Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tekst ogłoszenia po zmianach
Togo to uroczy, piękny psiak w typie amstafa. Został wyrzucony w Krakowie przy ruchliwej ulicy przez ludzi, którym zapewne się znudził, albo którym zaczęło przeszkadzać, że z małego szczeniaczka wyrósł spory pies. Nieszczęsny Togo błąkał się głodny i marzł. Uniknął schroniska, uciekłszy przed jego pracownikami, którzy próbowali go złapać. Gdy jednak głód zaczął mu bardzo dokuczać, dał się zwabić wolontariuszce, która zaczęła zostawiać mu w swoim ogrodzie jedzenie. Teraz piesek czeka w hotelu dla psów. Gdy ktokolwiek zbliża się do jego boksu, wkłada jęzor między kraty, czekając na chwilę, gdy będzie mógł polizać przyjazną rękę. "Togo uwielbia ludzi ale wymaga odpowiedzialnego właściciela, który uda się z nim na szkolenie w kierunku posłuszeństwa. Mam nadzieję, że ktoś uratuje go przed samotnością i da wspaniały dom" - mówi wolontariuszka szukająca domów dla bezdomnych zwierząt.
nie toleruje kotów. Jest odrobaczony i zaszczepiony.
Osoby zainteresowane adopcją Togo, mogą dzwonić pod numer: 012 412 02 31 lub 501 801 553

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patia, zmień tytuł allegrom, bo słowo amstaff, nie przyciągnie, a raczej zniechęci potencjalnych oglądających... W treści aukcji można napisać, ale nie w tytule

Posted

oo i lux ;)
JUż się przekonałam, zę jest dużo więcej wejść jak napiszesz np owczarek w tytule, albo jak właśnie w tytule nie ma amstaf, bo ludzie się boją tych psów, a jak zobaczy a nuż mu się spodoba ;)

• 3 weeks later...
Posted

martwię się, dzis kolejny pies wylądowal w hotelu...mam już trzy :-(

• 2 weeks later...
Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
Aga Togo byl dziaj w echu i nic:shake:

:multi::multi:Ale poszedl z programu kindel bury i kocury i nie wiem dlaczego aga jeszcze o tym nie napislam.Zawieslismy go z Martusia ,dom super i jak na razie Togo nie sprawia wiekszych problemów
A oto co bapisala Marta"Hej,
właśnie dzwoniłam do Togo i WSZYSTKO SUPER!!! - byle tak dalej!!!!!
pierwszą noc przespał spokojnie, Pani mówi że nawet ich tak bardzo na
spacerach nie ciągnie, wszystko narazie jest OK!!!"

Posted

Foksia i Dżekuś napisał(a):
:multi::multi:Ale poszedl z programu kindel bury i kocury i nie wiem dlaczego aga jeszcze o tym nie napislam.Zawieslismy go z Martusia ,dom super i jak na razie Togo nie sprawia wiekszych problemów
A oto co bapisala Marta"Hej,
właśnie dzwoniłam do Togo i WSZYSTKO SUPER!!! - byle tak dalej!!!!!
pierwszą noc przespał spokojnie, Pani mówi że nawet ich tak bardzo na
spacerach nie ciągnie, wszystko narazie jest OK!!!"

Aga już pisze. :loveu::loveu::loveu: bardzo dziekuję Martusi, u której tak wygrzeczniał, odzył i to że nie broi w nowym domu to jej zasługa i dziękuję bardzo za transport pieska do programu i do nowego domu. Wielkie podziekowania dla Magdy Hejdy i foksi i dżekusia, bo bez waszej pomocy to bym go chyba nie wydała. i WIELKIE PODZIEKOWANIA DLA PATI ZA OGLASZANIE PIESKA I KOCHANEJ OLI, KTÓRA Z NIM WYSTĄPIŁA W PROGRAMIE, BO ja to się boję dużych psów:oops: