truskawa144 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Miałam jeden telefon w sprawie małej,nie wiem co w tym metrze wydrukowali za opis,że tak mało telefonów było,zwykle jest dużo więcej. Osoba która dzwoniła jest zdecydowana,na mnie nie zrobiła zbyt miłego wrażenie bo była apodyktyczna,przerywała mi i wydawała rozkazy. Zażyczyła sobie żeby jej sunię przywieźć i była zdziwiona,że nie da się JUŻ. Bo jak nie to ona sobie poszuka innego pieska. Mam Liczi koniecznie zważyć,bo ona weźmie tylko pieska do 10 kg. Nie interesuje jej że nie mamy w schronisku wagi,mam wziąć łazienkową,jechać do schroniska i zważyć a to,że mieszkam 25 km od schroniska jej nie interesuje,jak nie ja to ktoś inny może,przecież co to za problem:roll: Niestety problem bo ja nie mam czasu a pracownicy i bez tego mają co robić,poza tym nie każdy musi mieć wagę,ja np ,nie ma mam. Nie mam do niej zastrzeżeń jako do ew. opiekunki psa ale niestety wrażenie robi bardzo niemiłe jako człowiek. Quote
fizia Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 Opis w sumie nie był chyba zły. PressDisplay.com - Repliki gazet z całego świata "Liczi - jest młoda, ma ok. 2 lat. Psina jest urocza i kochana! Bardzo garnie się do ludzi. Ta ślicznotka powinna spędzać czas na kolanach swojego opiekuna-schroniskowy boks to absolutnie nie jest miejsce dla niej. Suczka przebywa w Schronisku dla bezdomnych zwierząt As w Jamrozowiźnie (gmnina Kłomnice, 25 km od Częstcohowy) Ma numer 940. KOntakt..." A z tą panią to nie wiem. Jeśli już na wstępnie jest niesympatyczna.... Quote
necia25 Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 truskawa144 napisał(a):Miałam jeden telefon w sprawie małej,nie wiem co w tym metrze wydrukowali za opis,że tak mało telefonów było,zwykle jest dużo więcej. Osoba która dzwoniła jest zdecydowana,na mnie nie zrobiła zbyt miłego wrażenie bo była apodyktyczna,przerywała mi i wydawała rozkazy. Zażyczyła sobie żeby jej sunię przywieźć i była zdziwiona,że nie da się JUŻ. Bo jak nie to ona sobie poszuka innego pieska. Mam Liczi koniecznie zważyć,bo ona weźmie tylko pieska do 10 kg. Nie interesuje jej że nie mamy w schronisku wagi,mam wziąć łazienkową,jechać do schroniska i zważyć a to,że mieszkam 25 km od schroniska jej nie interesuje,jak nie ja to ktoś inny może,przecież co to za problem:roll: Niestety problem bo ja nie mam czasu a pracownicy i bez tego mają co robić,poza tym nie każdy musi mieć wagę,ja np ,nie ma mam. Nie mam do niej zastrzeżeń jako do ew. opiekunki psa ale niestety wrażenie robi bardzo niemiłe jako człowiek. współczuję takich telefonów:shake: z tego co piszesz to i na mnie dobrego wrażenia nie wywarła:shake: jakaś co najmniej dziwna kobieta:angryy: Quote
fizia Posted February 11, 2009 Author Posted February 11, 2009 http://krakow.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-LICZI-liczy-na-DOM-Cudna-sunia-mix-TERIERA-AUSTRALISKIEGO-W0QQAdIdZ106382869 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=37921 Quote
truskawa144 Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 W końcu napisali skąd sunia jest więc może dlatego mało telefonów. Quote
fizia Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 No włąśnie tez się zastanawiam czy to nei z tego powodu - może każdy szuka jak najbliżej siebie Quote
fizia Posted February 12, 2009 Author Posted February 12, 2009 http://www.adopcjapsa.pl/adopcja-psa-pies-szuka-domu,ogloszenie,3268,Lw==.html e-zwierzak.pl petworld.pl wegetarianie.pl Quote
Tilia Posted February 12, 2009 Posted February 12, 2009 napisałam o niej na Świecie Psów ( www.psy.olpw.com ) i za chwilę dodam na Świat Chartów ( www.swiatchartow.net ), bo bardzo często układ chart-terierek sprawdza sie znakomicie Quote
truskawa144 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Jest pani z Katowic zainteresowana Liczi,chciała dzisiaj do schroniska przyjechać ale u nas pogoda okropna,mróz, ślisko i śnieg pada. Więc pani prawdopodobnie przyjedzie w poniedziałek. Quote
Tilia Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Bardzo mocno trzymam kciuki za rudaska!! Quote
fizia Posted February 13, 2009 Author Posted February 13, 2009 Trzymam kciuki!!!! W Krakowie też zima.... Quote
necia25 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 truskawa144 napisał(a):Jest pani z Katowic zainteresowana Liczi,chciała dzisiaj do schroniska przyjechać ale u nas pogoda okropna,mróz, ślisko i śnieg pada. Więc pani prawdopodobnie przyjedzie w poniedziałek. trzymam mocno kciuki za super domek;) Quote
necia25 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 JUTRO poniedziałek - WIELKI DZIEŃ dla LICZI - zaśnieżone okropnie - czy się uda? TRZYMAM MOOOOOOOOOOOCNO KCIUKI - OBY WSZYSTKO BYŁO OK I OBY JUŻ JUTRO POJECHAŁA DO SWOJEGO DOMCIU!!! Quote
necia25 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Liczi dziś Twój DZIEŃ:lol: ŚMIGAJ POSPACEROWAĆ:cool3: Quote
truskawa144 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Pani dzisiaj dzwoniła,nie wie kiedy przyjedzie bo boi się trochę jechać ze względu na pogodę. Quote
Recommended Posts