Jump to content
Dogomania

Chicco wcale nie Latino - zwrot z adopcji prosi o dom!

Recommended Posts

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Kaziu załapał "zostań".
Jak mówię wychodząc z pokoju "zostań w pokoiku" to zawraca, pozwala mi zamknąć drzwi. Co prawda zaraz potem drapie w nie bez opamiętania, ale jakiś postęp jest. Do tej pory bowiem na siłę przeciskał się między nogami usiłując mnie staranować.

Nie wiem jaki dom będzie dla niego dobry. :oops: To piękny pies, ale nie dla kogoś kto chce maskotkę.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Ups, zapomniałam trochę o tym wątku.
A Chicco to łobuz pierwsza klasa, ma na koncie dwie komórki, 7 butów, drzwi od biurka... teraz niestety ale noce i część dnia spędza w kojcu, bo w domu jest zbyt jak na moje możliwości pomysłowy.

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Wczoraj poznałam chłopaka.:evil_lol:
To fajny i ładniusi pies. A energii ma w sobie że ho ho.
Uwielbia patyki. Lata biega z nimi a jak dostał drugi to to wtedy problem.
Jeden w pysiu drugi chca dac jak tu je zabrac oba?

Ale i z tym sobie poradził. Maiał dwa. A jeszcze tego mu było mało to wziął sobie szczotke jako trzeci kijek.

To pies który musi dużo biegać. On ma w sobie tyle energii jak za trzech.Najlepszy dom z ogrodem.

Posted

Pies na skutek fatalnej opieki i makabrycznych warunków porósł błyszczącą sierścią :evil_lol:, o bogowie, co by było jakby trafił na porządnych ludzi? Pewnie już by umiał pisać... :diabloti: