Zarka Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Kamil, jak już musisz reklamować swoje produkty to przynajmniej nie narażaj się na śmieszność i nie odpowiadaj na posty sprzed 14 lat. Quote
bou Posted January 18, 2017 Posted January 18, 2017 Dobre!!!! Reklama dzwignią handlu,a umiejętność czytania to przezytek.Kamil - wymiata :)) 2 godziny temu, Zarka napisał: Kamil, jak już musisz reklamować swoje produkty to przynajmniej nie narażaj się na śmieszność i nie odpowiadaj na posty sprzed 14 lat. Quote
kotki8 Posted September 7, 2017 Posted September 7, 2017 trafiłam ostatnio na fajną aplikację "Moja Gazetka". Nie wiem czy słyszeliście o niej, ale można pobrać ją na smartfona i przeglądać aktualne gazetki promocyjne, a także znaleźć kupony rabatowe do wielu sklepów. Ja ostatnio właśnie znalazłam tam fajne promocje do KAKADU na rzeczy dla zwierzątek , lubię tam robić zakupy. Sprawdźcie sobie tę aplikację jeśli chcecie być na bieżąco z ofertami. Quote
Recommended Posts