Jump to content
Dogomania

GaBINET "DAGO" RUSZYŁ!!!STÓŁ OPERACYJNY KUPIONY I ZWIERZĘTA SA RATOWANE. DZIEKUJEMY!!

Recommended Posts

• Replies 880
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Do godziny 14 dzisiejszego dnia[/B]
[B]wpłynęło-2206,11zł:multi:[/B]
[B]wszystkie wpłaty zaksięgowane[/B]
[B]i dodajcie do tego-30zł[/B]
[B]ktore zaraz przeleje za cegiełki:cool3:[/B]
[B]-------------------[/B]
[B]razem wszystko-2236,11zł[/B]

[B]Ja uwazam ze to bardzo duuuuzo[/B]
[B]juz szukamy stołu na allegro[/B]
[B]i tego podswietlacza...moze jeszcze wpłynie jakiś grosz:oops:[/B]
[B]ale ja juz zakończylam bazarkowanie i z cegielek juz chyba wszystko jest.[/B]
[B]Dodaje -800zł ktore wplynęło[/B]
[B]oraz ---200zł ostanio przelana[/B]

[B]i dostalismy paczke:loveu::loveu::loveu:[/B]
[B]a własciwie Prezes na adres schroniska[/B]
[B]miski,smycze,obroze i wiele innych potrzebnych rzeczy[/B]
[B]anonimowy oczywiscie darczynca...chyba zauwazylam adres nadania Wroclaw i chyba to kobieta ...ale mogę sie mylic.:loveu:[/B]

[B]Co do stołu to nawet nie pisze bo mi wstyd za sprzedawce...[/B]
[B]dostał ultimatum albo stól w ty tygodniu albo rezygnujemy i kupujemy w innej firmie...bo to sie slimaczy zbyt długo:shake:[/B]
[B]ja nie mogę sie rozliczyc i dziekuje Najwyzszemu ze nie była zbierana gotowka na moje konto[/B]
[B]Wszystkich darczyńców prosze jeszcze o cierpliwoisc[/B]
[B]nooo czasem tak sie pie......rzy jak chcemy i taniej ciut i szybko[/B]
[B]sorry;)prosze nie gniewajcie sie [/B]

Posted

LP ma jeszcze wpłacić swoje obiecane 200$, czy możesz się z Nią skontaktowac, by omówić co i jak?
CZy już są poduchy do sprzedazy?
Gdy wszystko już będzie na koncie-kupimy i stół i lightbox, niestety-już na nic więcej pewnie nie starczy...

CZy znalazł może ktoś jakiś stół w dobrej cenie?

Posted

[quote name='arjuna']LP ma jeszcze wpłacić swoje obiecane 200$, czy możesz się z Nią skontaktowac, by omówić co i jak?
CZy już są poduchy do sprzedazy?
Gdy wszystko już będzie na koncie-kupimy i stół i lightbox, niestety-już na nic więcej pewnie nie starczy...

CZy znalazł może ktoś jakiś stół w dobrej cenie?[/quote]

Poduchy nie doszły
dobrze,napisze do,lumpa
Mamy oferte sprzedazy stołu nowego za 2400
ale jeszcze szukam w necie
nie mow arjunka :shake:niestety nie wystarczy na co innego
pomału będziemy dalej bazarkowac
i cos kupimy jeszcze
ja jestem szczęśliwa
nie wierzyłam nooo nie wierzylam:shake::multi:

Posted

Sie kontaktuje caly czas :cool1::cool1::cool1::cool3::cool3::cool3:

Jutro wplacam ale po poludniu takze najbezpieczniej bedzie Giselle jak w piatek tez po poludniu pojdziesz do tego samego banku.:evil_lol::mad: Nie wiem czy z wymiana czekac moze do poniedzialku ...moze wzrosnie...kazde 10 gr wazne...

Poduchy powinny byc na dniach - mowili, ze 7 tygodni to chyba juz prawie ten termin bo wyslalam w lutym.....:mad::mad::mad:

Giselle, co znaczy " nie wierzylam" niedowiarku ? :cool3: :evil_lol::mad::multi:

Dajcie znac na tym innym forum :loveu: tam ludzie czytaja choc sie nie udzielaja.....:loveu:

Posted

[quote name='zenobiusz flores']Sie kontaktuje caly czas :cool1::cool1::cool1::cool3::cool3::cool3:

Jutro wplacam ale po poludniu takze najbezpieczniej bedzie Giselle jak w piatek tez po poludniu pojdziesz do tego samego banku.:evil_lol::mad: Nie wiem czy z wymiana czekac moze do poniedzialku ...moze wzrosnie...kazde 10 gr wazne...

