basiapron Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 mam dla was kolejne 25 zł od hankaq:) przeleję jak zlokalizuje moja kartę do przelewów:) Quote
giselle4 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='basiapron']mam dla was kolejne 25 zł od hankaq:) przeleję jak zlokalizuje moja kartę do przelewów:)[/quote] DZIEKUJEMY:loveu::evil_lol: Quote
zenobiusz flores Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Co tu tak cicho o zmierzchu ? :crazyeye: Quote
giselle4 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [B]Do godziny 14 dzisiejszego dnia[/B] [B]wpłynęło-2206,11zł:multi:[/B] [B]wszystkie wpłaty zaksięgowane[/B] [B]i dodajcie do tego-30zł[/B] [B]ktore zaraz przeleje za cegiełki:cool3:[/B] [B]-------------------[/B] [B]razem wszystko-2236,11zł[/B] [B]Ja uwazam ze to bardzo duuuuzo[/B] [B]juz szukamy stołu na allegro[/B] [B]i tego podswietlacza...moze jeszcze wpłynie jakiś grosz:oops:[/B] [B]ale ja juz zakończylam bazarkowanie i z cegielek juz chyba wszystko jest.[/B] [B]Dodaje -800zł ktore wplynęło[/B] [B]oraz ---200zł ostanio przelana[/B] [B]i dostalismy paczke:loveu::loveu::loveu:[/B] [B]a własciwie Prezes na adres schroniska[/B] [B]miski,smycze,obroze i wiele innych potrzebnych rzeczy[/B] [B]anonimowy oczywiscie darczynca...chyba zauwazylam adres nadania Wroclaw i chyba to kobieta ...ale mogę sie mylic.:loveu:[/B] [B]Co do stołu to nawet nie pisze bo mi wstyd za sprzedawce...[/B] [B]dostał ultimatum albo stól w ty tygodniu albo rezygnujemy i kupujemy w innej firmie...bo to sie slimaczy zbyt długo:shake:[/B] [B]ja nie mogę sie rozliczyc i dziekuje Najwyzszemu ze nie była zbierana gotowka na moje konto[/B] [B]Wszystkich darczyńców prosze jeszcze o cierpliwoisc[/B] [B]nooo czasem tak sie pie......rzy jak chcemy i taniej ciut i szybko[/B] [B]sorry;)prosze nie gniewajcie sie [/B] Quote
arjuna Posted March 31, 2009 Author Posted March 31, 2009 LP ma jeszcze wpłacić swoje obiecane 200$, czy możesz się z Nią skontaktowac, by omówić co i jak? CZy już są poduchy do sprzedazy? Gdy wszystko już będzie na koncie-kupimy i stół i lightbox, niestety-już na nic więcej pewnie nie starczy... CZy znalazł może ktoś jakiś stół w dobrej cenie? Quote
giselle4 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 [quote name='arjuna']LP ma jeszcze wpłacić swoje obiecane 200$, czy możesz się z Nią skontaktowac, by omówić co i jak? CZy już są poduchy do sprzedazy? Gdy wszystko już będzie na koncie-kupimy i stół i lightbox, niestety-już na nic więcej pewnie nie starczy... CZy znalazł może ktoś jakiś stół w dobrej cenie?[/quote] Poduchy nie doszły dobrze,napisze do,lumpa Mamy oferte sprzedazy stołu nowego za 2400 ale jeszcze szukam w necie nie mow arjunka :shake:niestety nie wystarczy na co innego pomału będziemy dalej bazarkowac i cos kupimy jeszcze ja jestem szczęśliwa nie wierzyłam nooo nie wierzylam:shake::multi: Quote
Neronowa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Kurcze kobiety jesteście wielkie.Bardzo się cieszę. Quote
zenobiusz flores Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Sie kontaktuje caly czas :cool1::cool1::cool1::cool3::cool3::cool3: Jutro wplacam ale po poludniu takze najbezpieczniej bedzie Giselle jak w piatek tez po poludniu pojdziesz do tego samego banku.:evil_lol::mad: Nie wiem czy z wymiana czekac moze do poniedzialku ...moze wzrosnie...kazde 10 gr wazne... Poduchy powinny byc na dniach - mowili, ze 7 tygodni to chyba juz prawie ten termin bo wyslalam w lutym.....:mad::mad::mad: Giselle, co znaczy " nie wierzylam" niedowiarku ? :cool3: :evil_lol::mad::multi: Dajcie znac na tym innym forum :loveu: tam ludzie czytaja choc sie nie udzielaja.....:loveu: Quote
piekuc Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 No świetnie :multi::multi: Ale się postarałyście :multi: jestem z Was taka dumna :eviltong::eviltong: Quote
giselle4 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='zenobiusz flores']Sie kontaktuje caly czas :cool1::cool1::cool1::cool3::cool3::cool3: Jutro wplacam ale po poludniu takze najbezpieczniej bedzie Giselle jak w piatek tez po poludniu pojdziesz do tego samego banku.:evil_lol::mad: Nie wiem czy z wymiana czekac moze do poniedzialku ...moze wzrosnie...kazde 10 gr wazne... Poduchy powinny byc na dniach - mowili, ze 7 tygodni to chyba juz prawie ten termin bo wyslalam w lutym.....:mad::mad::mad: Giselle, co znaczy " nie wierzylam" niedowiarku ? :cool3: :evil_lol::mad::multi: Dajcie znac na tym innym forum :loveu: tam ludzie czytaja choc sie nie udzielaja.....:loveu:[/quote] [B]O TY KWIATUSZKU [/B] [B]TO JA CIE NIE POZNAŁAM[/B] [B]ZROZUMIAŁAM I WSZYSTKO BĘDZIE ZALATWIONE ZGODNIE Z INSTRUKCJĄ OBSŁUGI[/B] [B]dziękuej za glosowanie i mobilizacje i za wszystko [/B] [B]oj kurcze Ty wiesz:multi::loveu:[/B] Quote
