Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='shadow9'][COLOR=black][FONT=Verdana]Ja będę towarzysko z aparatem :cool3:.[/FONT][/COLOR][/quote]

Naprawde????
:evil_lol:
Hihihi czyżbysmy mieli gratisowo fotki w ilościach hurtowych :diabloti:

Posted

[quote name='Tecia']Naprawde????
:evil_lol:
Hihihi czyżbysmy mieli gratisowo fotki w ilościach hurtowych :diabloti:[/quote]

No naprawde, naprawde :eviltong:.
W sumie to da sie zrobić :evil_lol:. Mam nadzieje, że 4GB starczą :cool3:.

Posted

Nawet nie zauważyłem że w IX grupie dodali nowego sędziego! I jeszcze nie ma podziału co sedziuje !

Nas sędziuje p. Dorota Ząbek . Czy ktoś był przez tą Panią sędziowany, i wie na co zwraca szczególną uwagę ? Co lubi a co nie ?

Posted

Witam,

jestem zupełnie świeży jeśli chodzi o wystawy i nie za bardzo rozumiem plan sędziowania :/...dokładnie chciałbym się zapytać o co chodzi z numerkami, na przykład:

SUKI
Klasa młodzieży 1 380 - 380

czy to oznacza, że w klasie młodzieży jest tylko jedna suka z numerem startowym 380?

Skąd mogę się dowiedzieć o której godzinie na danym ringu wystawiam psa? Czy dopiero będzie to napisane w katalogu, który otrzymam na wystawie?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za pomoc,
Adam

Posted

Tak, to oznacza, że jest tylko jedna suczka w klasie młodzieży, jakby było 380-384 to by były cztery, te numery to numery poszczególnych zgłoszonych psów.

Nigdy nie ma dokładnej rozpiski sędziowania. Teoretycznie zaczyna się o 10 a potem leci wg stawki. Przyjmnij na posędziowanie 1 psa ok.2-3 minuty i wtedy mniej więcej możesz wycyrklować godzinę oceniania swojego psa. Ale może się zdarzyć że sporo psów nie dojedzie i wtedy sędziowanie pójdzie szybciej.

Posted

[quote name='Złośnica']Tak, to oznacza, że jest tylko jedna suczka w klasie młodzieży, jakby było [B]380-384[/B] to by były [B]cztery[/B], te numery to numery poszczególnych zgłoszonych psów[/quote]

A wcale, że nie cztery tylko pięć :lol: 380, 381, 382, 383, 384

Posted

[quote name='bachar']Mój bichonek - beze mnie ;) jak można. Idziemy o 10.00 na ostatnim ringu wystawy.[/quote]

[COLOR=black][FONT=Verdana]Ok. Mam tylko nadzieje, że zdarzę ;). [/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='shadow9'][SIZE=3][FONT=Times New Roman][FONT=Arial][SIZE=2]Jutro postaram się porobić trochę zdjęć ;). Jakieś specjalne życzenia :eviltong:?[/SIZE][/FONT] [/FONT][/SIZE][/quote]

Jeśli można prosić to grzywacze chińskie :multi::multi: nas tam nie będzie ale chętnie bym pooglądała :loveu::loveu:

Posted

[SIZE="3"]bardzo prosze o [B]stawke AKIT + sedziego[/B], który miał je oceniać (plan sędziowania wstawiony kilka stron wcześniej niestety już nie działa :/ )[/SIZE]

Posted

[B]AKITA - sędzia Mariola Semik[/B]

[B]Psy[/B]

[B]Klasa młodzieży[/B]
[B]SHINJU Zarzycki Folwark[/B]

[B]Klasa championów[/B]
[B]HIKARI Tamura[/B]

[B]Suki[/B]

[B]Klasa pośrednia[/B]
[B]Dolina Wiązów HADASHI[/B]

Posted

[quote name='ROOFI']Wystawa zakończona ,emocje opadły,ale jakoś nikt się nie chwali wynikami.[/QUOTE]

No to może my :oops:
Mój chłopczyk sreberko :loveu:
Moja dziewczynka oc.WO,lok.1,NSZwR,[SIZE="4"][B][COLOR="Red"]BIS PUPPY III[/COLOR][/B][/SIZE] :loveu:

Posted

[quote name='bachar'][B]AKITA - sędzia Mariola Semik[/B]

[B]Psy[/B]

[B]Klasa młodzieży[/B]
[B]SHINJU Zarzycki Folwark[/B]

[B]Klasa championów[/B]
[B]HIKARI Tamura[/B]

[B]Suki[/B]

[B]Klasa pośrednia[/B]
[B]Dolina Wiązów HADASHI[/B][/QUOTE]

dziękuję ślicznie.. moge jeszcze prosić o rodziców, date urodzenia, kolor i hodowce psiaka z klasy młodzieży??