Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

betel napisał(a):
Zajrzałam , widzę,że nadal zastój , podnoszę i trzymam kciuki

Tu zastój - w kolejnych zgłoszeniach i interwencjach, aż huczy, a tymczasów braaaaaak !!!! :placz::placz::placz:

• 2 weeks later...
Posted

Może o Diance zapomniano ale madra suczka sama o sobie przypomniała. Zmienił jej sie dom tymczasowy.Dzisiaj została wysterylizowana i sobie odpoczywa, na razie u mnie, prawdpodobnie za kilka dni będzie u Majki.Tylko ze ona nie moze ciągle trafiać na domy tymczasowe, potrzebuje człowieka na stałe. To naprawdę świetny pies, bardzo towarzyski, uwielbia sie przytulać i za wszelką cenę lgnie do ludzi. Klei sie nawet do mojego sasiada:lol:. O 3 w nocy wskoczyła na łozko żeby mnie obcałować, jest naprawde wyjatkowa w swojej ufności.

Posted

znaczy się dobrze się czuje po sterylce? Ania102 !!!wspaniale się nią zaopiekowałaś,tylko pamiętaj,że ona jest u Ciebie na tymczasie,krótkim tymczasie;)

Posted

Najważniejsza jednak informacja o Dianie - porusza się rewelacyjnie i postronna osoba nie zorientuje się, że Diana ma źle zrośniętą łapę! :multi: Wet miał rację - trzeba było spróbować nim jej się kości na nowo połamie i zagipsuje na dłuuuugie tygodnie! :loveu:

Posted

Majaa napisał(a):
Najważniejsza jednak informacja o Dianie - porusza się rewelacyjnie i postronna osoba nie zorientuje się, że Diana ma źle zrośniętą łapę! :multi: Wet miał rację - trzeba było spróbować nim jej się kości na nowo połamie i zagipsuje na dłuuuugie tygodnie! :loveu:

Super wieści, jesli chodzi o łapkę- zaraz poprawie info na allegro