agamika Posted February 17, 2009 Author Posted February 17, 2009 no to to wiem , wbrew pozorom jeszcze coś tam mi mózg pracuje:evil_lol: ...jeszcze... a gdzie były te wymiary Majki ? :evil_lol: bo ja nie pamiętam który to był wątek z netowych ogłoszeń nikt nie pyta o nich :shake::placz: Quote
Asior Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Aga tu: http://www.dogomania.pl/forum/f28/krakow-chcialem-byc-tylko-szczesliwy-teraz-pomozcie-mi-przezyc-130637/#post11714212 Quote
MajeczQa Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Nie chcę wprowadzić w błąd ale coś mi się zdaje że Bombel dzisiaj poszedł do domku... Własnie tego pewna nie jestem, bo tak mi się zdawało że to on tyle ze nikt tego nie potwierdził. Poszedł jako szczeniak 7 miesięcy kulejacy na przednią łapkę. Zgadzałoby się bo jak Bombel zniknąl ze szpitalika to pojawił się ten niby szczeniak na boksie... Nie wiem sama. Quote
Asior Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Bombel dziś poszedł do nowego domku... bardzo sympatyczne trzy dziewczyny po niego przyszły :) Quote
MajeczQa Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 Asior napisał(a):Bombel dziś poszedł do nowego domku... bardzo sympatyczne trzy dziewczyny po niego przyszły :) Czyli to jednak on?? Wiesz coś bardziej pewnego czy tyle o ile ja się nasprzeczałam przy stoliku o to że "to jakiś inny szczeniak"? Quote
Asior Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 no nie dość, ze wyglądał jak boimbel to jeszcze nazywał się bombel, a to zbyt duży zbieg okoliczności ;) Quote
agamika Posted February 23, 2009 Author Posted February 23, 2009 wiedziałam ze nie powinnam zostawić Was samych :shake::mad: wydały Bombla, tylko nie wiedza czy to był Bombel go nie kastrowali jak Grzanka, wiec bardzo prawdopodobne ze miał dopiero 7 miesięcy tytułu do środy nie zmieniam :cool1: Quote
Asior Posted February 23, 2009 Posted February 23, 2009 oo przepraszam, nie wydały, tylko widziały jak odchodzą z nim od biurka...o Quote
agamika Posted March 1, 2009 Author Posted March 1, 2009 :eviltong:a Grzanek umie aportowaaaaac! biegał dzis za patyczkiem, oczywiście obszczekał wieksze psy :diabloti: Łapki używa coraz więcej , dziś nawet sikał podnosząc zdrową łapę , a na tej "gorszej "stał :razz: :loveu: Quote
agamika Posted March 5, 2009 Author Posted March 5, 2009 a dziś wariat zakopał smakołyka pod drzewem :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na cięższe czasy , dlatego nikomu nie powiem gdzie :eviltong:... wykopiemy jak w końcu schronisko mały opuści :mad: Quote
agamika Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 no więc pisząc sama do siebie napiszę xze magicznym sposobem znikną z podpisu banner Grzanka :shake::mad: kto zabrał ?! Quote
MajeczQa Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 heheh :D Widocznie to znak że trzeba zrobić kolejny banner dla Grzanka i to samego Grzanka jak Bombla juz nie ma.I to nie Grzanka połamańca tylko Grzanka biegającego juz na łapie trochę :) Zrobiłabym mu banner ale niestety nie umiem... Padło na Ciebie :eviltong: Quote
Aga - Czakra Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 witam Grzanka w tych niesprzyjających okolicznościach... Czy Grzanek ma czucie w zdrutowanej łapce? (można sprawdzić łąskocząc pomiędzy opuszkami lub kłując lekko) Quote
