Herspri Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Aiki to 3,5 letni samiec husky. Mieszka na dolnym śląsku, niestety właściciele nie mogą się nim dalej zajmować. Nie mają dla psa czasu a ten czuje się nieszczęśliwy przebywając w dosyć małym mieszkaniu. Nie życzę sobie na tym wątku oceniania decyzji właścicieli bo nie po to założyłam temat. Aiki w stosunku do dzieci, ludzi oraz innych psów jest super, koty goni, zwierzynę typu kury na pewno też ;) Szukamy super odpowiedzialnego domu. Państwo dowiozą psa ( nie sądzę że na drugi koniec polski ale pomogą w transporcie ) i chcą utrzymywać kontakt z nowym domem. Najlepszą opcją był by aktywny dom, który zają by psiaka zaprzęgiem albo jakimś innym psim sportem ( Aiki uwielbia biegać ) . Kiedyś ciągnął sanki z dzieckiem :) Ogłoszenia jakieś już podobno ma ale nie wiem na jakich stronach, podobno na mało uczęszczanych . Teraz trochę fotek Pomoc w ogłaszaniu mile widziana. Myślę że 'przejęcie' psa na tymczas też wchodziło by w grę Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Śliczny, rozmawiałam z Basią - specjalistka od husky z pewnoscia pomoze!!! Quote
basia Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Wywołana do tablicy się melduję ;) Wstawie go na zaprzęgowe forum. Niestety tam już wszyscy zapsieni ale kto wie. Quote
basia Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Jakiś kontakt do właścicieli by się przydał :roll: Herspri, ogłaszałaś go już gdzieś? Nie chcę abyśmy się zdublowały. Quote
Herspri Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 mam telefon . 601 - 773 - 524 nie ogłaszałam nigdzie. Ogłoszę go napewno na adopcje.org i gumtree.pl Quote
Hala Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Do góry piesku.... piękny jesteś,. :diabloti: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 Jak tam ogłoszenia? odezwał sie ktos? Quote
Recommended Posts