_ChiQuiTa_ Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Kochany jest :loveu: u mnie w chacie już wszyscy zakochani:loveu::loveu: Quote
Marlena:) Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 No to bierz kolegę dla Tiny :evil_lol: Fotki super-dzięki Luzia:loveu:.. Quote
Paulina_mickey Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Basiu chcesz żebym mu robiła jakieś ogłoszenia? Czy rezygnujemy z tego?? Quote
Marlena:) Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 Narazie maluch jest zbyt mały,żeby iść do DS :razz: ... dlatego może narazie sie wstrzymajmy :roll:.Niech zostanie zaszczepiony i odczeka troche kwarantanne,wtedy będziemy szukać;) Quote
Paulina_mickey Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 [quote name='Marlena:)']Narazie maluch jest zbyt mały,żeby iść do DS :razz: ... dlatego może narazie sie wstrzymajmy :roll:.Niech zostanie zaszczepiony i odczeka troche kwarantanne,wtedy będziemy szukać;)[/quote] Ten Wasz gigancik musi mieć super domek, a Ty i Basia na pewno o to zadbacie :evil_lol: A tak w ogóle, to On ma jakieś imię??:cool3: Quote
Marlena:) Posted February 9, 2009 Posted February 9, 2009 Ogłaszany jest jako Milton ,ale nikt tak na niego jeszcze nie woła,wiec to imie całkowicie robocze ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Moi znajomi go Kminek nazwali:roflt: Quote
Paulina_mickey Posted February 10, 2009 Posted February 10, 2009 Napisała do mnie pani, która była zainteresowana maluszkiem, ale nie jest z okolicy więc raczej odpada... Może spróbuje jej polecić jakiegoś innego maluszka... Quote
Paulina_mickey Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Marlena:) napisał(a):Milton już w nowym domku ;) No to gratuluję, a co do za domek? Pochwalcie się :cool3: Quote
Marlena:) Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 W Piasecznie.Mała,ale bardzo dojrzała jak na swój wiek dziewczynka,dwa inne psiaki...wydaje sie być super,ale nie omierzchamy pytać jak tam maluch :mad::eviltong::eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Wiedziałam że tak szybko pójdzie :p Quote
Soema Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Jaka szybka akcja :crazyeye: WoW pogratulować :eviltong: a w Zamościu znowu dwa, malutkie wyrzucone szczeniaki :placz: podobno w bardzo złym stanie... Quote
Marlena:) Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Oj Soemko,a mówiłaś,że ja ciągle coś znajduję :evil_lol: Quote
Soema Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Marlena:) napisał(a):Oj Soemko,a mówiłaś,że ja ciągle coś znajduję :evil_lol: A niby nie :eviltong: tam to schron jest, co Biszkopta miałam. A teraz w Sandomierzu jestem i nie mam za bardzo jak ich wziąć :roll::-( bądź grzeczna bo Cie nawiedzę :evil_lol: Quote
Marlena:) Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 No zapraszamyyy!!! :diabloti: A ja sobie zapomniałam,że Ty w domu jesteś,a dzisiaj spacerek dogomaniacki był :mad:.. Quote
Soema Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='Marlena:)']No zapraszamyyy!!! :diabloti: A ja sobie zapomniałam,że Ty w domu jesteś,a dzisiaj spacerek dogomaniacki był :mad:.. W tym momencie to ja strzelam takiego megafocha.. :roll::oops: nikt mnie nie kocha :placz: Quote
Marlena:) Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Oj ja Cię kocham...nie płacz:loveu: :loveu: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 [quote name='Soema']W tym momencie to ja strzelam takiego megafocha.. :roll::oops: nikt mnie nie kocha :placz: spoko mnie też nie było :(:placz: Quote
Soema Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 No ładnie.. to ja już nie wiem co mam sobie myśleć.. :roll: ejjj zmieńcie tytuł na ładniejszy :lol::lol: Quote
Marlena:) Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Dobra,zrobie to za Basię :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Basiu masz może kontakt z tymi ludźmi ?? Chętnie zobaczyłabym jego fotki:loveu: Quote
Recommended Posts