fuksowata Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Hej ! Hej! Skoro ty mnie poganiasz z fotami to i ja tu wpadlam zadac zdjec !:diabloti: Quote
Izuuus Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Jak nie chce dać zdjęc po dobroci to inaczej zadziałamy : DAWAJ FOTKI! :mad::mad: Quote
Avaloth Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Kisses napisał(a): Bo jeszcze przyjde do szkoły i będzuesz musiała mi powiedziec 'cześć' za kare :diabloti: Mwahaha xd Kiss groźby są karalne :evil_lol::diabloti::evil_lol: ja bym się bała Kaya :D:D lepiej dawaj foty :eviltong: Quote
Kaya93 Posted June 21, 2009 Author Posted June 21, 2009 [quote name='halgre58']:hand: Hej :loveu: [quote name='deer_1987']Gadanie gadanie a gdzie foty? [quote name='Aga&Ganja']No właśnie! [quote name='Efciq']Hej! Foty,foty ja chce foty !! [quote name='Bartiśkowa_']czekamy na fotki! [quote name='fuksowata']Hej ! Hej! Skoro ty mnie poganiasz z fotami to i ja tu wpadlam zadac zdjec !:diabloti: [quote name='Izuuus']Jak nie chce dać zdjęc po dobroci to inaczej zadziałamy : DAWAJ FOTKI! :mad: Hej Wam:loveu: Foty będą, ale nie dziś, ani nie jutro:oops: na chwilę obecną nie mam aparatu:roll:wyjechał na wesele z moimi rodzicami:cool1:, wróci dziś albo jutro wieczorkiem, ale obiecuje, że jak tylko sie pojawi narobie zdjęć i wstawie;) [quote name='Kisses']Jestem a tu pusto Ja Ci na urodziny śpiewałam, żebyś zdjęcia dawała a tu takie :mad: Bo jeszcze przyjde do szkoły i będzuesz musiała mi powiedziec 'cześć' za kare :diabloti: Mwahaha xd Ha ha :evilbat: teraz to se możesz xD wybacz ale mnie już w szkole nie spotkasz:eviltong: [quote name='Paulina_mickey']Jak tu nagadane Wakacje za pasem to kupa wolnego czasu będzie...Na zdjęcia :evil_lol: Widze, że już mi zaplanowałyście wakacje:diabloti: [quote name='Mqrtynq']I pewnie wtedy bdzie jeszcze wiecej nagadane :eviltong: [quote name='Iś & Chester']Kiss groźby są karalne :diabloti: ja bym się bała Kaya :D lepiej dawaj foty :eviltong: Bać sie:diabloti: niby kogo :evil_lol: [quote name='halgre58']Cześć ... :multi: Hejka:hand: [quote name='cockermaister']Hej:lol: co tam słychać ??? Witamy:cool3: u nas nic ciekawego:shake: wakacje są a pogody nie ma:placz: wczoraj deszcz lał przez cały dzień:-o i dziś też sie tak zapowiada:placz: Quote
Bartiśkowa_ Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Hej :loveu: poczekamy ;) a Co u Ciebie słychac ? Quote
sandrulka Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 :jumpie:hejo! dawno nas tu nie było! Co słychać? pozdrawiamy! Quote
Cieplutkaa. Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 No too czekamy na foty.! :loveu::diabloti: Quote
Kisses Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Jeszcze sie pytasz czego masz się bać :roll::diabloti: Na NK Ci pisałam :razz: Quote
Sweet Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Hej:) Muszę złożyć skargę na ciebie i twoją galerie:eviltong::eviltong: Tyle tu gadaniny a gdzie fotki?:mad::mad: hah:D postaraj się z tymi zdjęciami bo chcemy Majkę:razz: Quote
Izuuus Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Paulina :angryy: Gdzie fotki ? :mad::mad: Hej :loveu: Quote
Kaya93 Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 [quote name='Bartiśkowa_']Hej :loveu: poczekamy ;) a Co u Ciebie słychac ? Hejka:loveu: U nas w porządeczku:cool3: dziękujemy. Dziś byłam na mieście z Psiulką mą:loveu: i jestem padnięta:-o A Majuchna sobie teraz smacznie chrapie:loveu: [quote name='sandrulka']:jumpie:hejo! dawno nas tu nie było! Co słychać? pozdrawiamy! Hejka hej:cool3: No dawno dawno:diabloti: [quote name='Selenne']Witamy Czekamy na nowe foteczki [quote name='Justy$ka']No too czekamy na foty.! :diabloti: [quote name='fuksowata']hej.hej, mo czekmy :) [quote name='Sweet']Hej:) Muszę złożyć skargę na ciebie i twoją galerie:eviltong: Tyle tu gadaniny a gdzie fotki?:mad: hah postaraj się z tymi zdjęciami bo chcemy Majkę:razz: [quote name='Izuuus']Paulina :angryy: Gdzie fotki ? :mad: Hej :loveu: Hej Wam wszystkim:loveu: Fotki jakieś są, nie za dużo:oops: ale coś tam Wam wstawie, tylko nie krzyczeć mi tu prosze na mnię:roll::diabloti: [quote name='Kisses']Jeszcze sie pytasz czego masz się bać :diabloti: Na NK Ci pisałam :razz: To może mnię oświecisz:diabloti: bo ja dalej nie wiem:evil_lol: A ja odpisałam :D :* Quote
Feigned Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Kinia napisał(a):ja też chętnie obejrzę! ja też :razz::loveu: Quote
Kaya93 Posted June 23, 2009 Author Posted June 23, 2009 [quote name='deer_1987']No i gdzie te obiecane fotki? [quote name='Feigned']ja też :razz::loveu: [quote name='Kinia']ja też chętnie obejrzę! [quote name='Izuuus']I ja :multi: Już daję:cool3: Ta dam: CDN... Quote
Recommended Posts