Tequila1017 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Odpoczynek po dłuugim spaceQ ;)) A i to Rude na dole to moja Fionka :razz: Nie ma jak to po spacerku przytulić się do pani .:loveu: Trochę z oddali . ; )) Inne dam jak będzie przynajmniej z 5 kom. :razz: Quote
Tequila1017 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='Ania :)']Zobaczysz, że pójdzie :razz: Ha ! Ciekawe w jaki sposób ? :cool3: Przekupisz ją kiełbaską ? :razz: Quote
Ania :) Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 [quote name='Mqrtynq']xD Ona nawet z tobą nie pójdzie :razz: Kocha tylko mnie :loveu::loveu: Zobaczysz, że pójdzie :razz: Quote
Tequila1017 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 Historia mojej Tequili, którą ma na nk xDD Mam około 2 lat . ; ]] Mówią na mnie Tekla, ale moje imię to Tequilla. ; )) Historia mojego życia jest długa. Chociaż mam 2 latka . . Jak byłam mała ktoś mnie wziął . Zdaniem wszystkich miałam być wykorzystywana jako maszyna do mordowania lub coś w tym stylu ... Pewnego dnia, pani weterynarz ze schroniska znalazła mnie na polu w ranach i krwi . Byłam słodki i niewinnym maluszkiem . Chociaż całym w bólu .. Byłam kłębuszkiem ran,krwi i bólu . ; (( To było straszne . Pani wet. wzięła mnie od razu do schroniska. Zbadała . Wtedy był najważniejszy mój etap w życiu ... będę nadawała sie do adopcji czy moje życie nie ma sensu ... Bałam się ludzi i wszystkiego. Szanse na życie miałam minimalne, ale jednak po pewnym okresie doszłam do zdrówka. Chociaż miałam wrzody na żołądku . Wymiotowałam krwią, ale tylko wtedy kiedy się bałam, stresowałam lub denerwowałam . Ok. Zdrowie jako takie było, ale charakter nie . Więc pani dawała z siebie wszystko, żebym się nie bała zwierząt, ludzi i wszystkiego .. Udało jej się ; )) Chociaż mówiła,że jestem aniołek, a okazałam się diabełkiem ^^ Mówiła,że jestem grzeczniutka, potulna i posłuszna ; )) A jestem diabełek nad diabełkami. Już nie wymiotuje krwią jak kiedyś. Jestem szczęśliwa ; )) Quote
Shetanka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 http://i42.tinypic.com/112df01.jpg Kolejną Dogomankę zasypało śniegiem :loveu: Quote
Ania :) Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 http://i43.tinypic.com/1679fg7.jpg ahh :loveu: moje kochanie :loveu: Wystarczy, że mnie zobaczy i od razu ze mną pójdzie :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Tequila1017 Posted February 18, 2009 Author Posted February 18, 2009 [quote name='Ania :)']http://i43.tinypic.com/1679fg7.jpg ahh :loveu: moje kochanie :loveu: Wystarczy, że mnie zobaczy i od razu ze mną pójdzie :evil_lol: :loveu: :loveu: Pewnie znając moją Tekle to powarczy a potem pójdzie z tobą w siną dal xd JejQ znów mnie coś boli :lol: Tym razem mój 3 migdałek ; // I po co mi on ? xD Quote
LadyK Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [FONT="Century Gothic"][SIZE="2"]Śliczna sunia :loveu::loveu::loveu::loveu: Pączek dla Ciebie - Owczarkowa przesyła Ci pysznego pączka.[/FONT] Quote
Ania :) Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Mqrtynq']Pewnie znając moją Tekle to powarczy a potem pójdzie z tobą w siną dal xd JejQ znów mnie coś boli :lol: Tym razem mój 3 migdałek ; // I po co mi on ? xD No widzisz :cool3: To Tekla jest już moja :loveu: Chodź Ci go wyrwę :diabloti: Quote
Shetanka Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Pączek dla Ciebie - Shetanka przesyła Ci pysznego pączka. Pączek, pączek! Quote
Tequila1017 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Ania :)']No widzisz :cool3: To Tekla jest już moja :loveu: Chodź Ci go wyrwę :diabloti: A nie wystarczy Ci twój skarb ? :razz: Wyrwiesz ?! Nigdy! xDD Quote