arjuna Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 [quote name='zenobiusz flores']Sie kontaktuje caly czas :cool1::cool1::cool1::cool3::cool3::cool3: Jutro wplacam ale po poludniu takze najbezpieczniej bedzie Giselle jak w piatek tez po poludniu pojdziesz do tego samego banku.:evil_lol::mad: Nie wiem czy z wymiana czekac moze do poniedzialku ...moze wzrosnie...kazde 10 gr wazne... Poduchy powinny byc na dniach - mowili, ze 7 tygodni to chyba juz prawie ten termin bo wyslalam w lutym.....:mad::mad::mad: Giselle, co znaczy " nie wierzylam" niedowiarku ? :cool3: :evil_lol::mad::multi: Dajcie znac na tym innym forum :loveu: tam ludzie czytaja choc sie nie udzielaja.....:loveu:[/quote] no proszę, czyli Lump sie ukrył pod kryptonimem:lol: Z Twoimi pieniązkami bedziemy mieć ok.3000zł!!! szukajcie tych stołów! może jakieś za darmo ktoś odda:lol: Quote
gameta Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 Zobaczcie też tutaj: [URL]http://www.centrowet.com.pl/index1.htm[/URL] CENTROWET Rzesz zaraz mnie trafi z tym linkiem :mad: Quote
giselle4 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 [quote name='arjuna']no proszę, czyli Lump sie ukrył pod kryptonimem:lol: Z Twoimi pieniązkami bedziemy mieć ok.3000zł!!! szukajcie tych stołów! może jakieś za darmo ktoś odda:lol:[/quote] MOZE ZA SYMBOLICZĄ ZŁOTOWKĘ:multi::loveu: SZUKAM ,NA BANK SZUKAM:multi::oops: Quote
giselle4 Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 [quote name='jualb']witam:) Ta babka to ja :) Nie ma sprawy wyslę kurierem, albo mąż podrzuci paczuszkę - na początku kwietnia - jedzie do żor a to prawie po drodze z Poznania :). Jakoś paczuszka dotrze do AZYLU. O płaceniu za przesyłkę proszę zapomnieć:)[/quote] Wczoraj dostałam paczki od fajnych facetów;) [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/250b638c1b2d95f4.html"][IMG]http://images50.fotosik.pl/97/250b638c1b2d95f4med.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/4ad168c7e0c1992e.html"][IMG]http://images43.fotosik.pl/97/4ad168c7e0c1992emed.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/3b47328e06353e8f.html"][IMG]http://images50.fotosik.pl/97/3b47328e06353e8fmed.jpg[/IMG][/URL] igly ,strzykawki,plyny,leki,posciel itd.Bardzo dziękujemy za wszystko bo kazdy przedmiot ma swoje przeznaczenie.:oops:CIOCIU pieski mówią ze bardzo się ciesza i merdają ogonkami:oops::evil_lol: Quote
Neronowa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Kobietki ja wiem,że święta za pasem i wogóle macie natłok zajęc,ale napiszcie co tam słychac,jak poszukiwania stołu?? Quote
Katica Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Ale jaja... bardzo sie cieszę że Azyl wygrał karmę od Krakvetu... jak go zaproponowałam do ankiety na dogo to mnie "zbesztano" ale widzę że sobie świetnie poradziliśmy ;) Quote
giselle4 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 [quote name='Katica']Ale jaja... bardzo sie cieszę że Azyl wygrał karmę od Krakvetu... jak go zaproponowałam do ankiety na dogo to mnie "zbesztano" ale widzę że sobie świetnie poradziliśmy ;)[/quote] Dziekuje Katica za dobre słowo :evil_lol: Quote
giselle4 Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 ...mamy juz dwa stoły na oku:evil_lol: ale jeszcze szukamy moze coś tańszego ale super dobrego:loveu: Quote
zuzlikowa Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 Wybierajcie...szukajcie...kopcie...niech piesusie mają większe szanse!:loveu: Powodzenia! Quote
arjuna Posted April 9, 2009 Author Posted April 9, 2009 dalej czekamy na jedną wielką super wplatę od koleżanki z innego forum. Gdy już cała kaska będzie-nie bedziemy zwlekać. przepraszam, że tak rzadko sie odzywam, ale nie mam czasu na nic i nie wchodzę tu codzinnie;) Quote
gameta Posted April 11, 2009 Posted April 11, 2009 [IMG]http://www.umcs.lublin.pl/images/media/Samorzad.Studentow.Wydzialu.Prawa.i.Administracji/wielkanoc1.jpg[/IMG] Quote
Recommended Posts