pędzelopka Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 Melduję ,że Melka wspaniale wykonuje już - siad i trwa nauka aportowania. Odzew z ogłoszeń nadal - zerowy :roll: Quote
Guest monia3a Posted March 10, 2009 Posted March 10, 2009 A to tu się ukrywa śliczna Melka :loveu: Quote
pędzelopka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Dzisiaj Melka była na spacerku z ciocią Bakterią i będą fotki! Bakteria będą prawda? :mad: Melka w dwa dni pojęła , że się w domku już nie sika i nie kooopa i jest elegancko. Dalej żadnego Melkowego amatora na horyzoncie :-( Jutro drugie szczepienia i chipowanie. Quote
Bakteria Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 A ja dziś poznałam Melkę :cool1: To taki słodki, malutki, grzeczniutki szczeniaczek.... :loveu: ... jak śpi :diabloti: Quote
Bakteria Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Jak nie śpi też jest grzeczna.... ale inaczej :roll: :evil_lol: Biedna Sonia tylko leży i czeka kiedy przyjdzie ZUO :cool1: A ZUO przychodzi dość często i działa hmm... intensywnie :lol: Zmusza np. biedną Sonię do zabaw w "schowaj moją głowę w swoją paszczę" Albo robi lifting szyi "Gdzie mnie do cycków gówniarzu" :cool1: Quote
pędzelopka Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 To ja wstawię leśne. Te jest świetne :loveu: Jest to dzik w galopie. :p Quote
dczn Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 Sonia............ HAHAHAHAHAHAHAHA tej- a Melania do mojej xeny podobna :) jakos tak do Sonislawy rowniez :) jakas rodzina czy jak? :P Quote
dczn Posted March 12, 2009 Posted March 12, 2009 a Xena szakalem... byc moze z lekka domieszka kojota jednak trzeba przyznac- cos je łączy :) Quote
Lencia88jaw Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Odnowiłam ogłoszenie Melci i jest odzew :) kilka osób pisało maile do mnie z zapytaniem o suczke i o to jak wyglada adopcja, i pytano o numer kontaktowy wiec podałam numer telefonu który mi wcześniej przesłano :) mam nadzieje, że ktos sie zdecyduje na Melusię przecież ona jest taka sliczna :) Pozdrawiam Melusia do góry !!! :) Quote
pędzelopka Posted March 13, 2009 Posted March 13, 2009 Telefon mam cały czas włączony , kciuk na zielonej słuchawce , numer się zgadza bo jest mój :eviltong: Dziękujemy za poprawienie dzisiejszego nastroju , ciekawe tylko czy ktoś zadzwoni :hmmmm: Quote
dczn Posted March 15, 2009 Posted March 15, 2009 YouTube - URATUJ PSA - POLSKIE SCHRONISKA pzdr Quote
pędzelopka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Mam prośbę do Lencia88jaw Dopisz proszę w swoim ogłoszeniu , że Mela znajduje się w domu tymczasowym w Białymstoku , a nie w Krakowie dobrze? Przez weekend odebrałam parę telefonów jednak ludzie byli święcie przekonani , że Mela jest w Krakowie. Masz Lencia dobrą rękę - największy odzew jest właśnie z Krakowa :p Quote
Lencia88jaw Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Bardzo sie ciesze :) staram się utrzymywac Melcie na samym poczatku na Gumtree to daje rezultat :) dodałam , ze jest w Białymstoku Quote
pędzelopka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Dziękuję Lencia. Właśnie wróciłyśmy z lecznicy , Melka ma już drugie szczepienie - za 3 tygodnie będzie już komplet. Została tez zachipowana. No i dostała pierwszą poważną obróżkę oraz kurzą łapkę do obgryzania na otarcie łez po chipowaniu :p Znowu w poczekalni okrzyknięto ją bardzo rasowym szczeniaczkiem , tygryskiem , szakalem a w MPK zrobiła furorę. Quote
Lencia88jaw Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 A ja mam jeszcze lepsza wiadomosc Melcia ma osobe zdecydowana na adopcje :) Pani Magda, napisala do mnie maila ze rozmawiala juz z (pędzepolka) Tobą i ze jest jednak zdecydowana tylko jest to daleko i moglaby podjechac po psinke do Warszawy :) i ze fajnie by bylo gdyby ktos Melkę tam podesłał :) Wiec tylko domek sprawdzic :) :multi: prosila mnie ta Pani Magda zebym sprawdzila czy jest taka mozliwosc transportu jak tak to mam odeslac maila i ona zadzwoni :) :multi: Quote
Lencia88jaw Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/13-szczeniakow-zostanie-uspionych-jesli-im-nie-pomozecie-133365/ pozwole sobie wkleic ....... straszna sytuacja jest ktoś z Żyrardowa ? :-( Quote
pędzelopka Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Lencia88jaw napisał(a):A ja mam jeszcze lepsza wiadomosc Melcia ma osobe zdecydowana na adopcje :) Pani Magda, napisala do mnie maila ze rozmawiala juz z (pędzelopka) Tobą i ze jest jednak zdecydowana tylko jest to daleko i moglaby podjechac po psinke do Warszawy :) i ze fajnie by bylo gdyby ktos Melkę tam podesłał :) Wiec tylko domek sprawdzic :) :multi: prosila mnie ta Pani Magda zebym sprawdzila czy jest taka mozliwosc transportu jak tak to mam odeslac maila i ona zadzwoni :) :multi: Z Krakowa miałam dwa telefony. Wolałabym , żeby Pani Magda kontaktowała się ze mną telefonicznie skoro jest zdecydowana wtedy pomyślimy konkretnie co dalej. Wiem , że ktoś raz w tygodniu jezdzi do W-wy chyba ze świnkami morskimi :evil_lol: , ale nie jestem pewna. Tak czy siak jeżeli jest zdecydowana niech do mnie zadzwoni - muszę zorganizowac wizytę przedadopcyjną i takie tam inne drobnostki. Lencia Ty masz rękę do adopcji , kurczę. Będę Ci podsyłać inne nasze bezdomniaki :eviltong: Quote
Bakteria Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 Fajnie by było gdyby się udało :multi: Kraków jest taki fajny :loveu: A co do innych bied- jest w schronie taka fajna bullowata sunia, Tequila, wysłałam ci jej fotkę na meila, pędzelopa. I mam też newsy o niej- właściciel ją oddał bo wyjechał za granicę, nie zapomniał dodać, że suka ma alergię i może jeść tylko drób (swoją drogą to nie najczęściej drób uczula?). Suka jest bardzo wrażliwa i robi się agresywna ze strachu. No i z dobrych informacji- dali jej koleżankę do boksu i obie żyją ;) Czyli do psów chociaż w porządku... Quote
Lencia88jaw Posted March 16, 2009 Posted March 16, 2009 :) wyslalam maila do tej Pani ze z transportem nie bedzie problemu i ze moze zadzwonic aby wszystko ustalic :) Quote
Recommended Posts