AnTu Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 To może mnie adoptujesz bede grzeczny :D hihi no nie wiem.. a zasluzyles?? :D byles grzeczny caly rok?? Quote
Canis_lupus_husky Posted December 22, 2004 Posted December 22, 2004 A u mnie za oknem tyle śniegu, co kot naplakal :/ (a'propos kota-już moja Tequila jest bardziej zasnieżona) tak czy siak trochę tej bieli jest. Ale Artas już się przyzwyczail do śniegu i trochę sobie zlewa... dzisiaj rano wyszlam z podworka i ujrzalam to AnTu-boski ten widoczek... :D ja taki miewam, ale jak jest więcej śniegu, wtedy calą skarpe i samrozony Nogat widać, niestety tej zimy jeszcze tak nie było :roll: Pozdro! Quote
monikahaida Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 A u mnie snieg zaczął się roztapiać.... :( i jest straszna ciapa...w dodatku kropi deszcz..... I nawet nie ciesze się, że mam wolne i, że są Święta.....JA CHCE ŚNIEG.........!!! Quote
Carie Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 To może mnie adoptujesz bede grzeczny :D hihi no nie wiem.. a zasluzyles?? :D byles grzeczny caly rok?? Ja prawie zawsze jestem grzeczny a takie widoki mogę tylko na fotach oglądać , więc pozostaje tylko adopcja :D Quote
AnTu Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Ja prawie zawsze jestem grzeczny a takie widoki mogę tylko na fotach oglądać , więc pozostaje tylko adopcja :D hehe.. wirtualna... okik mozesz wysylac kase na konto (podam na prw :D ) niestety dzisiaj juz takiego widoku nie ma, ale snieg jeszcze jest chociaz pomalu topnieje :cry: Quote
Drabster Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Tak swoją drogą to ANTU nie pochwaliła sie że mieszkamy razem :lol: Quote
Carie Posted December 23, 2004 Posted December 23, 2004 Ja prawie zawsze jestem grzeczny a takie widoki mogę tylko na fotach oglądać , więc pozostaje tylko adopcja :D hehe.. wirtualna... okik mozesz wysylac kase na konto (podam na prw :D ) niestety dzisiaj juz takiego widoku nie ma, ale snieg jeszcze jest chociaz pomalu topnieje :cry: Widzę że z adpcji nici :evil: ktoś zazdrosny się odezwał , a miało być tak fajnie :( Quote
AnTu Posted January 15, 2005 Posted January 15, 2005 Carie jaki tam zazdrosny.. tylko mieszkamy razem :D a teraz i tak nie masz czego zalowac.. widoki wszedzie takie same... BRAK SNIEGU :cry: Quote
Hubert1988 Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 a Teraz miła widomość dla wszystki z Polski połódniowo-wschodniej. W najbliższym tygodniu(od soboty) synoptycy zapowiadają opady śniegu i obniżenie temperatury poniżej zera. I tak przez 9 dni z rzędu. :) Quote
Canis_lupus_husky Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 A u mnie śnieg się rozpadał juz jest slicznie i biało... Pada od rana i nie przestaje, bylam z Artem na spacerze w lesie i jeszcze mam oczy mokre :) a mojemu wilkowi zrobilamk zdjęcia na śniegu (niestety tylko w ogrodzie) niedługo wam wkleję :) Pozdro! Quote
ofcca Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 był śnieg-nie ma sniegu a w warszawie jest, chociaz tu jest mi najmniej potrzebny:) pozdrawiam iwona Quote
focusik Posted January 19, 2005 Posted January 19, 2005 [quote name='Hubert1988']a Teraz miła widomość dla wszystki z Polski połódniowo-wschodniej. W najbliższym tygodniu(od soboty) synoptycy zapowiadają opady śniegu i obniżenie temperatury poniżej zera. I tak przez 9 dni z rzędu. :)[/quote] To juz sie spelnia, dzis wychodze patrze cos mi kapie na twarze, spogladam w niebo a tam snieg ! pierwszy snieg hasana, fakt ze nie spadlo go za duzo i tyle co kot naplakal, ale to i tak piekny widok chodz troszke bieli, no i Hasan juz zaczyna szalec,smakowac snieg itd.. Ale mam andzieje ze kuliminacja i snieg po kolana nadejdzie tak w weekend, i ze spelni sie moje marzenie o biegajacym Hasanie w sniegu po kolana ;-) Pozdrawiam. Quote
ETM Posted January 20, 2005 Posted January 20, 2005 Znowu sypie. Dotychczasowa 3 cm warstwa na trwaniku jedynie szkla ukryla pobieznie, tak ze bokserka zaprzyjazniona lape sobie rozwalila, bo wlasciciel rozbitej butelki przez ten snieg nie zobaczyl.. Quote
focusik Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 W ostrowcu (swietokrzyskie) juz ladnie posypalo.. Sniegu juz na tyle ze dzieci balwany lepily. A hasan w koncu mial raj. Niepoznaje psa jak wyjdzie na snieg, totalne szalenstwo i frajda radosc i szczescie. Czekalem an ta chwile odkad go kupilem, teraz czekam juz tylko na jeszcze wiekszy snieg.. taki po szyje :P Quote
Billa Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 W krakowie też tylko deszcz... :( to juz jest skandal........... Quote
ETM Posted January 21, 2005 Posted January 21, 2005 Co wczoraj spadlo, to dzisiaj splynelo. Czekamy na repete. 8) Quote
Daniel Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 Ja mam pewne nadzieje na trochę zimy. U mnie spadło trochę śniegu i za oknem jest -3 stopnie! Do tego świeci słońce i jest ładna pogoda. Mam nadzieję, że taki stan utrzyma się chociaż przez parę dni :D . Quote
Szamanka Posted January 23, 2005 Posted January 23, 2005 No ja takiego problemu nie mam: u nas śniegu mnóstwo, choć nie mieszkam w górach a na Śląsku ;) Śniegu w niektórych miejscach tyle, że aż ciężko się chodzi :) za to pies przeszczęśliwy, sam nie wie co ze soba zrobić w tych zaspach :) i ciagle na dwór chce chodzić, ciągle mu mało... a pancia ma zapalenie gardła..i wychodzic nie może z pieskiem na długaśne spacery...ech co nie zmienia faktu, że wybieram się w najbliższych dniach na sesję Szamana na śniegu... białe szaleństwo... Quote
Hubert1988 Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 a w przemyślu cała masa śniegu i pada na okrągło. Psy w siódmym niebie ;) Quote
Canis_lupus_husky Posted January 25, 2005 Posted January 25, 2005 U mnie straszliwy mróz, ale przynajmniej jest sloneczko i sucho wszędzie. niegu już nie ma, i pewnie nie będzie-ale ja chcialabym już przestać trzšć się z zimna :D Quote
sh_maniak Posted January 26, 2005 Posted January 26, 2005 Mamy piękny snieg :angel: , a na nim małoletnie torpedy 8) :angel: :angel: :angel: [img]http://img191.exs.cx/img191/2302/21ua.jpg[/img] Quote
Recommended Posts