Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 245
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

my też ....:evil_lol:....zgłosiliśmy się ze 2 tyg.temu....
jak tu nie jechać jak to rzut beretem.....:lol:....może Karat przestanie się na panienki gapić....:eviltong:

Posted

[quote name='Basia&Safi'][B][I]my tez bedziemy ale tylko kibicowac :) [/I][/B]gdyby ktos chciał klipsa na numerek to zapraszam[/quote]
Dziękuję bardzo za klipsika- bardzo pomógł w Ustroniu (NJwR)i poszło jak po maśle ...hahahaha ...powinieniem drugiego zamówić.Jak Basiu masz tą drugą fotkę to ja poproszę o drugi klipsik ale odebrałbym go w Będzinie bo jesteśmy już zgłoszeni i opłaceni.

Posted

[B]!!! TERMIN SKŁADANIA ZGŁOSZEŃ ZOSTAŁ PRZEDŁUŻONY do 14 LIPCA 2009 !!![/B]

Zmiana sędziego - p. Joanna Szczepańska - Korpetta (Gr. III) zastąpiona będzie przez p. Barbarę Brandys
[IMG]http://wsc1.home.net.pl/cgi-bin/counter.PicCount?userid=AHPL10INFJAH&bgc=378927&fgc=FFFFFF&fn=Arial&fs=17&fs=14&digits=4&gif=yes&type=trans[/IMG]

Posted

My zgłoszone ;)
W tamtym roku byłam na tej wystawie, powiem że bardzo fajnie zorganizowana, ringi spore..pociągi z Katowic dość często kursują, z samego PKP na butach idzie się z 10 minut,nie ma problemu.

[url=http://www.canossa.prv.pl]++ || Strona hodowli psów rasy American Staffordshire Terrier ||++[/url]

Posted

Znalazłam sobie pociąg do Sosnowca: stacja Sosnowiec Główny!!!

Podpowiedzcie, jak z tej stacji dostać się do Będzina?
Czy taksówką i ile to może kosztować???

Posted

Właśnie sprawdziłam Ci rozkłady jazdy autobusów i tramwajów ;)
Przystanek: Sosnowiec PKP tramwaj linia T21 (kierunek Tworzeń Huta Katowice) godzina 9.10 i 9.40. wysiadasz na 12 przystanku Będzin Rondo(odpowiednio o 9.29 i 9.59). przechodzisz przez ulicę Małobądzką (na tej ulicy jest ten przystanek) i idziesz na ulicę Sportową. myślę, że stamtąd będzie widać stadion.
więcej : [URL="http://www.rozk%C5%82ady.kzkgop.pl"]www.rozkłady.kzkgop.pl[/URL] (tam masz rozkłady, mapkę z przystankami) :)

Ja niestety mam autobus o 9.02 albo 10.35 :(

Ponawiam pytanie - czy ktoś mógłby pożyczyć psa na Młodego Prezentera?

Posted

[quote name='Magda & Zicko']My też będziemy :) jeszcze nie wiemy czy towarzysko czy się wystawiać będziemy :)

ale mogę pożyczyć shih tzu do MP :)[/quote]

Madzia chce pożyczyć przecież...;)

Posted

[quote name='HuSkaCz']Właśnie sprawdziłam Ci rozkłady jazdy autobusów i tramwajów ;)
Przystanek: Sosnowiec PKP tramwaj linia T21 (kierunek Tworzeń Huta Katowice) godzina 9.10 i 9.40. wysiadasz na 12 przystanku Będzin Rondo(odpowiednio o 9.29 i 9.59). przechodzisz przez ulicę Małobądzką (na tej ulicy jest ten przystanek) i idziesz na ulicę Sportową. myślę, że stamtąd będzie widać stadion.
więcej : [URL="http://www.rozk%C5%82ady.kzkgop.pl"]www.rozkłady.kzkgop.pl[/URL] (tam masz rozkłady, mapkę z przystankami) :)

Ja niestety mam autobus o 9.02 albo 10.35 :(

Ponawiam pytanie - czy ktoś mógłby pożyczyć psa na Młodego Prezentera?[/quote]

Dziękuję! Dostosuję się do Twoich wskazówek!
BARDZO DZIĘKUJĘ!!!

Pozdrawiam,
Joanna

Posted

Jeżeli komuś z Was nie jest potrzebny dojazd na wystawę na punkt 9 czy 10, to mogę pomóc i odebrać Was z dworca w Sosnowcu - w końcu przejeżdżam obok niego jadąc na wystawę.
Planuję przybyć na wystawę chwilę przed dziesiąta.

Posted

Sądzę, że z jedną ciułą nie powinnam mieć problemu tramwajem...
Wnioskuję, że z PKP Sosnowiec Główny do Będzina dojadę "trajtkiem" w pół godziny.
Gorzej będzie jak pociąg się opóźni:shake:, bo my wchodzimy na ring ok. 10.20 - 10.30 (przynajmniej zawsze tak nam wypada...)

Posted

[quote name='Natula']Shetanka jak nie znajdziesz nic lepszego to moge ci dac moja Lune- Czarny Terier. Ona fajnie juz biega, a ustawia sie prawie sama :razz: Jesika z nią kiedys biegała,chyba w Rybniku 08. Jestes wysoką osobą czy raczej niską? Bo Lune przy bieganiu trzeba od spodu/boku głowy złapac,jesli jestes wysoka(jak np ja :roll:) to nie bedzie to ładnie wyglądać...[/quote]

Zaraz poślę PW :p

Posted

my zadowoleni i rozochoceni sukcesem z ustronia na będzin uderzamy :-) możemy pozyczyć amstaffke na MP . ona ma wszystko w nosie i jak ma smakolyka przed nosem zrobi wszystko :) i w sumie sama sie ustawia :) jakby co walić na pw

Posted

[quote name='wzjoanna']to może ktoś by mi zostawił namiar na siebie, gdybym w Sosnowcu pobłądziła...
na priva - oczywiście!;)[/quote]

raczej nie pobładzisz ;)
wychodzac z dworca z Sosnowca na wprost masz przystanki tramwajowe. Wsiadasz i w Będzinie wysiadasz pod samym stadionem ( zaraz za skrzyzowaniem ze swiatlami). i musisz pojsc wzdluz stadionu, bo wejscie jest od glupiej strony :) wzdluz mam na mysli tak jakbys jechala dalej tramwajem. miniesz boisko do nogi i kosza i przy boiskach do kosz skrecisz w prawo i tam bedzie jedno z wejsc na wystawe ;)