Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A u mnie za oknem tyle śniegu, co kot naplakal :/ (a'propos kota-już moja Tequila jest bardziej zasnieżona) tak czy siak trochę tej bieli jest. Ale Artas już się przyzwyczail do śniegu i trochę sobie zlewa...

dzisiaj rano wyszlam z podworka i ujrzalam to

AnTu-boski ten widoczek... :D ja taki miewam, ale jak jest więcej śniegu, wtedy calą skarpe i samrozony Nogat widać, niestety tej zimy jeszcze tak nie było :roll:

Pozdro!

Posted

To może mnie adoptujesz bede grzeczny :D

hihi no nie wiem.. a zasluzyles?? :D byles grzeczny caly rok??

Ja prawie zawsze jestem grzeczny a takie widoki mogę tylko na fotach oglądać , więc pozostaje tylko adopcja :D

Posted
Ja prawie zawsze jestem grzeczny a takie widoki mogę tylko na fotach oglądać , więc pozostaje tylko adopcja :D

hehe.. wirtualna... okik mozesz wysylac kase na konto (podam na prw :D )

niestety dzisiaj juz takiego widoku nie ma, ale snieg jeszcze jest chociaz pomalu topnieje :cry:

Posted

hehe.. wirtualna... okik mozesz wysylac kase na konto (podam na prw :D )

niestety dzisiaj juz takiego widoku nie ma, ale snieg jeszcze jest chociaz pomalu topnieje :cry:

Widzę że z adpcji nici :evil: ktoś zazdrosny się odezwał , a miało być tak fajnie :(

• 4 weeks later...
Posted

a Teraz miła widomość dla wszystki z Polski połódniowo-wschodniej. W najbliższym tygodniu(od soboty) synoptycy zapowiadają opady śniegu i obniżenie temperatury poniżej zera. I tak przez 9 dni z rzędu. :)

Posted

A u mnie śnieg się rozpadał juz jest slicznie i biało... Pada od rana i nie przestaje, bylam z Artem na spacerze w lesie i jeszcze mam oczy mokre :) a mojemu wilkowi zrobilamk zdjęcia na śniegu (niestety tylko w ogrodzie) niedługo wam wkleję :)
Pozdro!

Posted

[quote name='Hubert1988']a Teraz miła widomość dla wszystki z Polski połódniowo-wschodniej. W najbliższym tygodniu(od soboty) synoptycy zapowiadają opady śniegu i obniżenie temperatury poniżej zera. I tak przez 9 dni z rzędu. :)[/quote]

To juz sie spelnia, dzis wychodze patrze cos mi kapie na twarze, spogladam w niebo a tam snieg ! pierwszy snieg hasana, fakt ze nie spadlo go za duzo i tyle co kot naplakal, ale to i tak piekny widok chodz troszke bieli, no i Hasan juz zaczyna szalec,smakowac snieg itd.. Ale mam andzieje ze kuliminacja i snieg po kolana nadejdzie tak w weekend, i ze spelni sie moje marzenie o biegajacym Hasanie w sniegu po kolana ;-) Pozdrawiam.

Posted

Znowu sypie. Dotychczasowa 3 cm warstwa na trwaniku jedynie szkla ukryla pobieznie, tak ze bokserka zaprzyjazniona lape sobie rozwalila, bo wlasciciel rozbitej butelki przez ten snieg nie zobaczyl..

Posted

W ostrowcu (swietokrzyskie) juz ladnie posypalo.. Sniegu juz na tyle ze dzieci balwany lepily. A hasan w koncu mial raj. Niepoznaje psa jak wyjdzie na snieg, totalne szalenstwo i frajda radosc i szczescie. Czekalem an ta chwile odkad go kupilem, teraz czekam juz tylko na jeszcze wiekszy snieg.. taki po szyje :P

Posted

Ja mam pewne nadzieje na trochę zimy. U mnie spadło trochę śniegu i za oknem jest -3 stopnie! Do tego świeci słońce i jest ładna pogoda. Mam nadzieję, że taki stan utrzyma się chociaż przez parę dni :D .

Posted

No ja takiego problemu nie mam: u nas śniegu mnóstwo, choć nie mieszkam w górach a na Śląsku ;)
Śniegu w niektórych miejscach tyle, że aż ciężko się chodzi :) za to pies przeszczęśliwy, sam nie wie co ze soba zrobić w tych zaspach :)

i ciagle na dwór chce chodzić, ciągle mu mało... a pancia ma zapalenie gardła..i wychodzic nie może z pieskiem na długaśne spacery...ech

co nie zmienia faktu, że wybieram się w najbliższych dniach na sesję Szamana na śniegu...

białe szaleństwo...