Neris Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 No ale nie wiem co zrobić ze szczekliwością :shake:. Quote
Neris Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 Chicco (od niedawna Kazio) korzystając z pięknej słonecznej niedzieli zaprasza wszystkich na spacer. Quote
Neris Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Kaziu załapał "zostań". Jak mówię wychodząc z pokoju "zostań w pokoiku" to zawraca, pozwala mi zamknąć drzwi. Co prawda zaraz potem drapie w nie bez opamiętania, ale jakiś postęp jest. Do tej pory bowiem na siłę przeciskał się między nogami usiłując mnie staranować. Nie wiem jaki dom będzie dla niego dobry. :oops: To piękny pies, ale nie dla kogoś kto chce maskotkę. Quote
Neris Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 ale nie dzwoni zupełnie nikt...:shake: Quote
JustynaM. Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Podnoszę chłopaka poprzeglądam ogłoszenia i poodnawiam Quote
JustynaM. Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Aktualne ogłoszenia Chicco Chicco 10miesiecy - zwrot z adopcji prosi o dom! / Psy > Pozostałe - Warszawa Chicco 10miesiecy - zwrot z adopcji prosi o dom! - Ogłoszenia Internetowe. Darmowe. Chicco 10miesiecy - zwrot z adopcji prosi o dom! Psy Szczeniaki Kundelki Warszawa Mazowieckie - Petsy Psy, koty - Chicco 10miesiecy - zwrot z adopcji prosi o dom! - Bezpłatne ogłoszenia Chicco 10miesiecy - zwrot z adopcji prosi o dom! : JustynaM. : Oddam : Adopcja zwierząt, oddam, sprzedam, kupię, znalezione, hodowla - E-zwierzak.pl Chicco 10miesiecy - zwrot z adopcji prosi o dom! Chicco 10miesiecy - zwrot z adopcji prosi o dom! - Kokosy, darmowe ogłoszenia drobne Chicco 10miesiecy - zwrot z adopcji pros / inna / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Chicco 10miesiecy - zwrot z adopcji prosi o dom! : Ogłoszenie w Dwukropek.pl Chicco 10miesiecy - zwrot z adopcji prosi o dom! / Psy / Sprzedam / Ogłoszenia drobne / Oferty :: www.zoonet.pl - zwierzęta przyroda fauna ssaki zdjęcia zwierząt filmy o zwierzętach dzikie zwierzęta Chicco 10miesiecy - zwrot z adopcji prosi o dom | i-Bazar.pl Chicco 10miesiecy - zwrot z adopcji prosi o dom! - psy - ogłoszenia zwierzęta - Petworld.pl Chicco 10miesiecy - prosi o dom! | Zwierzęta | ogłoszenia drobne Quote
Neris Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 Ups, zapomniałam trochę o tym wątku. A Chicco to łobuz pierwsza klasa, ma na koncie dwie komórki, 7 butów, drzwi od biurka... teraz niestety ale noce i część dnia spędza w kojcu, bo w domu jest zbyt jak na moje możliwości pomysłowy. Quote
JustynaM. Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ehh dawno mnie tu nie było ,na dniach uaktualnię również ogłoszenia Chicco Nerisku :loveu: Quote
Neris Posted August 6, 2009 Author Posted August 6, 2009 Dzięki Justynko. Coś nie ma szczęścia ten Chicco... Quote
kasiaprodex Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Wczoraj poznałam chłopaka.:evil_lol: To fajny i ładniusi pies. A energii ma w sobie że ho ho. Uwielbia patyki. Lata biega z nimi a jak dostał drugi to to wtedy problem. Jeden w pysiu drugi chca dac jak tu je zabrac oba? Ale i z tym sobie poradził. Maiał dwa. A jeszcze tego mu było mało to wziął sobie szczotke jako trzeci kijek. To pies który musi dużo biegać. On ma w sobie tyle energii jak za trzech.Najlepszy dom z ogrodem. Quote
Neris Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Kasiu, a te zdjęcia z patykiem wyszły jakoś? Może by się udało podmienić w ogłoszeniach. Quote
kasiaprodex Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 oj chca zabrac patyk.:angryy: Trzeba wiać:evil_lol: Quote
kasiaprodex Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 i znowu spokoj o kurcze jeszcze jeden patyk.Jak go zabrać? Quote
Neris Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Jednak trochę źle się ustawilam, ale te zezujące zdjęcia super :lol: Quote
Neris Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Isadorko, jak super kolaż! A jak dobrze spojrzysz i wiesz co chcesz zobaczyć to za Chicco leży... :evil_lol: Quote
Isadora7 Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Neris napisał(a):Isadorko, jak super kolaż! A jak dobrze spojrzysz i wiesz co chcesz zobaczyć to za Chicco leży... :evil_lol: wiiiiiidziałam :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Neris Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Pies na skutek fatalnej opieki i makabrycznych warunków porósł błyszczącą sierścią :evil_lol:, o bogowie, co by było jakby trafił na porządnych ludzi? Pewnie już by umiał pisać... :diabloti: Quote
Tymonka Posted August 9, 2009 Posted August 9, 2009 Przepraszam , ale to naprawdę pilne: http://www.dogomania.pl/forum/f99/figurki-z-masy-solnej-zbieramy-skrytka-bez-twojej-pomocy-umrze-bazarek-do-29-08-a-143686/ Quote
Recommended Posts