Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przypominam o poszewkowym bazarku na rzecz futrzaków u Missieek.

[SIZE=4]Zapraszam na kupno poszewek handmade:

[SIZE=2]http://www.dogomania.pl/forum/f99/bazarek-na-rzecz-zwierzakow-z-olkusza-licytacja-do-28-02-kupno-do-21-marca-131815/

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asior napisał(a):
normalnie nie wierze, ze takie cudo nie ma domku!!!!!!!!!!!!!!!

trudno w to uwierzyć tym bardziej, że Kobra jest naprawdę cudowną suką

dziś Kobra została wysterylizowana więc już może iść do nowego domku! sio!

Posted

Kobrunia podbiła serca fajnych młodych ludzi, którzy przyjechali obejrzeć Okami, ale z nią by sobie nie dali rady, za to Kobra sama (z małą pomocą missieek :lol: ) się im przypodobała :loveu::multi::multi::multi:

Posted

Asior napisał(a):
boszzzzzz... dziś wam "poszła" masa psów :)

3 dorosłe i jeden szczeniak :multi: do tego na sterylki dwie suki i kotka - wyobraź sobie jak jechałyśmy do Krk - nie mamy busa :shock:

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

no i do d**y :placz: Kobra wróciła do missieek :angryy:

miało być tak pięknie... powód? Kobra zaczęła uciekać pod siatką, więc łatwiej ją oddać po dwóch miesiącach niż poprawić ogrodzenie :angryy:

dość mam ludzi :angryy:

Posted

ja to tak sobie pomyślałam, że pewnie wczasy się zbliżają i nie było co z psem jednak zrobić :roll: najgorsze jest to, że żadne wizyty przed adopcyjne nie ustrzegają nas przed takimi akcjami - ludzie w rozmowach opowiadają tak pięknie o wszystkim i co potem? :angryy::-(

Posted

[quote name='malawaszka']ja to tak sobie pomyślałam, że pewnie wczasy się zbliżają i nie było co z psem jednak zrobić :roll: najgorsze jest to, że żadne wizyty przed adopcyjne nie ustrzegają nas przed takimi akcjami - ludzie w rozmowach opowiadają tak pięknie o wszystkim i co potem? :angryy::-(
g*****o i tyle. :shake::shake: Kobra, hop!