anetawatrak Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 jadę z warszawy do radomia samochodem i mogę kogoś zabrać jadę z goldenem więc do bagażnika nie bardzo się psiak zmieści ale jak na kolana albo z tyłu na siedzeniu to nie ma sprawy Quote
Viris Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='AnkaW']Mam nadzieję, że na niedzielę jest zamówiona słoneczna i bezdeszczowa pogoda :cool3::cool3:[/quote]A ja mam nadzieję że się ucieszysz z mojej obecności ;) Na 99% się zjawie. Kto chce jakie rasy na zdjęciach (postaram się, ale nie obiecuję). Quote
agnethka Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 [quote name='AnkaW']Mam nadzieję, że na niedzielę jest zamówiona słoneczna i bezdeszczowa pogoda :cool3::cool3:[/quote] z tego co dzisiaj patrzyłam to niedziela ma być podobno ładna w Radomiu ;) Quote
Olusia Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Po dzisiejszej pogodzie tego bym nie powiedziała... Ale racja, na niedzielę pokazują milsze informacje ;) Oby :) Quote
Viris Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Frytela']Ja też się uciesze :cool3::cool3:[/quote] To oczywiste :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Frytela Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Viris']A ja mam nadzieję że się ucieszysz z mojej obecności ;) Na 99% się zjawie. Kto chce jakie rasy na zdjęciach (postaram się, ale nie obiecuję).[/quote] Ja też się uciesze :cool3::cool3: Quote
Frytela Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Viris']To oczywiste :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] :diabloti: Tak swoją drogą też biore mój aparat, ale do cykania mam wynajętą koleżanke z klasy :cool3::cool3: Quote
mortikia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Viris'] Kto chce jakie rasy na zdjęciach (postaram się, ale nie obiecuję).[/quote] Będę wdzięczna za fotki husky :loveu: Quote
Pieseczkowo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ja bym prosiła o westy ring X pozna bardzo godzina;)Bede wdzieczna Quote
AnkaW Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Viris'][B]A ja mam nadzieję że się ucieszysz z mojej obecności[/B] ;) Na 99% się zjawie. Kto chce jakie rasy na zdjęciach (postaram się, ale nie obiecuję).[/quote] chyba w to nie wątpisz :cool3::multi::multi::multi: a fotki? to chyba nie będziesz musiała odchodzić od ringu buldożków bo grzyweczki tuż po nich :loveu::loveu: U nas dziś taka piździawa :angryy: słoneczko przedziera się spod ołowianych chmurek, z których co chwilę leje :placz: - zimnica okrutna. Mam nadzieję że jutro będzie lepiej :p Quote
Pieseczkowo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 U nas w Warszawie to dopiero leje,w nocy grad.Wymarzona pogoda na wystawę,ale mowiła mi znajoma,ze ma byc jutro bardzo pieknie:eviltong: Quote
Viris Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ja mam do Radomia 60 km, wczoraj lało strasznie, cały dzień okropna pogoda. Dzisiaj słonko, ale wiatr taki że głowę urywa. Mam nadzieję że jutro nie będzie padać - wtedy przyjadę. Jeśli będzie mokro, to szkoda zdrowia. Quote
Frytela Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Ja do radomia mam 70 km. U nas pogoda fuuu, wieje, od czasu do czasu leje, a na pare sekund co jakiś czas slonko wychodzi... Mieszanina okropna... :angryy: Quote
Pieseczkowo Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Nie nie mozesz miec nadziejii,musisz sie modlic o nia:eviltong: Quote
agnethka Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 ja nie wiem ile mam km do Radomia, ale dzisiaj u nas słońce, deszcz i wiatr na zmianę się pojawiają :roll: Quote
Olusia Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 A ja mieszkam w samym Radomiu :eviltong: Pogody wczorajszej i dzisiejszej nawet nie komentuję :p Mam nadzieję, że się poprawi jutro... Quote
Guciek Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 To ja mieszkam niecałe 40km i dziś od 7 spać nie mogłam, bo mnie taaaki deszcz obudził, że szok:diabloti: Jak się okaże, że jutro z rana też taka pogoda będzie (bo od kilku dni nieustannie rano deszcz, a popołudniu już wszystko OK), to się zdenerwuję, bo muszę PKSem jechać:diabloti: Quote
.ania Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Viris'] Kto chce jakie rasy na zdjęciach (postaram się, ale nie obiecuję).[/quote] To ja bardzo proszę o zdjęcia pudli (szczególnie dużego- będzie jeden):modla: Są na ringu 17 po buldożkach i grzywaczach. Quote
panbazyl Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 a mnie się pogoda podoba taka!!! przynajmniej psy mi się nie zagotują! I ja też się nie upiekę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jest tylko jedno ale - może nas nie wywieje na inny stadion....:diabloti: bo wiatr mógł by trochę zbastować.... To nie Irlandia przecież....:eviltong: Quote
Frytela Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='panbazyl']a mnie się pogoda podoba taka!!! przynajmniej psy mi się nie zagotują! I ja też się nie upiekę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jest tylko jedno ale - może nas nie wywieje na inny stadion....:diabloti: bo wiatr mógł by trochę zbastować.... To nie Irlandia przecież....:eviltong:[/quote] Tak chociaz bez wiatru :cool3: Ale to sie zobaczy dopiero jutro... Quote
Guciek Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Przed chwilą wróciłam z Radomia - wiało dosyć mocno niestety:evil_lol: Quote
Frytela Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='Guciek']Przed chwilą wróciłam z Radomia - wiało dosyć mocno niestety:evil_lol:[/quote] Nie ma to jak dobre wiadomosci od panienki Guciek :lol::lol: :evil_lol: Quote
AnkaW Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Jak zapowiadali dziś, to upału raczej nie możemy się spodziewać :shake: mam nadzieję że nie będzie padać :-( Quote
klematyzja Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 Hej! Ja mieszkam bliziutko od stadionu(tam gdzie wystawa bd) Pogoda sie nie bardzo klaruje!:angryy: Ale w pogodzie radomskiej mówią ze ma się wypogodzić ale upałów nie bd! :shake:Też mogę fotki porobić dla kogoś.....Ale nie bd takie profesjonalne.... Nie jestem fotografem :cool3: Quote
panbazyl Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 podoba mi się ten wątek!!! To pierwszy na którym nikt nie marudzi na sędziów a wszyscy na pogodę!!!! :diabloti: tak trzymać!!!! Quote
Recommended Posts