Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiesz co,powiem tak,był wątek Starachowicki,ale po pierwsze niekompetentne osoby zaczęły tam wstawiać psy,co do których nie było wiadomo co,jak,gdzie ,u kogo i dlaczego są,zero odpowiedzialności,po drugie to i tak nikt tam nie zaglądał i odkąd ja i Majaa mamy pojedyńcze wątki to tamten "starachowicki" padł wogóle, a nowego nie ma sensu zakładać bo i tak w Starachowicach adopcje formalne przechodzą tylko przez moje ręce,a do pomocy raczej nikt sie nie kwapi,raczej tylko,żeby jeszcze pozbyć się kłopotu i psa nam podrzucić.

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja myślę, że mozna założyć całkiem nowy wątek tych niedobitków kieleckich i starachowickich bied...nasz "stary kielecki" wątek po raz kolejny rozrósł się monstrulanie...a i tak mało kto zagląda do niego:-(

Posted

Tak mało kto - na starachowickie najczęściej my trzy , na kielecki trochę więcej . Sporo osób się wykruszyło- nie wiem czy brak czasu czy pochłonęły ich własne wątki? Z młodzieży została tylko Ewelinka , która robi bardzo , bardzo dużo , ale przecież się nie roztrioi.

Tarzanku trzymaj się:cool3:

Posted

betel napisał(a):
Zaglądam i podnoszę z nadzieją,że może niedługo przeczytam tu informację,że domek się znalazł...

Z domkami cisza :placz:
Za to zgłoszeń coraz więcej :wallbash::wallbash::wallbash:
Niech się wyjaśni kwestia domku Leo do końca. Myślę o tym, żeby Tarzana wziąść do Bery - dla jej zdrowia psychicznego, ale qrcze ten kojec dla Tarzana może nie być przeszkodą, środkowy zajęty i tak zabezpieczony, że Sary nie mogę nigdzie indziej przetransportować, trzeci kojec do remontu - zresztą tak jak wszystkie - odwodnienie podobnie jak na calej działce trzeba poprawić, a tu kolejny pies ze Starachowic czeka na DT w garażu u Marysi1963 i jeszcze kilka na ulicy :placz::placz::placz:

Czy wiosna mogłaby już przyjść "pełną gębą"? Bo ja zgłupieję .........
Już miałam nadzieję na odrobinę osuszenia terenu, a tu od wieczora znów śnieg pada - u nas jest bielutko znów :placz::placz::placz::placz:

Posted

niby tak,tylko ,że to Miśke musiałam kilka razy odprowdzać bo za nami się wypuszczała,no ,ale od czego jest ochrona:evil_lol:poprosiłam o pomoc i od razu intrweniwali!!! ...zamknęli drzwi na klucz:evil_lol:

Posted

mrs.ka napisał(a):
niby tak,tylko ,że to Miśke musiałam kilka razy odprowdzać bo za nami się wypuszczała,no ,ale od czego jest ochrona:evil_lol:poprosiłam o pomoc i od razu intrweniwali!!! ...zamknęli drzwi na klucz:evil_lol:

"cepios sie" :razz:Tylko 4 razy wracałaś
Jutro debata na temat kształtu i wielkości kojcy dla nich ....

Posted

kojec z pewnością się przyda,ja ostatnio"podwoziłam" Tarzana i Miśkę :mad: bo się wybrali w odwiedziny do domu Pana Dozorcy,przy okazji zwiedzając okolice i ...udając żebraków:mad:na własne oczy widziałam jak szli we dwoje za dziewczyną do klatki ,a ta im wyniosła jedzenie...zatrzymałam samochód i dosłownie zaryczałam MIŚAAAA!!!TARZAN!!!! bardzo się ucieszyli ze spotkania,łaskawie wsiedli do merca i dali się podwieść na budowe,gdyż byli bardzo uciorani i zmęczeni:mad:i co z takimi cwaniaczkami zrobić:mad:

Posted

ehhhhh ...... Najgorsze dla mnie jest to że ..... rozerwać się nie mogę :placz:
No i własnie jest efekt ....... zbieramy je d czasu do czasu z ulicy :mad::mad::mad:

Posted

mrs.ka napisał(a):
kojec z pewnością się przyda,ja ostatnio"podwoziłam" Tarzana i Miśkę :mad: bo się wybrali w odwiedziny do domu Pana Dozorcy,przy okazji zwiedzając okolice i ...udając żebraków:mad:na własne oczy widziałam jak szli we dwoje za dziewczyną do klatki ,a ta im wyniosła jedzenie...zatrzymałam samochód i dosłownie zaryczałam MIŚAAAA!!!TARZAN!!!! bardzo się ucieszyli ze spotkania,łaskawie wsiedli do merca i dali się podwieść na budowe,gdyż byli bardzo uciorani i zmęczeni:mad:i co z takimi cwaniaczkami zrobić:mad:

No niezłe gagatki - oni mi przypominają mojego Kubę ( juz za TM). Też był taki powsinogą , ale za to wszędzie trafił i nie dał sobie w kasze dmuchać. Niestety bez łańcucha ani rusz- pokonywał każdą siatkę górą , łaził po niej jak małpa!!!!:cool3:W koncu Marcin umocował mu na ziemi długi kilkumetrowy pręt na który nawlókł także długi łańcuch i tak Kuba miał sporo ruchu, ale siedział na D. Innego wyjscia nie było