Jump to content
Dogomania

*LICZI* Cudna, młoda sunia - mix TERIERA AUSTRALIJSKIEGO - MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam jeden telefon w sprawie małej,nie wiem co w tym metrze wydrukowali za opis,że tak mało telefonów było,zwykle jest dużo więcej.
Osoba która dzwoniła jest zdecydowana,na mnie nie zrobiła zbyt miłego wrażenie bo była apodyktyczna,przerywała mi i wydawała rozkazy. Zażyczyła sobie żeby jej sunię przywieźć i była zdziwiona,że nie da się JUŻ. Bo jak nie to ona sobie poszuka innego pieska. Mam Liczi koniecznie zważyć,bo ona weźmie tylko pieska do 10 kg. Nie interesuje jej że nie mamy w schronisku wagi,mam wziąć łazienkową,jechać do schroniska i zważyć a to,że mieszkam 25 km od schroniska jej nie interesuje,jak nie ja to ktoś inny może,przecież co to za problem:roll:
Niestety problem bo ja nie mam czasu a pracownicy i bez tego mają co robić,poza tym nie każdy musi mieć wagę,ja np ,nie ma mam.
Nie mam do niej zastrzeżeń jako do ew. opiekunki psa ale niestety wrażenie robi bardzo niemiłe jako człowiek.

Posted

Opis w sumie nie był chyba zły.

PressDisplay.com - Repliki gazet z całego świata

"Liczi - jest młoda, ma ok. 2 lat. Psina jest urocza i kochana! Bardzo garnie się do ludzi. Ta ślicznotka powinna spędzać czas na kolanach swojego opiekuna-schroniskowy boks to absolutnie nie jest miejsce dla niej. Suczka przebywa w Schronisku dla bezdomnych zwierząt As w Jamrozowiźnie (gmnina Kłomnice, 25 km od Częstcohowy) Ma numer 940. KOntakt..."

A z tą panią to nie wiem. Jeśli już na wstępnie jest niesympatyczna....

Posted

truskawa144 napisał(a):
Miałam jeden telefon w sprawie małej,nie wiem co w tym metrze wydrukowali za opis,że tak mało telefonów było,zwykle jest dużo więcej.
Osoba która dzwoniła jest zdecydowana,na mnie nie zrobiła zbyt miłego wrażenie bo była apodyktyczna,przerywała mi i wydawała rozkazy. Zażyczyła sobie żeby jej sunię przywieźć i była zdziwiona,że nie da się JUŻ. Bo jak nie to ona sobie poszuka innego pieska. Mam Liczi koniecznie zważyć,bo ona weźmie tylko pieska do 10 kg. Nie interesuje jej że nie mamy w schronisku wagi,mam wziąć łazienkową,jechać do schroniska i zważyć a to,że mieszkam 25 km od schroniska jej nie interesuje,jak nie ja to ktoś inny może,przecież co to za problem:roll:
Niestety problem bo ja nie mam czasu a pracownicy i bez tego mają co robić,poza tym nie każdy musi mieć wagę,ja np ,nie ma mam.
Nie mam do niej zastrzeżeń jako do ew. opiekunki psa ale niestety wrażenie robi bardzo niemiłe jako człowiek.

współczuję takich telefonów:shake:
z tego co piszesz to i na mnie dobrego wrażenia nie wywarła:shake:
jakaś co najmniej dziwna kobieta:angryy:

Posted

truskawa144 napisał(a):
Jest pani z Katowic zainteresowana Liczi,chciała dzisiaj do schroniska przyjechać ale u nas pogoda okropna,mróz, ślisko i śnieg pada. Więc pani prawdopodobnie przyjedzie w poniedziałek.

trzymam mocno kciuki za super domek;)

Posted

JUTRO poniedziałek - WIELKI DZIEŃ dla LICZI - zaśnieżone okropnie - czy się uda?
TRZYMAM MOOOOOOOOOOOCNO KCIUKI - OBY WSZYSTKO BYŁO OK I OBY JUŻ JUTRO POJECHAŁA DO SWOJEGO DOMCIU!!!