agamika Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Widocznie to znak że trzeba zrobić kolejny banner dla Grzanka i to samego Grzanka jak Bombla juz nie ma.I to nie Grzanka połamańca tylko Grzanka biegającego juz na łapie trochę :smile: Zrobiłabym mu banner ale niestety nie umiem... Padło na Ciebie :evil_lol::loveu: :multi: hahaha ... bardzo dobrze wyszedł Twój i nie zamierzam go zmieniać , tylko zmniejszyłam doi regulaminowego rozmiaru :eviltong: DZIEKUJEMYYYY podlinkowany juz witam Grzanka w tych niesprzyjających okolicznościach... Czy Grzanek ma czucie w zdrutowanej łapce? (można sprawdzić łąskocząc pomiędzy opuszkami lub kłując lekko) :multi:witamy witamy muszę zaktualizować pierwszy post :oops: Grzanek ma już usunięte druty :multi: (ostatni usunął sobie sam :angryy::mad: - łobuz ) Grzanek czucie miał cały czas i ma, odkąd "zlikwidowano"druty zewnętrzne w końcu zaczął łapki sam używać , bo tak to go masowałyśmy i zmuszałyśmy do poruszania nią wiosłuje ta łapiną coraz lepiej :cool3: i widac ze ją czasem obciązy , powoli zaczyna jej uzywac :multi:, ale wiadomo ze w schronisku w którym jest kilkaset psów nie ma czasu na to aby często na spacery chodził :shake:, wiec to wszystko wydłuza sie w czasie , i dlatego bardzo potrzebny mu dom ..no i bardzo chciałabym zeby jednak nie trafił na ogólne :oops: ... zeby juz ze szpitaliku poszedł do domku BARDZO W TYM MOMENCIE JEST POTRZEBNA POMOC W OGŁASZANIU :oops: ja mu poodnawiałam ostatnio na : gumtreekrakow, adopcje org, alegratka , ezwierzak, cafeanimal allegro na razie nie mam jak :oops:zablokowali mi :oops: zreszta , jak małe psy to nie mój typ psa(ale nie ze w sensie ze nie lubie ) to takiego Grzanka chętnie bym w domu miała :loveu: ... to cudo takie miny strzela , ze nie da sie go nie lubic :evil_lol: ... w ogródku na 100% będzie kopał :lol: i smakołyki chował ;) Quote
agamika Posted March 12, 2009 Author Posted March 12, 2009 :angryy: ze tez musieli mu pisaneczki uciąc, a taki super dom by miał :mad: ... i mnuuuuuustwo dzieci z "siostrzyczka" albinoską ... a tak ... Panstwo szukaja i szukaja i sie dziwia strasznie ze na necie nie moga pekinczyka znajśc, takiego z kompletnym sprzętem :roll: ... koszmar ... i Grzanek nie pojedzie do Zabrza (:eviltong:) PS. a mnoze mu protreze załatwimy, i bedziemy udawac ze wcale niewykastrowany ? :diabloti: Quote
agamika Posted March 14, 2009 Author Posted March 14, 2009 Grzanek opuścił szpital ... poszedł na D3 do szczeniaków :evil_lol:... ale D3 tez opuścił ,,, i właśnie jedzie do DOMU :multi::multi::multi: będzie mieszkał w Krośnie i mam obiecane fotki i wieści :loveu: jak dobrze ze dziś będzie spał na swoim własnym posłanku w swoim własnym domku:loveu: obszczekał schronisko na pożegnanie dooooooszczętnie , ale dostałam smsa ze w samochodzie się uspokoił, i bardzo grzecznie jedzie :loveu: tylko kto teraz do mnie miny będzie robił ? :roll: Quote
karusiap Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 rewelacja!!! Krosno to dobre miejsce:loveu: Quote
Aga - Czakra Posted March 14, 2009 Posted March 14, 2009 niech lepiej nikt nie robi. Wszystkiego dobrego psiaku dla ciebie, twojej nowej rodziny i twoich schroniskowych opiekunek. Quote
MajeczQa Posted March 17, 2009 Posted March 17, 2009 agamika napisał(a): tylko kto teraz do mnie miny będzie robił ? :roll: To może ja jakoś spróbuję go zastąpic :lol::lol::lol: Tak fajnie że obydwa psiaki mają super domki :) i tak szybko :p Czekam na fotki z domku :) Quote
Recommended Posts