Poduchy powinny byc na dniach - mowili, ze 7 tygodni to chyba juz prawie ten termin bo wyslalam w lutym.....:mad::mad::mad:

Giselle, co znaczy " nie wierzylam" niedowiarku ? :cool3: :evil_lol::mad::multi:

Dajcie znac na tym innym forum :loveu: tam ludzie czytaja choc sie nie udzielaja.....:loveu:[/quote]

[B]O TY KWIATUSZKU [/B]
[B]TO JA CIE NIE POZNAŁAM[/B]
[B]ZROZUMIAŁAM I WSZYSTKO BĘDZIE ZALATWIONE ZGODNIE Z INSTRUKCJĄ OBSŁUGI[/B]
[B]dziękuej za glosowanie i mobilizacje i za wszystko [/B]
[B]oj kurcze Ty wiesz:multi::loveu:[/B]

Posted

[quote name='zenobiusz flores']Sie kontaktuje caly czas :cool1::cool1::cool1::cool3::cool3::cool3:

Dajcie znac na tym innym forum :loveu: tam ludzie czytaja choc sie nie udzielaja.....:loveu:[/quote]

no proszę, czyli Lump sie ukrył pod kryptonimem:lol:
Z Twoimi pieniązkami bedziemy mieć ok.3000zł!!!

szukajcie tych stołów! może jakieś za darmo ktoś odda:lol:

Posted

[quote name='arjuna']no proszę, czyli Lump sie ukrył pod kryptonimem:lol:
Z Twoimi pieniązkami bedziemy mieć ok.3000zł!!!

szukajcie tych stołów! może jakieś za darmo ktoś odda:lol:[/quote]
MOZE ZA SYMBOLICZĄ ZŁOTOWKĘ:multi::loveu:
SZUKAM ,NA BANK SZUKAM:multi::oops:

Posted

[quote name='jualb']witam:) Ta babka to ja :)
Nie ma sprawy wyslę kurierem, albo mąż podrzuci paczuszkę - na początku kwietnia - jedzie do żor a to prawie po drodze z Poznania :).
Jakoś paczuszka dotrze do AZYLU.
O płaceniu za przesyłkę proszę zapomnieć:)[/quote]

Wczoraj dostałam paczki od fajnych facetów;)

[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/250b638c1b2d95f4.html"][IMG]http://images50.fotosik.pl/97/250b638c1b2d95f4med.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4ad168c7e0c1992e.html"][IMG]http://images43.fotosik.pl/97/4ad168c7e0c1992emed.jpg[/IMG][/URL]
[URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3b47328e06353e8f.html"][IMG]http://images50.fotosik.pl/97/3b47328e06353e8fmed.jpg[/IMG][/URL]
igly ,strzykawki,plyny,leki,posciel itd.Bardzo dziękujemy za wszystko bo kazdy przedmiot ma swoje przeznaczenie.:oops:CIOCIU
pieski mówią ze bardzo się ciesza i merdają ogonkami:oops::evil_lol:

Posted

Ale jaja... bardzo sie cieszę że Azyl wygrał karmę od Krakvetu... jak go zaproponowałam do ankiety na dogo to mnie "zbesztano" ale widzę że sobie świetnie poradziliśmy ;)

Posted

[quote name='Katica']Ale jaja... bardzo sie cieszę że Azyl wygrał karmę od Krakvetu... jak go zaproponowałam do ankiety na dogo to mnie "zbesztano" ale widzę że sobie świetnie poradziliśmy ;)[/quote]
Dziekuje Katica za dobre słowo
:evil_lol:

Posted

dalej czekamy na jedną wielką super wplatę od koleżanki z innego forum. Gdy już cała kaska będzie-nie bedziemy zwlekać.
przepraszam, że tak rzadko sie odzywam, ale nie mam czasu na nic i nie wchodzę tu codzinnie;)