Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nic nowego- urodziło się małe dziecko, więc przekochany, przytulaśny piesek nie może zostać... O psiaku dowiedziałam się przypadkiem, młoda mama chce dla psiaka dobrze, ale nie może z nim w ogóle wychodzić i dziwi się, że pies nie chce się załatwiać w domu...

Kontakt z właścicielką mam tylko mailowy, mam też jej nr telefonu. W ogłoszeniach lepiej podawać numer kogoś doświadczonego w adopcjach "łakomych kąsków".

A piesio jest młodziutki, grzeczny i nie chcemy, by trafił do pseudo, albo do walk!!! PRAWDA, ŻE NIE CHCEMY?

Pomóżcie!!!

Posted

spoko doddy jeszcze się nie wieszaj :eviltong: jeśli wypali mój telefon, to będzie najszybsza adopcja w historii... bo znajomy Ulv szuka młodego bullowatego dla siebie i swojej narzeczonej, facet psy kocha, jest technikiem weterynaryjnym, psiak byłby w domu góra 4h sam...

już mu podałam namiary na tego Pręguska, trzymać kciuki :-)

Posted

[quote name='viverna']dopóki nie znajdzie się nowy dom psiak ma dach nad głową, ale męczy się, na spacer jest wypuszczany sam z tego, co zrozumiałam...i za rzadko...
Na wszystkich Świętych! Młody amstaff sam na spacery wypuszczany:shake: Albo go pogryzą, albo nabierze złych nawyków, albo wpadnie pod samochód, albo go zabiorą pierwsi lepsi łysi nie wiadomo do jakich celów.

Świat do góry kołami stoi i odwrócić się nie chce!

Posted

cytuję:
"ramzesik oddany wziol go pan do krotoszyna ktory ma mleczarnie i ten pan mnie informuje co u pieska i zaklimatyzowal sie ale teskni za mna a ja za nim, ale czas leczy rany"

• 1 month later...