Izabella Hossa Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 lulka dzięki za te piękne zdjęcia, moje wyszły kiepsko :oops: Sunie są śliczne i będą małymi pieskami. [IMG]http://img144.imageshack.us/img144/7938/1020713jb7.jpg[/IMG] [IMG]http://img22.imageshack.us/img22/9409/1020718gh1.jpg[/IMG] Quote
Lulka Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 kochani czy moze ktos pomoc??? bardzo Was prosimy o wsparcie dla dziewczyn... nie ma kasy :placz: a za hotelik trzeba juz zaplacic .... nawet niewielkie wplaty, moze ktos zrobi bazarek? plissss...... Quote
Lulka Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 nie bylo transportu :shake: nie mamy kasy musimy je gdzies oddac pilnie... Quote
pajunia Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Nie bylo transportu, gdyz bus byl zepsuty. Ale jedziemy w sobote do Klembowa, wiec, jak juz bylo omowione, mozemy je z Klembowa odebrac. Niestety, byl chyba tylko jeden telefon od Was do naszego przytuliska. Miala sie ta osoba jeszcze raz kontaktowac, ale jak do tej pory nikt sie nie kontaktowal wiecej z nami. Quote
pajunia Posted March 9, 2009 Posted March 9, 2009 No niestety, bylismy, tak, jak bylo umowione, dzisiaj w Klembowie. Chcielismy i mielismy maluchy zabrac, caly wieczor i pol nocy Zosia probowala sie do Ciebie Isabellah dodzwonic, niestety mialas caly czas wylaczona komorke. Jestesmy bardzo rozgoryczeni tym, ze tych maluchow , mimo uzgodnien, nie dostalismy. Po co w takim razie te uzgadniania. Na ich miejsce moglismy z innego schroniska - dwa inne zabrac, ale rezerwowalismy to miejsce na Twoje. To jest naprawde niepowazne zalatwianie sprawy. Mozna bylo od razu powiedziec, ze nam ich nie dacie i byloby po sprawie. A tak, szkoda miejsca, bo by mogly inne przyjechac. Tak sie nie robi.:angryy: Quote
Izabella Hossa Posted April 27, 2009 Author Posted April 27, 2009 pajunia dawno już chciałam to wyjaśnić , ale Twoje pw było zapchane. Tamtej nocy utknęłam z psem w Bydgoszczy napisałam sms do Zosi i do Ciebie z innego tel bo mój się wyładował. Wypadki sie zdarzają. Gdybym mogła to przewidziec nie zawracałabym Wam głowy. Dziękuje za chęć pomocy. Iris od miesiąca jest w domu, a Mokka od trzech dni. Quote
Recommended Posts