Tequila1017 Posted February 7, 2009 Posted February 7, 2009 Mam Amstaffke ze schroniska. Przeszła dużo, ale jest kochana. O to jej kilka fotek: Czasami wraca jej te smutno spojrzenie ; (( Tu sobie odpoczywa ; )) Tu pod czas zabawy ^^ weszła mi nochalem xd Na śniegu < 33 Kocham te focie xD Mój SkarbuŚ < 33 Jak chcecie inne fotki do dajcie znać, a sie pojawią :cool3: Quote
Tequila1017 Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='Kasia&Rika']witamy się[/quote] Więlkie dzięki, że ty zajrzała tu jako pierwsza :) Witam poraz drugi :cool3: Quote
kasia z Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Witam TEQUILKAA jest śliczna, szczególnie na drugiej fotce, taka odprężona dama. Podziwiam Cię, że wzięłaś psa ze schroniska, niewielu by się znalazło takich, którzy zaadoptowaliby amstaffa czy pitbulla. Pełen szacunek dla Ciebie. Quote
Tequila1017 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='kasia z']Witam TEQUILKAA jest śliczna, szczególnie na drugiej fotce, taka odprężona dama. Podziwiam Cię, że wzięłaś psa ze schroniska, niewielu by się znalazło takich, którzy zaadoptowaliby amstaffa czy pitbulla. Pełen szacunek dla Ciebie.[/quote] Wszyscy mówili,że ten pies nas zagryzie, bo ze schroniska :shake: Przecież to Skarbek mały. :eviltong: Chociaż czasami potrafi narozrabiać :cool3: Quote
kasia z Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 mnie też wszyscy powtarzali, że to diabeł nie pies, że kiedyś będę żałowała ,że go wzięłam, ale minęły 3 lata a ja wciąż żyję a ten diabeł to kochany, mądry i pełen miłości psiak. Quote
Tequila1017 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='kasia z']mnie też wszyscy powtarzali, że to diabeł nie pies, że kiedyś będę żałowała ,że go wzięłam, ale minęły 3 lata a ja wciąż żyję a ten diabeł to kochany, mądry i pełen miłości psiak.[/quote] Ja moją Tequile mam od Września . Właśnie teraz wróciła ze spaceru. Porozglądała się po domu i zrobiła kupe i siku:diabloti: Rzadko robi, ale dziś biegała z moim bratem i zapomniała co ma zrobić na spacerku :eviltong: Quote
Tequila1017 Posted February 9, 2009 Author Posted February 9, 2009 [quote name='Kisses_xox']Umm, a nie lepiej najpierw pis robi swoje, a później zabawa?[/quote] No raczej, ale mój brat sądzi inaczej. Zawsze bawi się najpierw z psem,a potem pozwala mu się załatwiać :shake: Quote
Kisses Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 [quote name='Mqrtynq'] Właśnie teraz wróciła ze spaceru. Porozglądała się po domu i zrobiła kupe i siku:diabloti: Rzadko robi, ale dziś biegała z moim bratem i zapomniała co ma zrobić na spacerku :eviltong:[/quote] Umm, a nie lepiej najpierw pis robi swoje, a później zabawa? Quote
Ania :) Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Tequilka jest przesłodka :loveu: a w jakim ona jest wieku ? ;) Quote
Tequila1017 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Ania :)']Tequilka jest przesłodka :loveu: a w jakim ona jest wieku ? ;) Ma ok. 2 latek . Rok w schronisku i kilka mies. miała jak ją znaleźli na polu we krwi ... Quote
Tequila1017 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Kilka fotek moje Skarbulka . W weekend u Babci ;d U Babci . Najlepiej pod kołdrą xd U babci. Na placu zabaw. Ćwicze Aglilti Mordka ; *** Quote
Ania :) Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 [quote name='Mqrtynq']Ma ok. 2 latek . Rok w schronisku i kilka mies. miała jak ją znaleźli na polu we krwi ... Ehh .. biedulka dobrze, że jest u Was ;) http://i39.tinypic.com/eu4vtz.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tequila1017 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Uwielbiam te fotke ; )) Moja królowaa . Sweet ;D Taaaka rozwalona xd Mam inne fotki, ale mnie coś pośladki bolą ^^ Dodam później ; )) Quote
Ania :) Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Fakt :D Słodkie jest to zdjęcie http://i44.tinypic.com/11ufhms.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tequila1017 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Ania :)']Ehh .. biedulka dobrze, że jest u Was ;) http://i39.tinypic.com/eu4vtz.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Pani wet. mówiła,że to aniołek . A to diablisko :diabloti: Czasami dostanie szału i biega jak wariatka . Ps. Polecam filmiki na youtube z moją Tequiląą YouTube - Kanal von Mqrtynq Quote
Ania :) Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Obejrzałam na razie 1 filmik xD Jak będe miała więcej czasu obejrzę reszte :evil_lol: :loveu: Quote
Tequila1017 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 [quote name='Ania :)']Obejrzałam na razie 1 filmik xD Jak będe miała więcej czasu obejrzę reszte :evil_lol: :loveu: Proszęę tylko nie śmiać sięę z głosu xd Quote
Ania :) Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Obejrzałam wszystkie :razz: i jeszcze bardziej się w niej zakochałam :loveu: Quote
kajkoowa Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Śliczny pieseczek. http://i39.tinypic.com/eu4vtz.jpg jaka zamyślona... Quote
Kasia&Rika Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Mqrtynq napisał(a):Ma ok. 2 latek . Rok w schronisku i kilka mies. miała jak ją znaleźli na polu we krwi ... dobrze, ze znalazła domek;) Quote
Tequila1017 Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 [quote name='Ania :)']Obejrzałam wszystkie :razz: i jeszcze bardziej się w niej zakochałam :loveu: A tak jak byś jeszcze z nią przebywała :loveu: Byś już chciała ją na zawsze :razz: Nie oddam :diabloti: Quote
Ania :) Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 [quote name='Mqrtynq']A tak jak byś jeszcze z nią przebywała :loveu: Byś już chciała ją na zawsze :razz: Nie oddam :diabloti: Ejj nie podpuszczaj :diabloti: Bo zaraz przyjadę i ją ukradnę :evil_lol: :loveu: Quote
Shetanka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Witamy się :multi: Śliczna suńka :loveu: więcej fotek poprosimy :razz: Quote
Tequila1017 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='Ania :)']Ejj nie podpuszczaj :diabloti: Bo zaraz przyjadę i ją ukradnę :evil_lol: :loveu: xD Ona nawet z tobą nie pójdzie :razz: Kocha tylko mnie :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts