Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patia mu robiła foty, ja nie mam.:oops:

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wielkie dzieki dziewczyny:loveu:

Posted

jeju ja fot nie mam jego.. :)(

Posted

[quote name='Asior']oo piękne foteczki...
w tym tygodniu zrobię allegro, ale jakiś sensowny tekst potrzebuje bo nie znam kompletnie tego psa...

tekst ogłoszenia:
Togo to uroczy, piękny psiak w typie gończego pomieszanego z bokserem pręgowanym. Nie ma jeszcze roku, a już doświadczył tyle złego. Został wyrzucony w Krakowie przy ruchliwej ulicy przez ludzi, którym zapewne się znudził, albo którym zaczęło przeszkadzać, że z małego szczeniaczka wyrósł spory pies. Nieszczęsny Togo błąkał się głodny i marzł. Uniknął schroniska, uciekłszy przed jego pracownikami, którzy próbowali go złapać. Gdy jednak głód zaczął mu bardzo dokuczać, dał się zwabić wolontariuszce, która zaczęła zostawiać mu w swoim ogrodzie jedzenie. Teraz piesek czeka w hotelu dla psów. Gdy ktokolwiek zbliża się do jego boksu, wkłada jęzor między kraty, czekając na chwilę, gdy będzie mógł polizać przyjazną rękę. "Togo uwielbia ludzi i jest bardzo łagodny. Mam nadzieję, że ktoś uratuje go przed samotnością i da wspaniały dom" - mówi wolontariuszka szukająca domów dla bezdomnych zwierząt.
Zgadza się też z psami, ale nie toleruje kotów. Jest odrobaczony i zaszczepiony.
Osoby zainteresowane adopcją Togo, mogą dzwonić pod numer: 012 412 02 31 lub 501 801 553

Posted

jutro Togo zamieszka u Marty na Dt.. rano go przewoze z Olą. zamieszka w boksie, ale będzie miał indywidualną opiekę

Posted

To świetnie, że będzie miał indywidualną opiekę. On tak bardzo potrzebuje wybiegania i kontaktu z człowiekiem, no i wybiegania. Ja jestem postawna baba, ale do zdjęć ledwo go utrzymałam. A on taki chudziaszek przecież :shake:

Posted

może jest miksem astka :eviltong: ale czasem po takie psy dzwonią kretyni :) więc może lepiej tego w ogłoszeniu nie pisać? no sama nie wiem kurcze co tu napisać

Posted

niee no wiem bo wystawiam asty, ze rzeczywiście moze lepiej nie pisać nic o aście, z tym że niewiem czy jest sens pisać że jest mixem tych ras co wyście napisały

Posted

jak dla mnie to on jest za mało astowaty by zainteresowali się nim miłośnicy rasy więc lepiej ogłaszać jako zwykłego mieszańca by nie odstraszać tych co się boją astów.