Asior Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ok, jutro napisze do Pati, bo dziś już padam a jeszcze trochę mi zostało roboty.. :roll: Quote
Patia Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Matko jedyna Asior , o której Ty piszesz? :-o Daj adres , wyslę foty . Quote
Asior Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 aa no tak jakoś wyszło :roll: mój mail [email protected] Quote
agamika Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 dodałam go na :adopcje org, gumtree.krakow, e zwierzak i cafeanimal Quote
Patia Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Asiorek a teraz doszły ? Ode mnie często na gmail nie dochodzą , sprawdź . Quote
dczn Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 YouTube - URATUJ PSA - POLSKIE SCHRONISKA pzdr Quote
karusiap Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 takie cudo tyle w hotelu...jest naprawde kochanym,milym psem:loveu::loveu: Quote
Asior Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 oo piękne foteczki... w tym tygodniu zrobię allegro, ale jakiś sensowny tekst potrzebuje bo nie znam kompletnie tego psa... Quote
AgaG Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 [quote name='Asior']oo piękne foteczki... w tym tygodniu zrobię allegro, ale jakiś sensowny tekst potrzebuje bo nie znam kompletnie tego psa... tekst ogłoszenia: Togo to uroczy, piękny psiak w typie gończego pomieszanego z bokserem pręgowanym. Nie ma jeszcze roku, a już doświadczył tyle złego. Został wyrzucony w Krakowie przy ruchliwej ulicy przez ludzi, którym zapewne się znudził, albo którym zaczęło przeszkadzać, że z małego szczeniaczka wyrósł spory pies. Nieszczęsny Togo błąkał się głodny i marzł. Uniknął schroniska, uciekłszy przed jego pracownikami, którzy próbowali go złapać. Gdy jednak głód zaczął mu bardzo dokuczać, dał się zwabić wolontariuszce, która zaczęła zostawiać mu w swoim ogrodzie jedzenie. Teraz piesek czeka w hotelu dla psów. Gdy ktokolwiek zbliża się do jego boksu, wkłada jęzor między kraty, czekając na chwilę, gdy będzie mógł polizać przyjazną rękę. "Togo uwielbia ludzi i jest bardzo łagodny. Mam nadzieję, że ktoś uratuje go przed samotnością i da wspaniały dom" - mówi wolontariuszka szukająca domów dla bezdomnych zwierząt. Zgadza się też z psami, ale nie toleruje kotów. Jest odrobaczony i zaszczepiony. Osoby zainteresowane adopcją Togo, mogą dzwonić pod numer: 012 412 02 31 lub 501 801 553 Quote
AgaG Posted March 18, 2009 Author Posted March 18, 2009 jutro Togo zamieszka u Marty na Dt.. rano go przewoze z Olą. zamieszka w boksie, ale będzie miał indywidualną opiekę Quote
dczn Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 Slodkie biedactwo :( A spojrzcie na ten watek- to tez Togo... z lekka podobny :D http://www.dogomania.pl/forum/f28/togo-przepiekny-miks-amstaffa-ktory-nie-radzi-sobie-w-schronisku-prosi-o-dom-122903/index17.html wrecz myslalam, ze pomyslilam watki Quote
AMIGA Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 To świetnie, że będzie miał indywidualną opiekę. On tak bardzo potrzebuje wybiegania i kontaktu z człowiekiem, no i wybiegania. Ja jestem postawna baba, ale do zdjęć ledwo go utrzymałam. A on taki chudziaszek przecież :shake: Quote
Asior Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 dziołszki, ma czy jesteście pewne, że ten pies nie jest mixem amstafa???? Quote
AgaG Posted March 19, 2009 Author Posted March 19, 2009 może jest miksem astka :eviltong: ale czasem po takie psy dzwonią kretyni :) więc może lepiej tego w ogłoszeniu nie pisać? no sama nie wiem kurcze co tu napisać Quote
Asior Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 niee no wiem bo wystawiam asty, ze rzeczywiście moze lepiej nie pisać nic o aście, z tym że niewiem czy jest sens pisać że jest mixem tych ras co wyście napisały Quote
agaga21 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 jak dla mnie to on jest za mało astowaty by zainteresowali się nim miłośnicy rasy więc lepiej ogłaszać jako zwykłego mieszańca by nie odstraszać tych co się boją astów. Quote
Recommended Posts