Frotka Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Jazz jest w typie bernardyna. W dniu odbioru ważył 16 kg. Całe 3-letnie życie spędził na krótkim łańcuchu, zawiazanym bezpośrednio na szyi, przy czymś, czego nie można nawet nazwać budą. Powinien trafić do schroniska w Olkuszu ale trafił do hotelu dla psów, na koszt KTOZ. Obecnie konczy leczenie (miał zapelenie napletka). Pies jest spokojny i łagodny. Razem z nim odebrany został jamnikowaty, wesoły pies, mieszkający na tej samej posesji ale biegający luzem. Jamnikowaty jest w dużo lepszym stanie. Kontakt w sprawie adopcji: [email protected] 604 933 031 Dziękuję wellington za pożyczenie aparatu do zdjęć. Quote
Ank@ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Wspaniała polska wieś....:shake: On ma jakieś robocze imię ? Quote
Frotka Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Nie ma. Możesz mu wymyślić :). Jest w hotelu na Łużyckiej. Quote
Ank@ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 To roboczo może być Jazz :oops: A owczarek belgijski ma imię ? Jak nie ma może być Blues. Łatwiej się po prostu ogłasza psa, który ma imię. (Przynajmniej ja tak wolę ogłaszać). :p Quote
Therion Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Zywy szkielet,podnosze, dom potrzebny i wsparcie dla KTOZ. Quote
Frotka Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Jazz - bardzo ładne imię. Blues zresztą też. Owczarek belgijski ma swoje imię - Brutus. Imię Blues będzie musiało poczekać. Dziękuję, Aniu. Quote
Frotka Posted February 8, 2009 Author Posted February 8, 2009 Gdyby było Ci wygodniej, żeby ogłoszenia były na Ciebie to wpisz swoje dane. Ja o tym psie wiem tyle, ile napisałam w pierwszym poście. Informacje na temat stanu leczenia ma dr Wilkołaski, tel. 0 509 509 956. Telefon wzięłam ze strony internetowej. Mam nadzieję, że aktualny. Quote
Asior Posted February 26, 2009 Posted February 26, 2009 Frotka, zmień tytuł, napisz, ze to bernardyn Quote
Frotka Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 Najnowsze informacje o Jazzie są takie, że nie każdy może zaskarbić sobie jego sympatię. Niektóre osoby akceptuje bez problemów. Na inne zdarza mu się szczeknąć albo warknąć. Quote
Asior Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 no proszę :) ma charakterek :) Frotko, czy nie można by go do kundla posłać|???? Quote
Frotka Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Jest trochę nieokrzesany. Lepiej posłać zdjęcie. Jeśli się zgodzisz wyślę z Twoim numerem tel. tylko wyślij mi go przez pw. Quote
Asior Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ok, nie ma sprawy ;) zaraz wysyłam na pw... nie macie więcej zdjęć?? bo z trzema nie ma co robić allegra.. :roll: Quote
Frotka Posted April 10, 2009 Author Posted April 10, 2009 Podnoszę. Może ktoś szuka dużego stróża? Quote
Asior Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Frotka, a są szanse na inne zdjęcia???? Bo bym mu allegro zrobiła... Quote
Asior Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 i co u psiaka... nadal w hotelu?? są jakies nowe fotki???? Quote
Asior Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 co u Benia???? Jak sobie radzi w hotelu?? Frotko, czy nie mogła bym się kiedyś z Wami zabrać na łużycka, zebym mu pare fotek cyknęła?? Quote
Frotka Posted May 19, 2009 Author Posted May 19, 2009 U Benia bez zmian. Czeka na dom w hotelu. Jest już w pełni zdrowy. Nie wszystkich toleruje. Lubi stróżować. W każdej chwili możesz podeechać zrobić zdjęcia, tylko daj wcześniej znać właścicielowi hotelu. Quote
Asior Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 co u psiaka?????? Daj znać jak ktoś z TOZ-u będzie jechał w tamtym kierunku to bym pojechała zrobiła zdjecia... Quote
ANETTTA Posted February 4, 2010 Posted February 4, 2010 mineło mase czasu odszukuje zapomnianych psów !!!!1 co z sunią ??/ jak sie ona miewa gdzie mieszka ???// zdrowa ??? Quote
Recommended Posts