Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jadę z warszawy do radomia samochodem i mogę kogoś zabrać jadę z goldenem więc do bagażnika nie bardzo się psiak zmieści ale jak na kolana albo z tyłu na siedzeniu to nie ma sprawy

• Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='AnkaW']Mam nadzieję, że na niedzielę jest zamówiona słoneczna i bezdeszczowa pogoda :cool3::cool3:[/quote]A ja mam nadzieję że się ucieszysz z mojej obecności ;)
Na 99% się zjawie.

Kto chce jakie rasy na zdjęciach (postaram się, ale nie obiecuję).

Posted

[quote name='AnkaW']Mam nadzieję, że na niedzielę jest zamówiona słoneczna i bezdeszczowa pogoda :cool3::cool3:[/quote]

z tego co dzisiaj patrzyłam to niedziela ma być podobno ładna w Radomiu ;)

Posted

[quote name='Viris']A ja mam nadzieję że się ucieszysz z mojej obecności ;)
Na 99% się zjawie.

Kto chce jakie rasy na zdjęciach (postaram się, ale nie obiecuję).[/quote]

Ja też się uciesze :cool3::cool3:

Posted

[quote name='Viris']To oczywiste :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

:diabloti:

Tak swoją drogą też biore mój aparat, ale do cykania mam wynajętą koleżanke z klasy :cool3::cool3:

Posted

[quote name='Viris'][B]A ja mam nadzieję że się ucieszysz z mojej obecności[/B] ;)
Na 99% się zjawie.

chyba w to nie wątpisz :cool3::multi::multi::multi:

a fotki? to chyba nie będziesz musiała odchodzić od ringu buldożków bo grzyweczki tuż po nich :loveu::loveu:

U nas dziś taka piździawa :angryy: słoneczko przedziera się spod ołowianych chmurek, z których co chwilę leje :placz: - zimnica okrutna.
Mam nadzieję że jutro będzie lepiej :p

Posted

Ja mam do Radomia 60 km, wczoraj lało strasznie, cały dzień okropna pogoda. Dzisiaj słonko, ale wiatr taki że głowę urywa.
Mam nadzieję że jutro nie będzie padać - wtedy przyjadę. Jeśli będzie mokro, to szkoda zdrowia.

Posted

To ja mieszkam niecałe 40km i dziś od 7 spać nie mogłam, bo mnie taaaki deszcz obudził, że szok:diabloti: Jak się okaże, że jutro z rana też taka pogoda będzie (bo od kilku dni nieustannie rano deszcz, a popołudniu już wszystko OK), to się zdenerwuję, bo muszę PKSem jechać:diabloti:

Posted

[quote name='Viris']

To ja bardzo proszę o zdjęcia pudli (szczególnie dużego- będzie jeden):modla: Są na ringu 17 po buldożkach i grzywaczach.

Posted

a mnie się pogoda podoba taka!!! przynajmniej psy mi się nie zagotują! I ja też się nie upiekę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jest tylko jedno ale - może nas nie wywieje na inny stadion....:diabloti: bo wiatr mógł by trochę zbastować.... To nie Irlandia przecież....:eviltong:

Posted

[quote name='panbazyl']a mnie się pogoda podoba taka!!! przynajmniej psy mi się nie zagotują! I ja też się nie upiekę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jest tylko jedno ale - może nas nie wywieje na inny stadion....:diabloti: bo wiatr mógł by trochę zbastować.... To nie Irlandia przecież....:eviltong:[/quote]

Tak chociaz bez wiatru :cool3:
Ale to sie zobaczy dopiero jutro...

Posted

[quote name='Guciek']Przed chwilą wróciłam z Radomia - wiało dosyć mocno niestety:evil_lol:[/quote]

Nie ma to jak dobre wiadomosci od panienki Guciek :lol::lol: :evil_lol:

Posted

Hej! Ja mieszkam bliziutko od stadionu(tam gdzie wystawa bd) Pogoda sie nie bardzo klaruje!:angryy: Ale w pogodzie radomskiej mówią ze ma się wypogodzić ale upałów nie bd! :shake:Też mogę fotki porobić dla kogoś.....Ale nie bd takie profesjonalne.... Nie jestem fotografem :cool3: