Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gisic87 napisał(a):
Suuuper:loveu:. Nasza tymczasowiczka też miała jechać ale nie mamy transportu z Katowic do Wawy na jutro:shake:

Oj... :-(

A nasz maluch już w drodze do Słubic :lol:

Posted

:lol: Podróz zniósł świetnie! Jedną noc musiał spędzić podobno u Pana, który go pprzewoził- Pan jest nim absolutnie zachwycony :) Wszystko gra, dam znać, jak bedę wiedzieć wiecej :lol:

Posted

agatkia napisał(a):
:lol: Podróz zniósł świetnie! Jedną noc musiał spędzić podobno u Pana, który go pprzewoził- Pan jest nim absolutnie zachwycony :) Wszystko gra, dam znać, jak bedę wiedzieć wiecej :lol:

Cały wieczór bawił sie z Krystyną i Rudolfem (kotami).
Gonił je a one uciekały - taka zabawa :evil_lol:
Nad ranem niezauważalnie przegryzł coś przed drogą :razz: korzystając z gościnności naszych psów.
Cała drogę bacznie obserwował przez okno a na postojach zaczepiał nieznajomych.
Bardzo grzeczny i towarzyski pasażer.

Posted

drakula napisał(a):
Cały wieczór bawił sie z Krystyną i Rudolfem (kotami).
Gonił je a one uciekały - taka zabawa :evil_lol:
Nad ranem niezauważalnie przegryzł coś przed drogą :razz: korzystając z gościnności naszych psów.
Cała drogę bacznie obserwował przez okno a na postojach zaczepiał nieznajomych.
Bardzo grzeczny i towarzyski pasażer.

Nooo to widać że z podrózy był bardzo zadowolony :evil_lol::evil_lol:

Posted

A ja zapomniałam (jak zwykle :oops:) o skasowaniu wszystkich ogłoszeń :oops: I pisała do mnie pani, która chciałaby go zaadoptować :eviltong: I nawet ma teraz dalmatynkę, więc umiałaby się nim zająć... No ale to już nieważne, bo maluch ma już dom :evil_lol:
Mam nadzieję, że wszystko tam u niego okey... I przyznaję, że mam cichą nadzieję na jakieś zdjęcia :razz:

Posted

[quote name='kamilka91']A ja zapomniałam (jak zwykle :oops:) o skasowaniu wszystkich ogłoszeń :oops: I pisała do mnie pani, która chciałaby go zaadoptować :eviltong: I nawet ma teraz dalmatynkę, więc umiałaby się nim zająć... No ale to już nieważne, bo maluch ma już dom :evil_lol:
Mam nadzieję, że wszystko tam u niego okey... I przyznaję, że mam cichą nadzieję na jakieś zdjęcia :razz:
Trzeba jej było zaproponować innego dalmata w podobnym wieku, z pewnością jakieś się znajdą. Masz może maila do tej pani albo jakiś inny kontakt? Gdzieś mi się ostatnio rzucił w czy dalmat jakiś tylko nie wiem jaki i gdzie :/ :roll: Ale poszukam.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

czy jest szansa na jakieś wieści hmm... W sumie brałam w tym udział by maluch pojechał do Niemiec ale żałuję....niestety. Jak macie wieści o nim cieszę się bo niestety Belkando psiak z rodowodem wyjechał do niemiec (nie poinformowano hodowcy starszej 70letniej kobiety o tym fakcie która od 30 lat hoduje te psy i o każdym ma wiesci i przejmuje się nimi) pies po 2 godzinach przebywania poza granica zwiał i jak to ujęła jedna z dziewczyn:

O Belkando wiedziały osoby te, które powinny wiedzieć.Nie nasza wina,że Niemcy sobie nie poradzili z psem.
Dodatkowo mimo to wydałam Desti i jej kojcowego kolegę do adopcji do niemiec, nic o nich nie wiem co się z nimi dzieje. Miały trafić do domu stałego który na nie czekał podobno tylko transportu brak a jak się znalazł to [psy do domów tymczasowych trafiły więc chole** jasna co jest prawdą. Z resztą sprawa Belkando to dłuższa i nieciekawa historia też miał trafić do DS okazało się że jechał do DT ale nie dojechał:angryy:

Posted

Takie sytuację się zdarzają ale o tym informuje się inne osoby tym bardziej te które w tą sprawę są zaangażowane. Niby nie ma obowiązku bo za niego zapłaciła? Ale był na stronie adopcyjnej dalmatów i takie rzeczy się pisze. To nie jest wątek na tą dyskusję, chciałabym wiedzieć czy dziewczyny wiedzą coś o głucholku czy trafił do domu STAŁEGO?

Posted

Belkanto się znajdzie, szukają go wszyscy. Musi.
W momencie, gdy właścicielka się go pozbyła przestał być on jej własnością.
Wybaczcie, ale osoba, która go nabyła wcale nie miała obowiązku pisać nam co z psem zrobi. A że uciekł? Powiedzcie mi, że u Was nigdy nie było żadnych problemów z psami przy adopcjach, takie sytuacje się zdarzają. Niestety.

Sprawa Desti na pewno się wyjaśni.