na znanym psu terenie , co mnie jeszcze przekonało .... znajomość i umiejętnośc oceny wetów znajdujących się w Rybcu ,tak że w momencie kiedy pomoc weta jest potrzebna nie obudzili by sie z ręką w nocniku ;) no i co jeszcze ...to , że wychowani są w domach psiolubnych i psioposiadających ... teraz decyzja należy do Was . ;)[/FONT] Quote
Tengusia Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 decyzja zapadla - Tara zamieszka w Rybniku :grins: Quote
Tengusia Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [quote name='agnieszka32']Aha, bo ja myślałam, że jeszcze rozważasz tą panią z N-K. Ja z nią przez jakiś czas korespondowałam, pisałam o swoich doświadczeniach z adopcją Fiodorka i dwoma psiakami w domu. Napisała mi dzisiaj, że za moim przykładem :cool3: postanowiła dać dom suni. Mnie się wydaje, że domek jest super, amstaff, który jest u tej pani ma jak w raju (można obejrzeć sobie jego zdjęcia na NK - oto jej profil [URL="http://nasza-klasa.pl/profile/19810136"]Logowanie do nasza-klasa.pl[/URL]). Ale skoro decyzja zapadła, to może zaproponujemy tej pani inną sunię? To bardzo ciepła i miła osoba, szkoda żeby taki domek, i to z doświadczeniem z bullowatymi, się "zmarnował" :lol:[/quote] Do pani z NK napisalam wiadomosc (mam nadzieje ze w dobrym profilu hihi :eviltong: ) jak najbardziej mysle ze domek trzeba sprawdzic i napewno jakas sunia znajdzie tam swoj kat, mam nadzieje ze pani z NK (ze tak ja pozwole sobie nazwac) nie bedzie miec mi za zle, zrozumie, i da dom innemu psu ;) Quote
agnieszka32 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Tengusia']decyzja zapadla - Tara zamieszka w Rybniku :grins:[/quote] Aha, bo ja myślałam, że jeszcze rozważasz tą panią z N-K. Ja z nią przez jakiś czas korespondowałam, pisałam o swoich doświadczeniach z adopcją Fiodorka i dwoma psiakami w domu. Napisała mi dzisiaj, że za moim przykładem :cool3: postanowiła dać dom suni. Mnie się wydaje, że domek jest super, amstaff, który jest u tej pani ma jak w raju (można obejrzeć sobie jego zdjęcia na NK - oto jej profil [url=http://nasza-klasa.pl/profile/19810136]Logowanie do nasza-klasa.pl[/url]). Ale skoro decyzja zapadła, to może zaproponujemy tej pani inną sunię? To bardzo ciepła i miła osoba, szkoda żeby taki domek, i to z doświadczeniem z bullowatymi, się "zmarnował" :lol: Quote
Tengusia Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 [B]agnieszka32 odpisalam ci tylko post przeskoczyl :mad: znowu :angryy:[/B] Quote
agnieszka32 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Tengusia'][B]agnieszka32 odpisalam ci tylko post przeskoczyl :mad: znowu :angryy:[/B][/quote] Tengusia, widzę widzę :cool3: Ta pani z N-K na pewno nie będzie miała ze złe, napisała mi, że wie, iż sunia może trafić do innego domku, bo jest duże zainteresowanie nią (że tak powiem :evil_lol:). Ale myślę sobie, że to i tak ogromny sukces, że ta pani się zdecydowała adoptować jakąś sunię i nie dziwię się, że wybrała Tarę, bo ona jest przepiękna :crazyeye::loveu: Ale tyle innych suń cudownych czeka na domki, że któraś na pewno przypadnie pani do serducha :lol: Quote
ab-agnieszka Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Tengusia']decyzja zapadla - Tara zamieszka w Rybniku :grins:[/quote] Ale super strasznie sie ciesze.:multi: Quote
agaga21 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 aga, ludzie z tego profilu też do mnie pisali, są w moich "znajomych" widzą na bieżąco wszystkie sunie które dodaję.myślę że mam tam spory wybór więc miejmy nadzieję że i inna suczka im się spodoba. Quote
mosii Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 witajcie:multi: Tara przebywa u mnie, teraz biega po ogrodzie, lece jej powiedzieć ze ktoś juz na nia czeka........... :loveu: Quote
Martyna_i_Bartek Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Witamy wszystkich :D Dzisiaj rano odebraliśmy maila z wiadomością, że Tara trafi do naszego domu :D To była wspaniała wiadomość, wymarzony początek dnia, cieszymy sie jak małe dzieci :P Dziękujemy za obdarzenie nas zaufaniem, zapewnimy suni wspaniały kochający dom ... z tego wszystkiego brakuje mi słów i nie wiem co napisać :P Mamy również nadzieje, że ludzie z forum nie zostaną gołosłowni i spotkamy sie nie raz na wspólnym spacerze ;) Już nie możemy się doczekać dnia kiedy bedziemy mogli odebrać Tarę z kliniki ...... super :D:multi: Pozdrawiamy Quote
Tengusia Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 witam nowych ludzie Tary :multi: milo ze sie zalogowaliscie (tak jak prosilam :grins: ) mam nadzieje ze bedziecie na biezaco pisac co u was, co u Tary no i o fotkach nie wspomne :grins: my lubimy fotki :cool3: duuuuuuuuzo fotek :cool3: a co do spacerku to mysle ze kiedys z pewnoscia, choc do was najblizej bedzie miala Ala z Ozzulcem (ta kobietka co to was w domu nawiedzila z tym wielkim psiskiem co to po kanapach łazi :eviltong: ) Pozdrawiam Quote
Alicja Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 [FONT=Arial][COLOR=Red][B]:multi::multi:witamy Martyna i Bartek ;) Ozzy zapowiada , że bardzo chętnie spotka się z Tarą na spacerku .. my daleko nie mamy :razz::razz:, bo mieszkamy w Boguszowicach :roll: , ale w Centrum mamy Rodziców , więc jesteśmy często w Rybcu ;). Spotkanka musowo będą na fotach ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
ab-agnieszka Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Ja tez nie mam daleko o Rybnika:eviltong: Quote
Alicja Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [B][FONT=Arial]Moze jakieś wspólne spotkanko ;) , Gliwice , Katowice , Rybnik ..na spotkanku w Rybniku :p[/FONT][/B] Quote
Recommended Posts