agata_lodz Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 [quote name='WŁADCZYNI'] Zmyj przedpokój wodą z odrobiną octu - usunie zapach moczu, nie będzie prowokowało dodatkowego sikania (a np. domestos potrafi ;))[/quote] Przepraszam że się tak wtrącę w środek sprzeczki... Ja również mam kłopot z psim sikaniem i zastanawiam się nad tą wodą z octem. Jaka powinna być proporcja? Pół na pół czy raczej trochę do wiadra wody? Ktoś próbował na panelach? Nie zniszczy mi ich taki roztwór? Z góry dzięki za informacje. Pozdrawiam. Quote
Saint Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 Nie radzę używać na panelach - długotrwałe używanie może spowodować 'wycieranie' się paneli i zmianę koloru ;) Quote
karjo2 Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 A jesli juz, to tylko troche ( z lyzke octu) na wiadro wody. Quote
agata_lodz Posted February 20, 2009 Posted February 20, 2009 Dzięki - spróbuję z mocno rozcieńczonym. Quote
bursztynowy Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 witam, u mnie doskonale sprawdził się system z zastosowaniem podkładu kupionego w aptece, typu pampers, ktory rozkładam na podłodze przy drzwiach wyjsciowych. na początku szczeniaczek nie wiedział zabardzo "o co chodzi" więc kiedy zdarzyło mu się siusiac w innym miejscu, odbilam na pampersie i zostawilam tak do momentu az zrozumial w czym rzecz:) ;)oczywiście inne zaznaczone miejsca nalezy dokładnie umyc i zdezynfekowac...;) Quote
WŁADCZYNI Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 to zależy od psa - moja suka nie lała w tym samym miejscu:evil_lol: Quote
Recommended Posts