beam6 Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 jayo napisał(a): Tylko dzieci nie udalo mi sie tego nauczyc :evil_lol: Pewnie dlatego, że nie mają ogonków do podparcia :diabloti: Quote
gemsi Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 beam6 napisał(a):Jak Wy to robicie, że wszystkie psy u Was (bez względu na wiek, wielkość i płeć) NATYCHMIAST potrafią w ten sposób czekać na smakołyki ??????? :evil_lol: Wszystkie takie zdolne ? :roll: jak wiesz w naszym domu jest wiecej psow niz ludzi, wiec powoli i systematycznie poznajemy tajniki komunikacji interpsiej, no i skutkuje to potem takimi "sztuczkami", usadzenie psa to jest najlatwiejsza sprawa, utrzymanie siedzacego wokolo stada to juz wieksza sztuka, ale tez dajemy rade :). Nie wspomne o przypadku gonienia na czworakch po ogrodku w celu złapania Mopci :diabloti: Quote
Owieczka Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 gemsi napisał(a)::). Nie wspomne o przypadku gonienia na czworakch po ogrodku w celu złapania Mopci :diabloti: Że togo nie sfilmowałeś :evil_lol: Ehhh .... Quote
jayo Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 beam6 napisał(a):Pewnie dlatego, że nie mają ogonków do podparcia :diabloti: Tak, to przeciez dziewczynki :evil_lol: A Tigra w sobote jedzie do swojego domu :loveu: Quote
beam6 Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 jayo napisał(a):Tak, to przeciez dziewczynki :evil_lol: A Tigra w sobote jedzie do swojego domu :loveu: Suuuper - ale to w sumie nic dziwnego - taka zdolna dziewczynka :loveu: Quote
tanitka Posted February 27, 2009 Posted February 27, 2009 ale sie cieszę, ze i Tigra ma swój dom:lol: Quote
tanitka Posted February 28, 2009 Posted February 28, 2009 dziś jayo zwiozła Tigrę do nowego domu!!!:multi: Quote
jayo Posted March 11, 2009 Posted March 11, 2009 a tu wiadomosci od Tigry : "Przesyłam kilka zdjeć na razie tylko takie mam (bo Tigrunia jest tak żywiołowa ze trudno jest ja uchwycić na aparacie)Na spacery wychodzimy Tigra bardzo je lubina jest bardzo ciekawska,spokojnie reaguje na otoczenie(innych ludzi,samochody,dzwięki,dzieci) niestety na toważystwo innych psów reaguje nerwowo,szczekaniem choc z dnia nadzien widać niewielka poprawe to jeczszcze niechetnie sie z nimi zapoznaje.Na pierwszych spacerach szczekała warczała na wszystkie psy(nie zaleznie czy byly blisko czy daleko)teraz juz psy ktore widzi z daleka ignoruje,(zaskoczylo nas to ponieważ u Pani przebywala z psami)ale myśle ze pomalu małymi kroczkami przyzwyczai sie z czasem.Co do zastrzyku to tak jak pisałam (ponieważ tigra w tamtym tygodniu zaczełą sie mocno drapac i w tych miejscach gdzie odrastala jej sierśc znow zaczeła ja lekko tracic) to w niedziele mama poszłą z malą do weterynaża na śreniawitów po obejzeniu tigry weterynarz postanowił dac jej zastrzyk na świerzb by nie doszlo do powrotu świerzbu,trudno mi powiedziec jak zastrzk ten sie nazywał bo z tigra byla u weterynarza była mama z bratem i nie zaspisali nazwy poniewaz weterynarz zanotował wszystko u siebie w komputerza i powiedzial ze przepisze wsystko(do ksiazeczki) jak juz bedziemy jąmieć, w tą niedzielw umowione jesteśmy na kontrole na która pójde ja i wtedy bede wiedziala konkretnie. Natomiast po niedzielnym zastrzyku drapanie ustało i sierść nabrala połysku jak widac na zalączonym obrazku.Pozdrawiam i za jakiś czas przekaże kolejne informacje z życia Tigruni" Quote
Owieczka Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 Ale z niej klocek :crazyeye: Ona jest chyba dwa razy większa :evil_lol: Quote
Recommended Posts