Owieczka Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Napewno dzicko Ci kabel posiało :razz: ... ?? A przypadkiem nie jakiś czterołapy łysy potwór :diabloti: Quote
tanitka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 z tego wniosek że szalejące szczeniaki maja zły wpływ na dzieci:evil_lol: Quote
jayo Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 tanitka napisał(a):z tego wniosek że szalejące szczeniaki maja zły wpływ na dzieci:evil_lol: tyz :-) choc dzieci maja jeszcze gorszy wplyw na szczeniaki :-) Tigra ma wciaz luzniejsza kupe i troche z krwia.. Kubus jest w lepszej formie - jutro/dzis w koncu idzie do domu :roll: Zapach w domu przypomina obore. Ale widzialy galy co braly :oops: Maluchy calkiem niezle reguluja sobie zegarek - wiec i ja tez ide spac :evil_lol: Quote
Owieczka Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 tanitka napisał(a):Kubuś w nowym domu??:razz: No jeszcze nie ale trzymajmy kciuki żeby wszystko było ok :roll: Quote
jayo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Kubus pojechal do domku. I bedzie mial super. :loveu: No i pojechal... zawiniety i przytulony. Za to Tigra dala koncert straszliwy... Bardzo za nim teskni..:-( Quote
gemsi Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 jayo napisał(a): Za to Tigra dala koncert straszliwy... Bardzo za nim teskni..:-( Tigra nie placze... i kupy tez juz lepsze, krwi nie ma, i sluzu tez juz znacznie mniej Quote
jayo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 I widac, jak malej siersc odrasta :-) Dostala jeszcze advocata, za miesiac trzeba powtorzyc. Quote
tanitka Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 wszystkiego najlepszego Kubusiu!!:loveu: Tigruniu nie martw się:loveu: Quote
jayo Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Tigrunia aktualnie nie moze sie zdecydowac, czy zaczepiac koty czy Gabrysia. Gabrys troche ucieka, troche sie zaczyna z nia bawic - ale ze uscisk szczeki Gabrys ma mocny, to i zabawa bolesniejsza :cool3: Ale ADHD ma z cala pewnoscia. Quote
Owieczka Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 hahahah Tigra to jest diabelec :evil_lol: i przez to jest jeszcze fajniejsza :cool3: Quote
gemsi Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 esperanza napisał(a):Gdzie fotki Tigry? :mad: eeeee.... w moim aparacie.... Quote
Owieczka Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 gemsi napisał(a):eeeee.... w moim aparacie.... A co one tam jeszcze robią ?? :mad: Quote
gemsi Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 [quote name='Owieczka']A co one tam jeszcze robią ?? :mad: one tam SĄ Drzemeczka na kanapie czekam na smakolyki profil laleczka pluszowa zabawka Quote
jayo Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Łyse juz obrasta :-) a kupy maja kolor zmienny i konsystencje dziwaczna. Raz biale od ryzu, raz czarne kropki od niewiadomoczego. Gryzie wszystko, co wpadnie w ostre zeby - lacznie z naszymi nogami. Zapach w domu upojny - bo jeszcze za zimno, coby wypuszczac luzem. i juz. Quote
Owieczka Posted February 24, 2009 Author Posted February 24, 2009 A teraz prosze mi przypomniec gdzie i kto ogłaszła Tigrę.... bo ja sie juz pogubiłam :shake: Trzeba szybciutko ja promować :razz: Quote
tanitka Posted February 24, 2009 Posted February 24, 2009 ale wypiękniała i jak urosła:crazyeye: Quote
beam6 Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 gemsi napisał(a): czekam na smakolyki Jak Wy to robicie, że wszystkie psy u Was (bez względu na wiek, wielkość i płeć) NATYCHMIAST potrafią w ten sposób czekać na smakołyki ??????? :evil_lol: Wszystkie takie zdolne ? :roll: Quote
jayo Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 beam6 napisał(a):Jak Wy to robicie, że wszystkie psy u Was (bez względu na wiek, wielkość i płeć) NATYCHMIAST potrafią w ten sposób czekać na smakołyki ??????? :evil_lol: Wszystkie takie zdolne ? :roll: Ucza sie od starszych :-) Tylko dzieci nie udalo mi sie tego nauczyc :evil_lol: Quote
Owieczka Posted February 25, 2009 Author Posted February 25, 2009 jayo napisał(a):Ucza sie od starszych :-) Tylko dzieci nie udalo mi sie tego nauczyc :evil_lol: :megagrin: mało nie oplułam monitora herbatą !!! nie pisz takich rzeczy bo się kiedyś udławię przez te Twoje teksty :roflt: Quote
jayo Posted February 25, 2009 Posted February 25, 2009 Owieczka napisał(a)::megagrin: mało nie oplułam monitora herbatą !!! nie pisz takich rzeczy bo się kiedyś udławię przez te Twoje teksty :roflt: Nie ma sprawy - kiedys poczytam Twoje jak juz swoje stado odchowasz :diabloti: Jutro wieczorem do Tigry przyjezdza Pani z wizyta przedadopcyjna :lol: Quote
Owieczka Posted February 26, 2009 Author Posted February 26, 2009 beam6 napisał(a):Pewnie dlatego, że nie mają ogonków do podparcia :diabloti: następna wypaliła !!! :roflt: Nie moge z Wami kobiety ... :evil_lol: Quote
Recommended Posts