Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lulka dzięki za te piękne zdjęcia, moje wyszły kiepsko :oops:

Sunie są śliczne i będą małymi pieskami.

[IMG]http://img144.imageshack.us/img144/7938/1020713jb7.jpg[/IMG]

[IMG]http://img22.imageshack.us/img22/9409/1020718gh1.jpg[/IMG]

Posted

kochani czy moze ktos pomoc??? bardzo Was prosimy o wsparcie dla dziewczyn...

nie ma kasy :placz: a za hotelik trzeba juz zaplacic ....
nawet niewielkie wplaty, moze ktos zrobi bazarek? plissss......

• 2 weeks later...
Posted

Nie bylo transportu, gdyz bus byl zepsuty. Ale jedziemy w sobote do Klembowa, wiec, jak juz bylo omowione, mozemy je z Klembowa odebrac.
Niestety, byl chyba tylko jeden telefon od Was do naszego przytuliska. Miala sie ta osoba jeszcze raz kontaktowac, ale jak do tej pory nikt sie nie kontaktowal wiecej z nami.

Posted

No niestety, bylismy, tak, jak bylo umowione, dzisiaj w Klembowie. Chcielismy i mielismy maluchy zabrac, caly wieczor i pol nocy Zosia probowala sie do Ciebie Isabellah dodzwonic, niestety mialas caly czas wylaczona komorke. Jestesmy bardzo rozgoryczeni tym, ze tych maluchow , mimo uzgodnien, nie dostalismy. Po co w takim razie te uzgadniania. Na ich miejsce moglismy z innego schroniska - dwa inne zabrac, ale rezerwowalismy to miejsce na Twoje.
To jest naprawde niepowazne zalatwianie sprawy. Mozna bylo od razu powiedziec, ze nam ich nie dacie i byloby po sprawie. A tak, szkoda miejsca, bo by mogly inne przyjechac. Tak sie nie robi.:angryy:

• 1 month later...
Posted

pajunia dawno już chciałam to wyjaśnić , ale Twoje pw było zapchane. Tamtej nocy utknęłam z psem w Bydgoszczy napisałam sms do Zosi i do Ciebie z innego tel bo mój się wyładował. Wypadki sie zdarzają. Gdybym mogła to przewidziec nie zawracałabym Wam głowy.
Dziękuje za chęć pomocy.

Iris od miesiąca jest w domu, a Mokka od trzech dni.