Majaa Posted March 25, 2009 Posted March 25, 2009 Pomysłom tych psów końca nie ma! A najgorzej, że Miska się cholernie szybko uczy, tylko niestety nie tego co potrzeba! Quote
Majaa Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 betel napisał(a):No co, musi sobie psina jakoś radzić!!!!;) Tiaaaaaaaaaaaaaaa I radzi sobie doskonale :angryy: Majaa napisał(a):Zresztą i tak chyba byś nie miała szans na spacerek w piątek, bo podobno Oboje się sami wyspacerkowali w piątkowe przedpołudnie :angryy: Trafia mnie że nie mogę ich upilnować i kojec nowy niezałatwiony jeszcze. Moja wina, ale na swoje usprawiedliwienie mam tylko jedno, co mi (i kilku osobom w pracy również) wyjęło ostatnie dni z życiorysu - "niby wypadek" hipochondryczki, ale w trakcie pracy. Ale od poniedziałku wrócę do tego tematu z pracownikami, bo ja za chwilę będę musiała brać jakieś leki. Ta dwójka Tarzan i Miśka ma szanse doprowadzić mnie do zawału przez te swoje wycieczki :cool3::angryy: Quote
Majaa Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Wtorek będzie dniem złości na mnie :cool3:Tarzan i Miśka będą miały nowy kojec! Już widzę e niepociezone miny :cool3: Quote
mrs.ka Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 ja już sobie wyobrażam ich miny w kojcu:evil_lol: trzeba to uwiecznić na zdjęciach! Quote
Majaa Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 mrs.ka napisał(a):ja już sobie wyobrażam ich miny w kojcu:evil_lol: trzeba to uwiecznić na zdjęciach! Jak się da to się zrobi :cool3: Quote
Majaa Posted April 13, 2009 Posted April 13, 2009 Pokaż się na pierwszych - dawno tam nie byłes :-( Quote
betel Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Witam i i Tarzanka pytam . Może są jakieś nowe foteczki do allegro??? Quote
Majaa Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 betel napisał(a):Witam i i Tarzanka pytam . Może są jakieś nowe foteczki do allegro??? Fotek nie ma, ale będą bo chłopak razem z Miską mają już piękny kojec Niestety nie wprawiło ich to w zachwyt :cool3: Quote
betel Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 No myśle :evil_lol:, koniec ze spacerkami:razz: Quote
Majaa Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 betel napisał(a):No myśle :evil_lol:, koniec ze spacerkami:razz: Koniec? Jaki koniec? Tarzan na razie nie podłapał całe szczęście,ale ..... Misia z Tarzanem super kojec mają nowy, ale Miśka znów postanowiła wzbudzić zainteresowanie sobą wszystkich w około! Znalazła szparę pod dachem, wspięła się po siatce i prysnęła :placz: Księżna oczywiście wróciła na karmienie, ale co nam stracha napędziła i stresu to nasze :angryy: Quote
Majaa Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Szukam fotografa na jutrzejsze popołudnie tudzież spacerowicza, bo na dzisiejszym spacerku bardzo chcialam kilka fotek strzelić - żadna się nie nadaje, bo z tymi dwoma diabłami razem jednej osobie ciężko sobie poradzić z aparatem :cool3: Quote
mrs.ka Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 przecież nie ma lepszego fotografa odemnie:evil_lol: no może tylko jeśli chodzi o sprzęt, bo obsługa tego aparatu nie jest moja mocną stroną:crazyeye:(te domy w Adamowie):evil_lol: ale możemy połaczyć tą sesję z wizytą w "żulowni"-tyż bedzie wesoło:evil_lol: Quote
Majaa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 [quote name='mrs.ka']przecież nie ma lepszego fotografa odemnie:evil_lol: no może tylko jeśli chodzi o sprzęt, bo obsługa tego aparatu nie jest moja mocną stroną:crazyeye:(te domy w Adamowie):evil_lol: ale możemy połaczyć tą sesję z wizytą w "żulowni"-tyż bedzie wesoło:evil_lol: No to sobie pofotografowałyśmy :angryy: Podobno nic nie dzieje się bez przyczyny ............ Ja jechałam po aparat do domu i ................. o mały włos nie rozjechałam w lesie tego ciuda Quote
mrs.ka Posted May 2, 2009 Author Posted May 2, 2009 Majaa napisał(a): Podobno nic nie dzieje się bez przyczyny ............ to prawda,nikt bez przyczyny nie jeździ po lesie...chyba tylko po to ,żeby znaleść jakieś ciudo:evil_lol: Quote
Majaa Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 andzia69 napisał(a):i tu też jakoś mało zaglądających:shake: Niestety :placz: Quote
mrs.ka Posted June 11, 2009 Author Posted June 11, 2009 No już go pokazuję ;) prawie jakby na plaży był o komentarz prosimy Andzia69:evil_lol: Quote
Majaa Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Ja Cię ................. i ............... ja to firmuję :crazyeye::crazyeye: O Zgrozo !!!!!! :evil_lol:;) Przy mniejakieś spokojniejsze się wydają ;) Quote
Majaa Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Andzia69 Wielkie dzięki za wstawienie fotek! Dopiero udało mi się, po wielkiej wojnie z kompem i przeglądarkami, zalogować Vectra! Dziękuję bardzo za fachową pomoc :Rose: Quote
Recommended Posts