Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 136
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzisiaj Melka była na spacerku z ciocią Bakterią i będą fotki!
Bakteria będą prawda? :mad:

Melka w dwa dni pojęła , że się w domku już nie sika i nie kooopa i jest elegancko.

Dalej żadnego Melkowego amatora na horyzoncie :-(
Jutro drugie szczepienia i chipowanie.

Posted

Jak nie śpi też jest grzeczna.... ale inaczej :roll: :evil_lol:

Biedna Sonia tylko leży i czeka kiedy przyjdzie ZUO :cool1:

A ZUO przychodzi dość często i działa hmm... intensywnie :lol:

Zmusza np. biedną Sonię do zabaw w "schowaj moją głowę w swoją paszczę"

Albo robi lifting szyi

"Gdzie mnie do cycków gówniarzu" :cool1:

Posted

Odnowiłam ogłoszenie Melci i jest odzew :) kilka osób pisało maile do mnie z zapytaniem o suczke i o to jak wyglada adopcja, i pytano o numer kontaktowy wiec podałam numer telefonu który mi wcześniej przesłano :)
mam nadzieje, że ktos sie zdecyduje na Melusię przecież ona jest taka sliczna :)
Pozdrawiam
Melusia do góry !!! :)

Posted

Telefon mam cały czas włączony , kciuk na zielonej słuchawce , numer się zgadza bo jest mój :eviltong:
Dziękujemy za poprawienie dzisiejszego nastroju , ciekawe tylko czy ktoś zadzwoni :hmmmm:

Posted

Mam prośbę do Lencia88jaw
Dopisz proszę w swoim ogłoszeniu , że Mela znajduje się w domu tymczasowym w Białymstoku , a nie w Krakowie dobrze?
Przez weekend odebrałam parę telefonów jednak ludzie byli święcie przekonani
, że Mela jest w Krakowie.

Masz Lencia dobrą rękę - największy odzew jest właśnie z Krakowa :p

Posted

Dziękuję Lencia.
Właśnie wróciłyśmy z lecznicy , Melka ma już drugie szczepienie - za 3 tygodnie będzie już komplet. Została tez zachipowana.
No i dostała pierwszą poważną obróżkę oraz kurzą łapkę do obgryzania na otarcie łez po chipowaniu :p
Znowu w poczekalni okrzyknięto ją bardzo rasowym szczeniaczkiem , tygryskiem , szakalem a w MPK zrobiła furorę.

Posted

A ja mam jeszcze lepsza wiadomosc Melcia ma osobe zdecydowana na adopcje :) Pani Magda, napisala do mnie maila ze rozmawiala juz z (pędzepolka) Tobą i ze jest jednak zdecydowana tylko jest to daleko i moglaby podjechac po psinke do Warszawy :) i ze fajnie by bylo gdyby ktos Melkę tam podesłał :) Wiec tylko domek sprawdzic :) :multi: prosila mnie ta Pani Magda zebym sprawdzila czy jest taka mozliwosc transportu jak tak to mam odeslac maila i ona zadzwoni :) :multi:

Posted

Lencia88jaw napisał(a):
A ja mam jeszcze lepsza wiadomosc Melcia ma osobe zdecydowana na adopcje :) Pani Magda, napisala do mnie maila ze rozmawiala juz z (pędzelopka) Tobą i ze jest jednak zdecydowana tylko jest to daleko i moglaby podjechac po psinke do Warszawy :) i ze fajnie by bylo gdyby ktos Melkę tam podesłał :) Wiec tylko domek sprawdzic :) :multi: prosila mnie ta Pani Magda zebym sprawdzila czy jest taka mozliwosc transportu jak tak to mam odeslac maila i ona zadzwoni :) :multi:

Z Krakowa miałam dwa telefony. Wolałabym , żeby Pani Magda kontaktowała się ze mną telefonicznie skoro jest zdecydowana wtedy pomyślimy konkretnie co dalej. Wiem , że ktoś raz w tygodniu jezdzi do W-wy chyba ze świnkami morskimi :evil_lol: , ale nie jestem pewna. Tak czy siak jeżeli jest zdecydowana niech do mnie zadzwoni - muszę zorganizowac wizytę przedadopcyjną i takie tam inne drobnostki.

Lencia Ty masz rękę do adopcji , kurczę. Będę Ci podsyłać inne nasze bezdomniaki :eviltong:

Posted

Fajnie by było gdyby się udało :multi: Kraków jest taki fajny :loveu:

A co do innych bied- jest w schronie taka fajna bullowata sunia, Tequila, wysłałam ci jej fotkę na meila, pędzelopa. I mam też newsy o niej- właściciel ją oddał bo wyjechał za granicę, nie zapomniał dodać, że suka ma alergię i może jeść tylko drób (swoją drogą to nie najczęściej drób uczula?). Suka jest bardzo wrażliwa i robi się agresywna ze strachu. No i z dobrych informacji- dali jej koleżankę do boksu i obie żyją ;) Czyli do psów chociaż w porządku...