Sally (od Koanka) Posted February 5, 2009 Posted February 5, 2009 No to chciałabym przedstawić wam mojego psiaka. Nazywa się Koan, ma sześć lat i jest stuknięty :p Ma coś z charta, więc potrafi szaleć jak szczenniak Poza tym dolega mu prawie wszystko, co mozliwe (no przesadziłam :eviltong:) od niewydolności trzustki po chore stawy. No to się pokazujemy - zdjęcie jeszcze ze schroniska A to moje ulubione - już w domu - Koan i jego miłość do pluszaków Kolor oczu, to tylko wina aparatu i programu do obróbki zdjęć, które usuwa tylko czerwone oczy, a niebieskich już ni :evil_lol: Więcej w kolejnych postach. Quote
Sally (od Koanka) Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 Dzisiaj najnowsze plotecki i fotecki z Koaniskowego świata Koan dostał dzisiaj taką-kostko-podobną-sztoczeczkę-do-zębów-ale-taką-do-jedzenia-i-odświeżającą-oddech. Taką właśnie: A potem przez ponad 15 minut (:crazyeye:) chodził z nią po całym domu, by znaleźć takie-miejsce-które-byłoby-wystarczająco-dobre-by-nikt-inny-nie-wpadł-na-to-że-on-to-tam-zakopał-a-jednocześnie-by-on-wpadł-na-to-że-ją-tam-zakopał. Co było niebywakle trudne. Ale udało się :evil_lol: A jak mu się już udało. To dobrze pilnował, by komuś nie przyszło do głowy zabrać mu JEGO kosteczkę. On to już potrafi zmrozić spojrzeniem :eviltong: EDIT malutki: zmniejszyłam fotkę Quote
Sally (od Koanka) Posted February 7, 2009 Author Posted February 7, 2009 [quote name='BlackSheWolf']super psiak :)[/quote] A jak :cool3: Dzięki za odwiedziny Quote
szachrajka14 Posted February 8, 2009 Posted February 8, 2009 No to witam odmienionego bo domowego Koanka na dogo:) Quote
Sally (od Koanka) Posted February 15, 2009 Author Posted February 15, 2009 No to dzisiaj wrzucę foty ze spacerku :p Koan bawi się na śniegu jak szczeniak... A u nas obok same pola, więc śniegu ma po kolana:lol: Quote
Korciaste Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Przede wszystkim gratulacje za uratowanie chorego psiaka ze schroniska :p Koan jest :loveu: Wspaniały! ;) Quote
Sally (od Koanka) Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 Korciaste napisał(a): Koan jest :loveu: Wspaniały! ;) Też tak myślę :lol: Dzięki za odwiedziny. Zapomniałam o zdjęciach :oops: Quote
Sally (od Koanka) Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 anitaaa i bartis napisał(a):ślicznotek :loveu: Dzięki, przekażę ;) Fajnie, że wpadłaś :p Quote
Sally (od Koanka) Posted March 8, 2009 Author Posted March 8, 2009 Wybaczcie, że dopiero teraz :oops: Ale zgubiłam czytnik kart i nie mogłam zgrać tych zdjęć... W każdym razie wrzucam je, chociaż te widoki na szczęście już nas opuściły :lol: Za chwilę następne Quote
Bartiśkowa_ Posted March 8, 2009 Posted March 8, 2009 http://i41.tinypic.com/213p35g.jpg A gdzie główka ?? :razz::evil_lol: ładny psiaczek :loveu: Quote
San_(jagodowa:) Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Taaaaaaaakie wielkie psisko, a się utopiło w śniegu :lol: Quote
5dkm Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 San_(jagodowa:) napisał(a):Taaaaaaaakie wielkie psisko, a się utopiło w śniegu :lol: Utopiło się w dziurze, którą najpierw wykopało :evil_lol: w poszukiwaniu kreta. Teraz nie umie się od tego dołu odczepić. Jak nam znika z widoku, to najpewniej tkwi w niej głową i namiętnie kopie. Obawiam się, że będziemy mieć regularnie przekopany trawnik:angryy: To i tak najfantastyczniejszy pies na świecie:loveu: Quote
Recommended Posts