Tequila1017 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Ach.. nie mam za dużo new fotek, ale dam kilka starych i chyba z 2 albo 3 nowe . :razz: Albo dziś dam tylko stare :cool3: Ach ta minka ! Miała być Tekla, a wyszło .. nie wiadomo co xDD Ach ! Ta postawa ;d Coś taka krzywa mordzia . Chyba ze śnieżki dostała ;ddd Ślinka zwisa xDD Ucho zadarte xDD Quote
Tequila1017 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 Całaa obśliniona xdd Chyba te fote dawałam ^^ Smacznego xdd Jutro kolejne :razz: Dalej ze wczorajszego spacerku . Quote
Ania :) Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Mqrtynq']A nie wystarczy Ci twój skarb ? :razz: Wyrwiesz ?! Nigdy! xDD Nie :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: http://i43.tinypic.com/28cgjkn.jpg :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Tequila1017 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Ania :)']Nie :diabloti: :loveu: :loveu: :loveu: http://i43.tinypic.com/28cgjkn.jpg :loveu: :loveu: :loveu: To mnie odwiedź :evil_lol: Będziesz miała Tekle :cool3: Masz czas do końca nast. tyg. :lol: Bo potem do sql ; / Quote
Ania :) Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='Mqrtynq']To mnie odwiedź :evil_lol: Będziesz miała Tekle :cool3: Masz czas do końca nast. tyg. :lol: Bo potem do sql ; / A skąd jesteś ? :cool3: Quote
Tequila1017 Posted February 19, 2009 Author Posted February 19, 2009 [quote name='Ania :)']A skąd jesteś ? :cool3: A co ty książkę o nas piszesz ? ^^ Który rozdział ? Kiedy wydajesz ? Jaki tytuł ? :razz: Ach .. my mieszkamy i w Świebodzinie i w Kalsku :razz: Koło Zielonej Góry .. A ty? :razz: Quote
Izuuus Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Ej jakoś dopiero trafiłąm tu :crazyeye: Ładne fotki Tekli ;) A w ogóle to te.. Aniu masz juz 3 skarby! Andus (wprawdzie mój) Fioduś (też mój) i Madie (może być cała twoja) :cool3: I ciągle Ci mało?! :roll: Quote
Ania :) Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [quote name='Mqrtynq']A co ty książkę o nas piszesz ? ^^ Który rozdział ? Kiedy wydajesz ? Jaki tytuł ? :razz: Ach .. my mieszkamy i w Świebodzinie i w Kalsku :razz: Koło Zielonej Góry .. A ty? :razz: Ojj tam jedno pytanko zadałam i już książka :evil_lol: My w Kaliszu :razz: A w ogóle to te.. Aniu masz juz 3 skarby! Andus (wprawdzie mój) Fioduś (też mój) i Madie (może być cała twoja) :cool3: I ciągle Ci mało?! :roll: To jak te dwa Skarby są wprawdzie Twoje to ja jakieś muszę mieć prawda ? :razz: Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Dam Ci mojego królika ^^ Albo jak wolisz..Grzesiulka Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Ania :) napisał(a):Za królikami szczerze mówiąc nie przepadam xD wole świnki :evil_lol: Ale śliczny króliś :razz: A co to za słodki piesek ? :razz: :loveu: A ten piesek . To Grzesiu. Mojego taty :razz: Obecnie przebywa w barze taty i tam zostanie . Taki z niego smrodek i pieszczoch :loveu: Quote
Ania :) Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 [CENTER]Za królikami szczerze mówiąc nie przepadam xD wole świnki :evil_lol: Ale śliczny króliś :razz: A co to za słodki piesek ? :razz: :loveu: [/CENTER] Quote
kajkoowa Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Ojejku, jaki fajny królisio:loveu: A piesek jaka powaga:evil_lol: Quote
Tequila1017 Posted February 20, 2009 Author Posted February 20, 2009 Kaja10014 napisał(a):Ojejku, jaki fajny królisio:loveu: A piesek jaka powaga:evil_lol: Chodzi o Grześka ? Pewnie . On taki zawsze ;dd Quote
Recommended Posts