Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to chciałabym przedstawić wam mojego psiaka. Nazywa się Koan, ma sześć lat i jest stuknięty :p Ma coś z charta, więc potrafi szaleć jak szczenniak Poza tym dolega mu prawie wszystko, co mozliwe (no przesadziłam :eviltong:) od niewydolności trzustki po chore stawy.
No to się pokazujemy - zdjęcie jeszcze ze schroniska

A to moje ulubione - już w domu - Koan i jego miłość do pluszaków

Kolor oczu, to tylko wina aparatu i programu do obróbki zdjęć, które usuwa tylko czerwone oczy, a niebieskich już ni :evil_lol:

Więcej w kolejnych postach.

Posted

Dzisiaj najnowsze plotecki i fotecki z Koaniskowego świata

Koan dostał dzisiaj taką-kostko-podobną-sztoczeczkę-do-zębów-ale-taką-do-jedzenia-i-odświeżającą-oddech. Taką właśnie:

A potem przez ponad 15 minut (:crazyeye:) chodził z nią po całym domu, by znaleźć takie-miejsce-które-byłoby-wystarczająco-dobre-by-nikt-inny-nie-wpadł-na-to-że-on-to-tam-zakopał-a-jednocześnie-by-on-wpadł-na-to-że-ją-tam-zakopał.
Co było niebywakle trudne.
Ale udało się :evil_lol:

A jak mu się już udało. To dobrze pilnował, by komuś nie przyszło do głowy zabrać mu JEGO kosteczkę.

On to już potrafi zmrozić spojrzeniem :eviltong:

EDIT malutki: zmniejszyłam fotkę

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

San_(jagodowa:) napisał(a):
Taaaaaaaakie wielkie psisko, a się utopiło w śniegu :lol:

Utopiło się w dziurze, którą najpierw wykopało :evil_lol: w poszukiwaniu kreta. Teraz nie umie się od tego dołu odczepić. Jak nam znika z widoku, to najpewniej tkwi w niej głową i namiętnie kopie. Obawiam się, że będziemy mieć regularnie przekopany trawnik:angryy:
To i tak najfantastyczniejszy pies na świecie:loveu: