Neris Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 No prosi, prosi. Zorro też do niego nie pasuje, nie wiem sama. Quote
Neris Posted February 28, 2009 Author Posted February 28, 2009 Ups, zaniedbałam wątek... Chicco Zorro został "skonsultowany" z behawiorystką, w razie nagłego oszczekiwania innych psów wolno mi powiedzieć FE i psiknąć na niego ze spryskiwacza. Byle nie dotykać dziada. A dziad oszczekuje inne psy a potem leci się chować za moje nogi. Quote
JustynaM. Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Chicco przechrzczony na Zorro się przypomina!!!!!!!! Quote
Neris Posted March 4, 2009 Author Posted March 4, 2009 Czeka i szczeka, jeszcze takiego szczekacza nie miałam. Ewidentnie wysyła psom niezrozumiałe dla nich sygnały, połowa moich psów się go boi a połowa odgania od siebie z obrzydzeniem. Ofka jamniczka jak go tylko widzi spyla na łózko i zakopuje się w kocach. Sikanie w zasadzie opanowane, tylko jak się go nieopatrznie dotknie w okolicach "krzyża" podsikuje. Quote
Neris Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Na Zorro wcale nie reaguje. Ale to łobuziak jest, młody łobuzerski łobuziak... ciągle coś łapie w paszczę i przeżuwa. Może to ciągle nerwy, próbuję go zająć rzeczami które mu na pewno wolno gryźć. Quote
JustynaM. Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 dodałam jeszcze 3 ogłoszenia. do ogłoszeń ze str.1 Neris czy on ma allegro???? jeśli nie to cioteczki która by mogla zrobić? Quote
Neris Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Kradzież i zeżarcie całej nowiutkiej butelki płynu do soczewek to bardzo poważne wykroczenie, zakładam czarną teczkę. :evil_lol: Quote
Neris Posted March 9, 2009 Author Posted March 9, 2009 Dzisiaj poległa moja ostatnia działająca komórka :shake:, wczoraj oblana wodą utlenioną przeżyła, ale dzisiaj... słyszałam chrupanie i nie przyszło mi do głowy że to ONA umiera w paszczęce tego dziadygi. Quote
JustynaM. Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 No to ładnie Chicco nabroił,nie dość ze płyn do soczewek to jeszcze komórka:placz: Quote
Neris Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Chicco na pewno nie nadaje się do domu z dziećmi. Kiedy przypadkiem nadepnęłam mu na czubek ogona (siedział pod biurkiem tuż koło mojej stopy) złapał mnie zębami za nogę. W domu z dziećmi takie przypadkowe nadepnięcia mogą się chyba dość często zdarzać. Quote
JustynaM. Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Chicco morderca komórek prosi o domek!!!!!!!! w tamtym tyg. nie miała czasu na Dogo ale w tym będę częściej zaglądała na watek łobuza Quote
JustynaM. Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 Chicco się przypomina ,dalej przystojniak domku szuka!!!!!! Quote
Neris Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Szuka, ale to musi być naprawdę odpowiedzialny dom. Bez dzieci i ze zrównoważonymi ludźmi, którzy będą umieli wyegzekwować od Chicco posłuszeństwo. Quote
JustynaM. Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Komu komu Chicco do domu ????????? Piękny i młody a dalej bez domu:placz: Quote
Neris Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Trochę łobuziak zgrzeczniał, da mu się zabrać zabawkę i nie ma kłapania paszczęką. Rozumie już komendę "oddaj". Zobaczymy co dalej... Quote
JustynaM. Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Ciotka Neris nad nim pracuje to zgrzeczniał chłopak:loveu: domku gdzie jesteś????? Quote
Recommended Posts