Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betel napisał(a):
No co, musi sobie psina jakoś radzić!!!!;)

Tiaaaaaaaaaaaaaaa I radzi sobie doskonale :angryy:

Majaa napisał(a):
Zresztą i tak chyba byś nie miała szans na spacerek w piątek, bo podobno Oboje się sami wyspacerkowali w piątkowe przedpołudnie :angryy: Trafia mnie że nie mogę ich upilnować i kojec nowy niezałatwiony jeszcze. Moja wina, ale na swoje usprawiedliwienie mam tylko jedno, co mi (i kilku osobom w pracy również) wyjęło ostatnie dni z życiorysu - "niby wypadek" hipochondryczki, ale w trakcie pracy.
Ale od poniedziałku wrócę do tego tematu z pracownikami, bo ja za chwilę będę musiała brać jakieś leki. Ta dwójka Tarzan i Miśka ma szanse doprowadzić mnie do zawału przez te swoje wycieczki :cool3::angryy:

• 2 weeks later...
Posted

betel napisał(a):
Witam i i Tarzanka pytam . Może są jakieś nowe foteczki do allegro???

Fotek nie ma, ale będą bo chłopak razem z Miską mają już piękny kojec Niestety nie wprawiło ich to w zachwyt :cool3:

Posted

betel napisał(a):
No myśle :evil_lol:, koniec ze spacerkami:razz:

Koniec? Jaki koniec? Tarzan na razie nie podłapał całe szczęście,ale .....
Misia z Tarzanem super kojec mają nowy, ale Miśka znów postanowiła wzbudzić zainteresowanie sobą wszystkich w około! Znalazła szparę pod dachem, wspięła się po siatce i prysnęła :placz: Księżna oczywiście wróciła na karmienie, ale co nam stracha napędziła i stresu to nasze :angryy:

Posted

Szukam fotografa na jutrzejsze popołudnie tudzież spacerowicza, bo na dzisiejszym spacerku bardzo chcialam kilka fotek strzelić - żadna się nie nadaje, bo z tymi dwoma diabłami razem jednej osobie ciężko sobie poradzić z aparatem :cool3:

Posted

przecież nie ma lepszego fotografa odemnie:evil_lol: no może tylko jeśli chodzi o sprzęt, bo obsługa tego aparatu nie jest moja mocną stroną:crazyeye:(te domy w Adamowie):evil_lol:
ale możemy połaczyć tą sesję z wizytą w "żulowni"-tyż bedzie wesoło:evil_lol:

Posted

[quote name='mrs.ka']przecież nie ma lepszego fotografa odemnie:evil_lol: no może tylko jeśli chodzi o sprzęt, bo obsługa tego aparatu nie jest moja mocną stroną:crazyeye:(te domy w Adamowie):evil_lol:
ale możemy połaczyć tą sesję z wizytą w "żulowni"-tyż bedzie wesoło:evil_lol:
No to sobie pofotografowałyśmy :angryy:
Podobno nic nie dzieje się bez przyczyny ............
Ja jechałam po aparat do domu i ................. o mały włos nie rozjechałam w lesie tego ciuda

Posted

Majaa napisał(a):

Podobno nic nie dzieje się bez przyczyny ............

to prawda,nikt bez przyczyny nie jeździ po lesie...chyba tylko po to ,żeby znaleść jakieś ciudo:evil_lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ja Cię .................

i ............... ja to firmuję :crazyeye::crazyeye: O Zgrozo !!!!!! :evil_lol:;)

Przy mniejakieś spokojniejsze się wydają ;)

Posted

Andzia69 Wielkie dzięki za wstawienie fotek! Dopiero udało mi się, po wielkiej wojnie z kompem i przeglądarkami, zalogować
Vectra! Dziękuję bardzo za fachową pomoc :Rose: